تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: بهترین گوشی تا 1 میلیون تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض بهترین گوشی تا 1 میلیون تومن

سلام به همه.....یکی از دوستام بهم گفته براش یه گوشی خوب پیدا کنم.....فکر کنم برا همسرش میخواد......گفته آخرش تا 1 میلیون تومن......آخرش..........
    البته نمیدونم اگه کمی از 1 میلیون تومن بیشتر بشه مثلا 100 تا 150 هزار تومن .....میتونه بخره یا نه........ولی من بهش معرفی میکنم........
    پس شد 2 قسمت......
    1- بهترین گوشی تا زیر 1 میلیون تومن....
    2- بهترین گوشی تا 100 تا 150 هزار تومن بالای 1 میلیون تومن...
    .................................................. ...............................................
    قبل از معرفی انتظارات را بگم:
    1-اول باطری ...
    2-صفحه نمایش عالی....
    3- سخت افزار عالی....
    5- دوربین عالی......
    6-کیفیت ساخت خوب و زیبایی بدنه......
    7-نرم افزار روان و شیرین....
    8-دو سیم کارت
    .................................................. .................................................. ..
    خواب گوشی های زیر 1 میلون تومن : من اینا رو پیدا کردم......راستش نمیدونم بهترینشون کدومه......اگه بهتر از اینا سراغ دارید بگید....
    1-هانر 6
    2-سامسونگ a5
    3-سامسونگ گلکسی s4
    4-اچ تی سی دیزایر 820s
    5-سونی z1
    6-لومیا 925
    7-گلکسی e7
    8-لومیا 830
    9-ال جی g2
    10-ال جی g3 بیت
    11-گلکسی s5 mini
    خواب گوشی ها زیادن......هنوز هست......شما بهترین را بگین کدومه........طبق انتظارات بالا.....
    .................................................. .................................................. .......
    خواب گوشی های کمی بالا تر از 1 میلیون تومن :
    1-هوآوی mate 7
    2-گلکسی a7
    3-اچ تی سی one e8
    4-اچ تی سی دیزایر 826
    5-سونی z2
    باز گوشی ها زیادن.....بهترین رو معرفی کنید .....اگه بهتر هم هست بگید......
    .................................................. ........................
    با تشکر از شما .....
    راستی ممکنه قیمت ها تو جاهای مختلف فرق بکنه....من حدودا گروه بندی کردم....
    نظر خودم
    1- گوشی زیر ا میلیون : هانر 6
    2- گوشی کمی بالا تر از 1 میلیون : سونی z2

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشالا هرچی گوشی میشناختم تو لیست آوردی!!!

ب نظرم تو قیمت زیر یه تومن فقط e7 تمام انتظاراتت رو جوابگو هس...البته g2 هم کاملا قابل بحثه ک 2سیم نیس...

بالای یه تومن هم قطعا z2 البته فقط مدل 4G دار ک 6503 هس مدل دقیقش چون میگن پنل صفحه نمایشش با کیفیت تره و...راجع ب2سیم بودنش هم مطمین نیستم...

ب htc one e8 dual (مدل اروپا با cpu 2.3 ) و همچنین htc desire 826 dual هم میشه فکرکرد ک خب البته از لحاظ دوربین و کمی هم کیفیت صفحه نمایش ب موارد قبلی نمیرسن...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ماشالا هرچی گوشی میشناختم تو لیست آوردی!!!

ب نظرم تو قیمت زیر یه تومن فقط e7 تمام انتظاراتت رو جوابگو هس...البته g2 هم کاملا قابل بحثه ک 2سیم نیس...

بالای یه تومن هم قطعا z2 البته فقط مدل 4G دار ک 6503 هس مدل دقیقش چون میگن پنل صفحه نمایشش با کیفیت تره و...راجع ب2سیم بودنش هم مطمین نیستم...

ب htc one e8 dual (مدل اروپا با cpu 2.3 ) و همچنین htc desire 826 dual هم میشه فکرکرد ک خب البته از لحاظ دوربین و کمی هم کیفیت صفحه نمایش ب موارد قبلی نمیرسن...
    با تشکر از شما...
    هههههه....چه کنم دیگه......رفتم تو لیست قیمت های گوشی....هرچی به نظرم مناسب بود رو نوشتم......
    میگم این e7 چند ایراد داره...مثلا سنسور میزان نور نداره....و باید دستی نورش تنظیم بشه....یا این که رزولیشن صفحش زیاد نیست...اگه نزدیک بشی بهش میشه پیکسل هاشو دید.....و این که اگه بخوای از کارت حافظه استفاده کنی....نمیشه 2 سیم کارت بزاری....
    درباره g2 نمیدونستم دوسیم نیست...پس هیچی.....
    میگم من تعریف هانر 6 رو خیلی شنیدم............البته شنیدم که باطریش برخلاف ظاهر 3100 میلی امپریش ....زود خالی میشه.......
    بعد گوشی خودم z2 مدل 4g هستش همون d6503 ....و البته پنل a ....این گوشی هم تک سیمه.....که میره کنار......
    قیمت این اچ تی سی ها رو دار؟؟؟؟ رفتم تو دیجی کالا ......قیمتشون بالای یک و دویست و پنجاه بودن......فکر کنم کمی گرونن........
    من بیشتر تاکیدم سر زیر 1 تومنه.....که اگه در آخر چیز مناسبی نبود بره بالای یک تومن.........
    راستی این رو هم تازه دیدم.....:
    Huawei Ascend G7 Dual SIM

Last edited by HOSIN2; 23-07-2015 at 12:15.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا یه چیز کلی بت میگم...کلا هواوی رو فراموش کن...گول مشخصاتش رو نخور...عملا اون چیزی نیس ک ادعا میکنه...مخصوصا چون واس همسر دوستته بهتره ریسک نکنی بعدا چیزی بشه غرشو ب شما میزنن و شما زیر سوال میری...
    دوما برای قیمت مبنا رو دیجیکالا نذار درسته جنساش معتبر و اصله اما قیمت با گارانتی و گرون میزنه...اگر تهرانی بهترین جای خرید طبقه5و6علادینه ک گوشیه بدون گارانتی و پلمپ میتونی بخری کف قیمت...خودم واس خیلی از دوستان و فک و فامیل بارها خریدم و هیچوقت مشکلی نبوده...البته حتما چک کن پلمپ باشه و همونجا توی مغازه یه تست2.3دقیقه ای هم بکن سیمکارت بندازو مکالمه و دوربین و فلش و اسپیکر و تاچ و...
    پاساژ چارسو هم شنیدم قیمتاش خوبه...
    واس چک کردن قیمتا هم تو سایتای mobile . ir و emalls . ir میتونی کف قیمتارو ببینی البته بعضیاش زیادی کفه و عملا وجود نداره اون قیمت...!!!
    راجع ب انتخابم ب نظرم همون one e8 dual گزینه خوبیه هرچند دوربین و صفحش کیفیت عالی نداره...اما پردازنده خوب باتری قابل قبول وجنس بدنه و کیفیت ساخت خوبی داره و بسیییییار روونه رابط کاربریش...مخصوصا رنگ مشکیش ک دور لنزش طلاییه واقعا زیباست پشتشم جنس مات و بهتری داره نسبت به مدل سفید ک براق و شکننده و خش پذیره...
    البته هنوزم معتقدم e7 گزینه خوبیه و ایرادایی ک گفتین موردی و کم هس و اصلا ایرادای جدی نیس(جز قضیه مموری کارت ک درسته)
    کلا واس دورربین و کیفیت صفحه معمولا سامسونگ بهتره...e7 علاوه بر کیفیت صفحه و دوربین خوب باتریش2950 هس ک خیلی خوبه...
    واس روونی و کیفیت ساخت هم معمولا HTC بهتره...البته سری A سامسونگ هم همینطور...
    راستی A7 سامسونگ هم گزینه خیلی خوبیه حتما یه نگاه بنداز قیمتش افت کرده الان خریدش منطقیه...
    اوف چقد تایپ کردم!!!کم پیش میاد!!!
    من خودم واس بابام دنبال یه گوشی تو رنج یه تومن بودم همه مدلای مختلف رو رصد کردم فعلا همین e8 مشکی رو پسنیدم...
    در آخرم پیشنهاد میکنم اگر ایشون تهرانن برن یه سر چارسو با گوشیا کارکنن ببینن کدوم گوشی بیشتر ب دلشون میشینه...اینجوری حرف و حدیثی هم دیگه نمیمونه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

نظرتون راجع به الجی جی 3 بیت چیه؟میخوام بخرمش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با تشکر از همه......میگم که من با یکی از اقوامم که تو کار تعمیرات موبایله مشورت کردم .....گفت زیر 1 میلیون تومن .....فقط E7 سامسونگ رو بگیرم.........گفت سری E سامسونگ از سری A و S بالا تره...........

راستی رفتم تو یه مغازه موایل فروشی برا تحقیق ......گفت زیر 1 میلیون تومن Xperia M4 Aqua Dual را معرفی کرد......رفتم عکساشو دیدم.....گوشیه قشنگیه......شبیه Z3 می باشد.......نظرتون درباره این چیه؟
    بین E7 و M4 کدوم بهتره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •