سلام
من دیروز این لب تاپ رو خریدم نور صفحش زیاد بود با fn+f11 کمش کردم الان نورش ثابت شده هر چی f11 و f12 میزنم تاثیری نداره نه کم میشه نه زیاد.نورش اینقدر کم شده که قابل کار کردن نیست؟به نظرتون چیکار کنم؟
سلام
من دیروز این لب تاپ رو خریدم نور صفحش زیاد بود با fn+f11 کمش کردم الان نورش ثابت شده هر چی f11 و f12 میزنم تاثیری نداره نه کم میشه نه زیاد.نورش اینقدر کم شده که قابل کار کردن نیست؟به نظرتون چیکار کنم؟
پاورمنیجمنت لپ تاپتو به روز کن حل میشه.
برو سایت lenovo و اونو دان و اینستال کن.حله.مشکلی پیش نمیاد.
راستی شما که lenovo داری این دوتا تایپیکو نگا کن ببین همچین مشکلی برای شما هم وجود داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه امکانش باشه لینک دانلود پاورمنیجمنت رو میشه بزارین من نتونستم پیدا کنم.مرسی از لطفتون
در مورد این دو تا مشکل هم من همچین مشکلی ندارم من f11 که میزنم یکی یکی اضافه میشه ولی تاثیری رو نور نداره، در مورد cpu هم باز همچین مشکلی رو مشاهده نکردم
برو سایت زیر :
برو سایت لنوو
بالاش روی ساپورت کلیک کن.
روی دکمه سبز کلیک کن.
توی باکس جستجو بزن z500 حالا با توجه به سیستم عامل و نوعش درایورو دان کن و اینستال کن.
تمام.
دانلود کردم نصب کردم هیچ فرقی نکرد
اگه وینذوز 7 داری برو درایو مربوط به 8 رو دان کن.
سپس
موقع نصب بصورت ادمین نصب کن فقط قبلش از بخش پروچرتیس اونو با 7 سازگار کن.
اگه با این هم مشکلت حل نشه فک کنم ی نصب دوباره ویندوز افتادی
اگه با اون راهی که گفتم مشکلت حل شد اعلام کن که بقیه هم استفاده کنن.
ویندوزش از اول 8 بود و درایورهای لب تاپ هم مال 8 هستش برا ویندوز 7 درایور نداره باید دانلود کنم
بالاخره مشکل حل شد نور صفحه نمایش زیاد شد دوستانی که همین مشکل رو دارن نرم افزار زیر رو نصب کنن مشکلشون حل میشه
خب خداو شکر که مشکل داداشه ما حل شد.
این نرم افزار چی هست؟
Last edited by hasangholijaaaaan; 13-11-2013 at 16:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)