تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: کمک برای دانلود از google play

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض کمک برای دانلود از google play

سلام

دوستان من میخوام با کامپیوترم بدون هیچ گونه هیلتر شکن ، ساخت اکانت و .... به صورت مستقیم از مارکت اندروید گوگل دانلود کنم .

سایتی رو پیدا کردم evozi رو پیدا کردم اما از هر 50 تا یکی رو لینک دنلود میده لطفا کمک کنید .

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

سلام با این سایت میشه مستقیم از گوگل دانلود کرد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ●●●FDR●●●'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام

دوستان من میخوام با کامپیوترم بدون هیچ گونه هیلتر شکن ، ساخت اکانت و .... به صورت مستقیم از مارکت اندروید گوگل دانلود کنم .

سایتی رو پیدا کردم evozi رو پیدا کردم اما از هر 50 تا یکی رو لینک دنلود میده لطفا کمک کنید .
    گوگل پلی مگه فیلتره برای شما ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت

پيش فرض

گوگل پلی مگه فیلتره برای شما ؟
    فیتر نیست . اما برنامه هایی رو میخوام که اجازه دسترسی با گوشی موبایل رو نمیده . چون کشور ایران رو شناسایی میکنه .

ولی با کامپیوتر میشه .

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

فیتر نیست . اما برنامه هایی رو میخوام که اجازه دسترسی با گوشی موبایل رو نمیده . چون کشور ایران رو شناسایی میکنه .

ولی با کامپیوتر میشه .
    سلام
    من همه برنامه‌ها رو بدون مشکل و مستقیما از گوگل‌پلی روی گوشی نصب می‌کنم (حتی برنامه‌هایی که برای ایران دسترسی‌اش بسته شده)
    شما کافیه ف.ش رو فعال کنید، بعد Cash مربوط به برنامه‌های Google Play Service و Google Play Store رو از طریق مدیریت برنامه‌ها پاک کرده و بعد برنامه Play Store رو اجرا کنید و برنامه مورد نظرتون رو نصب کنید.
    ولی اگر اصرار دارید که حتما این برنامه‌ها رو از طریق کامپیوتر دانلود کنید، می‌تونید افزونه «APK-Downloader» رو روی مرورگر کروم نصب کنید و بعد وقتی به صفحه برنامه مورد نظر در گوگل استور رفتید، کلید دانلود هم در کنار کلید Install ظاهر میشه و می‌تونید از طریق اون، برنامه مورد نظر رو دانلود کنید.
    پ.ن: البته بعد از نصب افزونه بالا، باید اطلاعات خواسته شده در مورد گوشی‌تون رو وارد کنید تا برنامه شروع بکار کنه.

موفق باشید - رامین

تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من همه برنامه‌ها رو بدون مشکل و مستقیما از گوگل‌پلی روی گوشی نصب می‌کنم (حتی برنامه‌هایی که برای ایران دسترسی‌اش بسته شده)
    شما کافیه ف.ش رو فعال کنید، بعد Cash مربوط به برنامه‌های Google Play Service و Google Play Store رو از طریق مدیریت برنامه‌ها پاک کرده و بعد برنامه Play Store رو اجرا کنید و برنامه مورد نظرتون رو نصب کنید.
    ولی اگر اصرار دارید که حتما این برنامه‌ها رو از طریق کامپیوتر دانلود کنید، می‌تونید افزونه «APK-Downloader» رو روی مرورگر کروم نصب کنید و بعد وقتی به صفحه برنامه مورد نظر در گوگل استور رفتید، کلید دانلود هم در کنار کلید Install ظاهر میشه و می‌تونید از طریق اون، برنامه مورد نظر رو دانلود کنید.
    پ.ن: البته بعد از نصب افزونه بالا، باید اطلاعات خواسته شده در مورد گوشی‌تون رو وارد کنید تا برنامه شروع بکار کنه.

موفق باشید - رامین
    ممنون داداش از اینکه وقت گذاشتی و راهنماییم کردی

8. این کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •