سلام دوستان
کسی میدونه چطور میشه بین header و سطر اول در datagridview ، فاصله انداخت؟؟؟؟؟
با استفاده از خاصیت divider height بین سطرها میتونم فاصله بندازم ولی بین هدر و سطر اول نمیشه
کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
تو رو خدا یکی کمک کنه
سلام دوستان
کسی میدونه چطور میشه بین header و سطر اول در datagridview ، فاصله انداخت؟؟؟؟؟
با استفاده از خاصیت divider height بین سطرها میتونم فاصله بندازم ولی بین هدر و سطر اول نمیشه
کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
تو رو خدا یکی کمک کنه
با افزایش Height هدر نمی شه؟
ویرایش: هدر سطر صفرم هست. بنابراین کافیه DividerHeight رو برای سطر صفرم تغییر بدین.
Last edited by L͠øneWolf; 27-02-2014 at 14:49.
سلام دوست عزیز ممنون ار اینکه جواب دادی
ولی header سطر 0ام نیست سطر اول ، سطر صفرم میشه
نمیدونم چیکار کنم ؟؟اصلا میشه این چیزی که من میخوام؟؟؟
هـــم. درسته من اشتباه کردم. DividerHeight سطر صفرم رو بالا بردم که باعث شد سطر صفرم مخفی بشه. مثل این:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه اون کاری رو که می خواید انجام می ده. البته یه سطر مخفی اضافه می کنه. منتظر دوستان باشید شاید یه راه حل بهتر داشته باشن.
من متوجه منظور شما نشدم میشه یکم توضیح بدیدم
الان من یه datagridview دارم با 5 سطر که ارتفاع هر سطر 22 و فاصله بین سطرها 11 میباشد ولی من میخوام این فاصله 11 تایی رو بین هدر و سطر اول هم داشته باشم
خب، یه DGV بسازید با 6 سطر (به جای 5 سطر) سطر 1 تا 6 رو تنظیمات خودتون رو بذارید. برای سطر 0 ارتفاع 11 و فاصله بین سطر ها هم 11 که سطر 0 مخفی می شه ولی فاصله ش مخفی نمی شه.
(می تونید یه DGV جدید بردارید و کدی که گذاشتم رو روش امتحان کنید تا قشنگ مشخص بشه چه کار کردم)
Last edited by L͠øneWolf; 27-02-2014 at 19:59.
اقا دمت گرم عجب چیزی گفتی فقط یه مشکلی دارم هنوز
الان اگه تعداد سطرهام زیاد شه اسکرول میخوره و وقتی اسکرولو تکون میدی چون اون سطر مخفی تکون میخوره و سطر بعدی میاد جای سطر مخفی ، باز اون فاصله رو ندارم
باید چیکار کنم؟؟؟ نمیشه یه کاری کرد که سطر 0 یعنی همون سطر مخفی تکون نخوره با اسکرول مثل هدر مثلا؟؟؟؟
چرا نداره؟! باید از صفت Frozen استفاده کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وااااااااای داداش دمت گرم خیلی عالی گفتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)