من خیلی سرچ کردم برنامه زیادی هست برای حذف کامل بدون ریکاوری اما دربرابر اون خیلی برنامه ها هست که میشه دوباره فایل ها رو برگرداند دنبال برنامه ایی هستم بسیار قوی که بعدا هیچ رقم نشه بازیابی کرد(چون میخوام سیستم رو واگذار کنم)
من خیلی سرچ کردم برنامه زیادی هست برای حذف کامل بدون ریکاوری اما دربرابر اون خیلی برنامه ها هست که میشه دوباره فایل ها رو برگرداند دنبال برنامه ایی هستم بسیار قوی که بعدا هیچ رقم نشه بازیابی کرد(چون میخوام سیستم رو واگذار کنم)
ميتونيد از برنامه Active@ KillDisk استفاده کنید . در این برنامه چندین الگوریتم براي پاكسازي اطلاعات موجود هست مثلاً در الگوریتم Gutmann میتونید مطمئن باشید که داده ها ديگر بازیابی نخواهد شد ولی به زمان خيلي طولانی تري براي اتمام كار مورد نیاز هست.
HDD Low Level Format Tool
قویترین در این مورد از نظر من
همین نرم افزاری که ایشون معرفی کردن بهترین نرم افزاره، مثل اینکه اصلا دیتایی روی هارد ریخته نشده تا بحال.
سلام دوستان...یه سوال؟
من دو ماه پیش سیستمم که ویندوز 8.1 هست بعد ریستارت بالا نمیومد رفتم تو قسمت imagebackup و بک آپی که قبلا گرفته بودم رو اجرا کردم....منتها یادم نبود فایلای رو دسکتاپمو قبلش کات کنم تو یه درایو دیگه!! حالا می خواستم بدونم آیا میشه با برنامه های ریکاوری اون فایلا رو بازیابیش کرد؟؟
من الان هرچی با recover my files بازیابی می کنم نمیتونم اون چندتا فایل که برام خیلی مهم بودن رو پیداش کنم!!!
میخواستم بدونم ممکنه چون بک آپ قبلیو اجرا کردم نشه اون فایلا رو بازیابی کرد؟؟
چیکار کنم........؟
سلام دوست عزیز. ممنون از دوستمون آقا عطا بابت معرفی Active@ KillDisk.
+
تاپیک پایین هم چند نرم افزار معرفی شده :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سوالتون رو در انجمن پایین مطرح کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببخشید مگه با فرمت کردن درایو ها و ویندوز عوض کردن ، کلیه اطلاعات هارد به طور کامل از بین نمیره و احتمال بازیابی شون هست هنوز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بگین این چه طور نرم افزار قوی ای هست که حتی بعد فرمت کردن درایو ها و نصب ویندوز بتونه اطلاعات رو بازیابی کنه؟؟ مرسی
سلام. بله دوست عزیز امکان بازیابی اطلاعات ممکن هست. ولی نرم افزارهایی که الان با نام ریکاوری رایج هستن به طور تضمینی بازیابی نمیکنن. یعنی ممکنه که فایل ها و اطلاعات ناقص بازیابی بشن. مخصوصا فایل های ویدئویی! نرم افزارهای زیادی هست.
موفق باشید![]()
شما وقتی که فرمت میکنید، فقط آدرس فایلها رو پاک میکنید و به ویندوز اجازه میدید که اطلاعات جدید رو روی فایل های قبلی بریزید. وگرنه هدر فایل شامل اطلاعات اصلی هستش روی دیسک و اگر نرم افزار بازیابی قوی مثلا R-Studio رو نصب کنید، به راحتی فایل ها رو از روی هدرشون شناسایی و بازیابی میکنن.
شما وقتی یه ویندوز نصب کنید، شاید 30 گیگ از کل هارد دیتاش Replace بشه و معمولا آدم اطلاعات اصلیش رو روی درایو ویندوزش نگه نمیداره(همون 30 گیگ اول مثلا).
من یکبار به اشتباه کل هاردمو دینامیک کردم و چون اونموقع بلد نبودم، مجبور شدم همه اش رو فرمت کنم... تمام اطلاعات زندگیم روش بود. ولی بعدش با خیال راحت و توی حدود 12 ساعت، با همون نرم افزار که گفتم، تمام هاردم رو ریکاوری کردم! هیچ چیز خراب نشده بود.
نرم افزاری که معرفی کردن جناب عطا، مطمئن میشه که تمام دیتای روی هارد به طور کلی جایگذاری و غیرقابل دسترسی دوباره اس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)