سلام به دوستاران فوتبال دوست. من فعلا Pes 6 دارم . کسی پایه هست فوتبال بزنیم ؟ اگه pes 8 هم دارین مشکل نداره من امروز میرم تهیه میکنم . از طریق Hamachi .
سلام به دوستاران فوتبال دوست. من فعلا Pes 6 دارم . کسی پایه هست فوتبال بزنیم ؟ اگه pes 8 هم دارین مشکل نداره من امروز میرم تهیه میکنم . از طریق Hamachi .
Last edited by Black-Ninja; 10-04-2008 at 03:21.
من pes6 دارم ولی نمیدونم چجوری آنلاین بازی کنم(پایه بازی آنلاین هستم)
از طریق hamachi می شه من خودم تست کنم بعد اموزش انلاین بازی کردن میزارم اینجا![]()
سلام عزیزم اقا ما 4 پایه ام همه چییم ردیفه کل کل ام داره در pes2008 چند تا آوانس بدم .شوخی مکنم عزیزم سری ردیفش کن و خوهشن 2008 چون خیلی بهتر و دقیق تر هست.fati_komoinist id من هنه 12 ta 4 va 21 ta 3 am هم هستم.ممنون
آره احتمالا Pes 8 چون انلاین بازی کردنش راحت تره *ALI * عزیز شما سعی کن pes 8 تهیه کنی چون pes 6 مثل اینکه انلاین بازی کردنش ممکن نباشه .. من چند تا سرور که دارن pes 8 بازی میکنن معرفی میکنن تو hamachi .. من هم برم بازی رو تهیه کنم .
NETWORK NAME: PES2008HAMACHI
NETWORK PASSWORD : PES2008
NETWORK NAME : Pes08 Whr
NETWORK PASSWORD : whr
اگه لاگ داشته باشین مثل این بد بخت توپ اینطوری می شه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Black-Ninja; 09-04-2008 at 14:47.
اینها که همش روماش یا پر بود یا پسوردش اشتباه بود .
درضمن این بازی که به طور اتومات قسمت آنلاینش فقط با اینترنت کار می کنه نه Lan . حالا که هاماچی یه Lan مجازی هست باید یه جوری به بازی شناسونده بشه .
در ضمن من هر دو تا بازی رو هم دارم .
شما دقیقا بگو مراحل کار کردنتون با این بازی چیه ... خواهشا به ترتیب بنویسید ...
hamachi رو چجوری باید بگیرم؟؟؟؟
pes8 به رم و گرافیک256 میخوره؟
عجله نکنید صبر کنید برنامه ای که باید hamachi به فوتبال فهموند دارم تو پرشین گیگ اپلود می کنم و بعد از تست لینک میزارم اینجا در ضمن برنامه hamachi تو این فایل هست اقا *ali* .
و اخر اینکه PES 8 به رم 256 نمی خوره ماله من که نخورد اما از PC برادرم استفاده می کنم .![]()
Last edited by Black-Ninja; 09-04-2008 at 20:12.
این پتچ 1.20 PES 8 هست اگه نصب کردین بهم بگین اخه ماله من Error میده باید حتما نصب باشه تا بشه انلاین بازی کرد اگه نصب کردین خبرم کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)