تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: چرا این مغازه دارا میخوان آدمو تیکه پاره کنند؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

2 چرا این مغازه دارا میخوان آدمو تیکه پاره کنند؟

سر شب بیرون رفتم چیز میز لازم داشتم که تهیه کنم ...

رفتم میوه فروشی میگم 1 کیلو سیب بگذار (از یک کنار بود و باید حتما خودش میچید مشتری اجازه نداشت برداره!) توجه کنید من میگم 1 کیلو ، طرف 2.5 کیلو گذاشت ! بهش میگم کمش کن این کارا چیه ؟ من به مقدار نیازم باید بخرم نه بیشتر ! بعد میاد اون خوباشو برمیداره میندازه روی سیبای خودش .... گفتم حاجی خجالت بکش چرا این کارا رو میکنی ؟ ازش هیچی نخریدم اعصابم و اومدم بیرون اعصابم رو هم چندین ساعت به هم ریخت با همین کارش ...

باز این به کنار رفتم ضد یخ خریدم الان که توی خونه سرشو باز کردم این چرا به رنگ آبه ؟ ضد یخ معمولا سبز رنگه ! گاهی اوقات هم نارنجی به چشم ام خورده اما بی رنگ خیر !! الان این آب نباشه ؟

مدتهاست که دلم نمیخواد اصلا چیزی بخرم ... دیگه شورشو درآورند ... هر کی یک مغازه ای داره فقط میخواد خون مردمو بچکونه !!

3. 5 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بیشتر اینا بخاطر این هست که نظارت نیست. کیفیت پایین و قیمتی وجود نداره
    همین اتحادیه صنفی که برگزار میشه ، چیزی خوبی میتونه باشه ولی اصلا خوب عمل نشده ...

شما الان مغازه دار مثلا همون لوازم اسپرتی باش جنس های خوب (اگه وارد شده باشه؟) همه قیمت هاشون بالاست، مجبور میشی بری جنس بنجل بیاری بیشتر هم فروش میکنن بعد مردم نمیگن گرون میدی و ... !
    بعضی وقت ها از بالا هم شاهد چنین بی انصافی هایی هستیم ...

راجع به میوه فروشی ها هم ، ببین کدوم میوه فروشی با انصاف و خوش اخلاق هست بیشتر از همون جا خرید کنید
    Last edited by Iloveu-ALL; 10-01-2016 at 23:54.

5. 12 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خون خودتو به خاطر این چیزا کثیف نکن . دیگه فکر کنم ما ایرونی ها باید به این مسائل عادت کرده باشیم و بدونیم که نباید اعصابمون رو واسه اینا خورد کنیم . سیب و ضدیخ که سهله . بزرگتر از اینا رو تو پاچه مردم میکنن دیگه . راسشون هم که خود دولت .
    یعنی به جای اینکه بیاد این نظارتها رو انجام بده میاد دست میبره توی کارهایی که بهش مربوط نیست و از اون طرف نون یه عده دیگه رو اجر میکنه .

7. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

اگر مسئولین کشورمون با لیاغت بودند و با پارتی بالا نیومده بودن که الان وضع کشورمون این نبود ...

از این طرف کیفیت واقعا پایین و عدم نظارت ....

از طرف دیگه استخدام های با پارتی و فک و فامیلی و ...

و ... هزاران مشکل که باید سکوت کرد چون کاری ازت بر نمیاد . زمونه گرگ شده و کسی به کسی رحم نمیکنه .

9. 4 کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

برای اینکه نه قانون وجود داره و نه اجرا میشه و مردم هم حروم و حلال براشون فرقی نمیکنه اصن بهش فکر هم نمی کنن همه چی شده پول اخلاقیات شده بد بی اخلاقی شده خوب
    رباید همی این ازآن آن ازین

ز نفرین ندانند باز آفرین

11. 4 کاربر از DrTrCk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این مشکلی که شما باهاش برخورد کردی چیز تازه ای نیست! همه ما یک جوری با این مساله درگیر هستیم. خود من به فراخور حرفه و شغلم باید با یک مرکزی که خدمات خاصی ارائه می داد کار میکردم تماس گرفتم ازشون جزئیات قیمت و نحوه همکاری رو بپرسم خیلی بی ادبانه و گستاخانه جواب دادند که باعث شد من همکاریم رو از همون اول باهاشون قطع کنم و کلا اطلاعات تماسشون هم از دفترم خط زدم...

این قبیل مشکلات مخصوصا در رابطه با مغازه دارها بر میگرده به عدم نظارت از جانب صنف و اتحادیه مربوطه... وقتی مرتب بازرس بفرستن سراغ مغازه دارها و مرتب سرکشی بشه ، مغازه دارهای محترم هم ماست هارو کیسه میکنند و حداقل باعث میشه کیفیت جنس ارائه شده خیلی خوب و مطلوب بشه. ولی از نظر اخلاقی و نوع برخورد خب نمیشه کاری کرد... اتحادیه نمی تونه بیاد بگه اقا خوش اخلاق باش اقا لبخند بزن و فلان... این برمیگرده به شعور و اخلاق مغازه دار که چطور میخواد مشتری خودشو نگه داره...
    دلیل بعدی عدم اهمیت ما ایرانی ها به این کم و کاستی هاست... یعنی چه؟ یعنی اینکه من و شما و سیصد نفر دیگه مثلا در منطقه یوسف اباد تهران ساکن هستیم. اونجا سه تا مغازه میوه فروشی هست به فواصل مختلف... یکی از این ها بد اخلاق و بی انصافه و جنس های خوبی هم ارائه نمیده. اما دوتای بعدی خیلی خوبن... حالا من و صد نفر دیگه چون نزدیک اون مغازه بده هستیم میگیم ولش کن کی حال داره ده تا کوچه بره اونورتر میوه بخره. بذار از همین بخریم بره... و میریم سراغ همون مغازه بده و خرید میکنیم و میایم... اگر متحد باشیم و برای خودمون ارزش قائل بشیم حتی یک نفر هم در اون منطقه از اون بابا خرید نخواهد کرد و باعث خواهند شد اون بابا یا ورشکست بشه کاسه کوزشو جمع کنه بره یا به خودش بیاد و خدمات و اجناسش رو با کیفیت مطلوب ارائه کنه...

به دوستان کاسب و مغازه دار و حتی دفتر دار توصیه میکنم حتما اخلاق خوش و روی گشاده و باز رو مد نظر کارشون قرار بدند... یک ظرف شکلات ( که شاید شکلات هاش بسته ای 1200 تومن هم تموم نشه ) وقتی روی میز باشه و به مشتری تعارف بشه (هرچند اون مشتری خریدی نکنه) خیلی در ذهنش تاثیر میذاره و باعث میشه دفعه بعدی هم باز بیاد سمت شما...

13. 13 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

در مورد ضد یخ. تا اونجایی که من اطلاع دارم رنگ و بوی خاصی ندارند. این رنگها رو اضافه میکنن که با آب اشتباه گرفته نشه. با یه جستجوی ساده اطلاعات زیادی به دستتون میاد.

15. 2 کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    قبلاً در تاپیک تجربه ها خدمت دوستان عرض کردم که اونطرف آب در اَمثال و حِکَمشون حکمتی دارند که می گه:
    ملتها به دولتهاست . یا ملت به دولته
    یعنی اگر دیدین ملتی عادت کرده اند به چاپیدنِ همدیگه علتش اینه که دولتشون اینطوری هست
    الان دولت بیشتر از هر وقتِ دیگه داره ملت رو میچاپه با افرایش مالبات و عوارض و جریمه و قیمت کالاهای اساسی و خدمات برای جبران فقرش و بدهکاریهاش که دیروز گفتند شده 380 هزار ملیارد تومن اون هم با نفت 25 دلاری
    95% از ملت هم میگن: مىچاپند مىچاپیم . نچاپند تا نچاپیم
    سیاستِ چاپیدنِ انتقامی فقط مختص مغازه ها نیست . شما هر جا برید میخوان یه پول اضافه از جیبتون بزنند و ببرند به بهانه ها و روشهای مختلف
    متاسفانه وجدان و انصاف و رحم و مُروّت و احساس مسئولیت هم داره سال به سال نایاب تر میشه
    راه حل چیه ؟
    1- از تجمل گرائی و اسراف و ریخت و پاش دوری کنین . چیزی نخرین مگر موقعی که نیاز باشه بهش و فقط به مقدار نیاز بخرین یعنی دور ریز نداشته باشه
    2- از وسائلتون درست استفاده کنین تا کمتر خراب بشه
    3- قبل از خرید باید بگردین و انواع و اقسام و قیمتها رو چک کنین و مشورت کنین با تجربه دارها و جستجو در نت برای فهمیدن نظر خریدارها
    4- فریب تبلیغات کانالهای تلوزیون ایران و دنیا رو نخورین .
    دیروز مدیر عامل صدا و سیما گفت بهمون 1000 ملیارد تومن بودجه دادند برای سال 95 درحالیکه کفاف حقوقها رو هم نمیده و 3000 ملیارد تومن لازم داریم
    همین صدا و سیما داره پول میگیره و به کلاهبردارها اجازه ی تبلیغ میده
    کرم حلزون , دستگاه تصفیه آب آریا , قطعه ی کم کننده ی سوخت خودرو , بسته ی بالا بالا فقط چند نمونه اش هست
    5- روشهای صرفه جوئی رو یاد بگیرین تا مخارجتون کم بشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    روشهای کلاهبردارها و دزدها و مال مردم خورها رو یاد بگیرین تا کمتر سرتون کلاه بره

6- وقتی میخواین چیزی بخرین از خودتون بپرسین اگه این رو نخرم چه مشکلی برام پیش میاد ؟ . اگه مشکلی پیش نمیاد پس بهش نیاز مُبرم ندارین و میتونین نخرینش
    7- اگر ثروتمند هستین خرج کنین تا دیگران از قِبَل شما کارشون بچرخه اما پولتون رو برای دخانیات , الکل , مواد مخدر , فحشا و عیش و نوش و مردم آزاری خرج نکنین تا به خودتون و دیگران ضرر نزنین

17. 17 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من خودم با چند تاشون برخورد داشتم و دیگه ازشون خرید نمی کنم. خوب این وسط من ضرر که نکردم هیچُ به اونها ضرر رسیده و بقیه هم از خرید از اونها دارم منصرف میکنم.
    بعد سعی می کنم از فروشگاه های اینترنتی معتبر خرید کنم که قیافه و اخلاقشون نخواهد تحمل کنم
    هر چند بهترین راه ، نخریدن ازشون هست و به دیگران هم توصیه کنید تا نخرن
    کم کم انشالله ضرر ده میشن و بساط شون جمع میکنن
    خداروشکر چجیزی که زیاد شده ، مغازه
    اگر هم کارمند دولت هست به رئیس یا بازرسی باید شکایت شون کنید
    من با داروخانه مشکل پیدا کردم و رفتم اداره بهداشت و بخش مربوطه و برام پیگیری کردند و طرف حساب کار دستش اومد

19. 6 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •