تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: زندگی ایده آل شما ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

12 زندگی ایده آل شما ...

زندگی ایده آل تونو توصیف کنید ...

یا بنوعی از حسرت ها ، آرزوها و ... تون بگید ...

دوست داشتید دنیا و زندگیتون چجوری باشه که نبود ...
    چنانچه در حال حاضر از همه نظر از زندگی و خودتون رضایت دارید که ازتون عذر میخوام این سوالو میپرسم و آرزو میکنم همیشه همینطور باشه زندگیتون ....

البته این موضوع میتونه خیلی بطور عمیق تر هم بهش پرداخته بشه و مثلا از فانتزی ها و تخیلات خودتون بگید ... بنوعی آرامانگرایانه و کمی غیر واقعی باشه ... (مثلا بگید دنیا کلا این شکلی نبود و مسایلی همچون ظلم ، فقر ، بیماری و ... وجود نمیداشت...)

اما من رئالیسم اش مد نظرم هست ...

خودم هم شروع کنم :

1- متولد و شهروند یک کشور درست درمون بودم (کجا بودنش مساله ی چندان اهمیت داری نیست ... سوئد ،سوئیس ، فرانسه ، ایتالیا ، هلند ، دانمارک ، بریتانیا ، کانادا ، آمریکا و ... )
    2- ترجیح میدم (یعنی اگر اینطور هم نبود زیاد مورد مهمی نیست) ، مربوط به نسل دیگه ای بودم ... مثلا حد اقل 40 50 سال زودتر به دنیا اومده بودم ... 1920 تا 1950 مثلا ...
    3- خانواده و سایر افراد دور و برم رو دوست میداشتم ...
    4- در مورد موضوع شغل به یکی از این موارد میرسیدم (به ترتیب اولویت) : پزشک ، سیاستمدار ، مربی مطرح فوتبال
    5- یک هنر و یک ورزش رو بطور حرفه ای یاد گرفته بودم ... مثلا در هنرمندی نقاش یا نوازنده (عشق پیانو ام) بودم و در ورزشکاری ورزش های رزمی رو بیشتر میپسندم !
    6- با بانویی که دوستش داشتم ازدواج کرده و خانواده ی خوبی تشگیل میدادم ... 1 دختر و 1 پسر میداشتم که همه ی دنیام بودند ...
    7- کاملا متمول و ثروتمند بوده و دستی هم در امور خیر و انسان دوستانه میداشتم ...

و...

مهمتریناش همینا بود فعلا چیز خاص دیگه ای مد نظرم نیست ...

البته این ها احساسات و موهوماتی بیش نیست و من هم سال های گذشته که رفتار و فکرم تینیجری تر بود این فکرا رو میکردم ... مهم اون اهدافیه که آدم برای خودش در نظر میگیره و اینکه برای رسیدن بهش هیچوقت کم نیاره و کم نگذاره... از ما گذشته دیگه این گلایه ها و نغ زدنا ... امیدوارم 10 یا 20 سال دیگه که این نوع نوشته هامو میخونم بگم اون جوانک غمگین و بیزار از همه عالم و آدم حالا همه ی اون چیزایی که میخواست رو داره !
    Last edited by banii; 30-03-2015 at 00:54.

2. 3 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shi.irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

1- دوست داشتم به ترتیب الویت:خلبان-راننده فرمول یک-ورزشکار حرفه ای -سیاستمدار-پزشک متخصص نه عمومی-خواننده...(یه شغل پرهیجان که بتونی تک و تها بدرخشی)
    2-منم دوست داشتم یکی از سازها رو بطور حرفه ای بد بودم ترجیحا تار...اگه خدا بخواد از تابستون میرم تو نخ ش
    3-ازدواج خوب و سنتی با یه شوهر کاملا مومن از مردای بی غیرت بدم میاد پول اصلا برام مهم نبود با سه عدد پسر ...
    4-از قیاف م راضیم فقط قدم بلندتر می بود دیگه پرفکت بودم
    5-یه خونه نقلی با یه حیاط بزرگ پرازگل ودرخت با یه حوض کوچیک پر ازماهی
    دیگه الان چیزی یادم نمیاد...

4. این کاربر از shi.irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •