تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: Gone Home

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض Gone Home

تاریخ انتشار : 15 اوت 2013
    سبک : شبیه سازی ، ادونچر
    سازنده و ناشر : The Fullbright Company
    پلتفرم : Microsoft Windows ، Mac ، Linux

Gone Home یک بازی Indie است که توانسته توجه ها را به خود جلب کند و با متای 90 خود را نشان دهد . بازی در سال 1995 روی می دهد و در آن شما در روزی بارانی و پر از رعد و برق بعد از مدت ها از خارج به خانه تان بر می گردید ولی می بینید که هیچ کس در آن نیست . در نگاه اول با نامه ای از خواهرتان Sam روبرو میشوید که در آن به شما میگوید امیدوارست در آینده شما را ببیند و از شما درخواست میکند دنبال دلیل نبودنشان نگردید . حال این شمایید و خانه ای خالی و پر از راز .
    در Gone Home هیچ خبری از صحنه های اکشن نیست و تنها چیزی که شما را پیش می برد داستان فوق العاده بازی است . تمام کردن بازی بسته به میزان گشت و گذار شما متغیر است و میتواند از 1 دقیقه(در بار دوم البته) باشد تا 3 ساعت یا بیشتر . در بازی این شما هستید که زندگی پدر خانواده ، مادر خانواده ، عموی خانواده و مهم تر از همه Sam رو توسط جست و جو در خانه میشناسید .

برخلاف فضای تاریک و هوای بارانی بیرون هیچ چیزی برای ترسیدن در بازی نیست اما با این وجود باز هم شما میترسید . نه از دیدن موجودی ترسناک یا غافل گیری توسط شخصی ، بلکه از پایان داستان . می ترسید که نکند حدس های شما درباره سرنوشت خانواده درست هستند .
    بازی شما را از اولین لحظه تا آخرین لحظه مجذوب خود میکند که صدالبته صداگذاری فوق العاده آن از دلایل اصلی این موضوع هستند . در طول بازی با فهمیدن و حل راز هایی که در داستان وجود دارند شما صدای Sam را می شنوید که برای شما از حال و احوال خود میگوید . درون خانه تعداد زیادی نوار وجود دارند که میتوانید آن ها را در ضبط گذاشته و به آن ها گوش کنید . نوار هایی مانند نوار های مورد علاقه Sam که راک هستند و یا نوارهای پدر خانواده که کلاسیک هستند .

به ظاهر در طول بازی چیزی نیست که شما را هدایت کند اما وقتی به پایان آن می رسید می بینید که در طول بازی یک مسیر مشخصی را طی کرده اید و به ترتیب خاصی از قسمت های مختلف خانه دیدن کرده اید . می توان از بازی به عنوان رمانی یاد کرد که شما با دستان خودتان همانند شخصیت داستان قطعات مختلف پازل را کنار هم می گذارید و به پایان داستان می رسید .
    در بازی مسائل زیادی برای کشف کردن هستند ، زندگی تک تک اعضا ، کتاب داستانی که Sam از کودکی می نوشته و یا زندگی و شغل مادر خانواده .

Sam نمونه یک نوجوان واقعیست ، دختری با مشکلاتی که همه نوجوانان با آن ها سر و کله میزنند . در طول گشت و گذارتان در خانه اگر دقت کنید چندین کتاب درباره روش صحبت و رفتار با نوجوانان پیدا میکنید که پدر و مادر خانواده برای اطمینان از درست بودن رفتارشان آن ها را خوانده اند و به ظاهر طبق آن عمل کرده اند ، اما موضوعی که خود شما به تدریج به آن پی می برید این است که این خانواده در مهم ترین مواقع به جای پیروی از کتاب ها روش های خودشان را پیش گرفته اند !
    بازی شامل فقط 3 پازل است که هر سه شامل پیدا کردن رمز می شوند : رمز کمد Sam ، رمز اسناد و مدارک پدر خانواده و رمز صندوقی مرموز در زیرزمین . به غیر از این سه پازل شما دیگر کار خاصی نمی کنید و فقط در مسیر داستان پیش می روید و بسته به کیفیت و دقت این پیشروی شما در آخر داستان زندگی افراد را متوجه می شوید .

حرف آخر : Gone Home یک بازی با داستانی فوق العاده زیبا ، باورکردنی و در عین حال غیر قابل پیشبینی است که شما را در طول داستان با احساسات گوناگونی در رابطه با افراد مختلف داستان رو در رو می کند . صداگذاری باورنکردنی و Soundtrack های بسیار زیبای بازی به همراه داستان رمز آلود آن شما را به صورت کامل جذب خود می کند به طوری که تا مدتی بعد از اتمام بازی ، باز هم حس عجیبی در شما باقی می ماند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جمع آوری اطلاعات و ترجمه از خودم

نکته : به دلیل جلوگیری از اسپویل شدن قسمت های مختلفی از بازی قسمت هایی که کوچکترین اسپویلی از داستان دارند در این پست نوشته نشدند !
    Last edited by Arrowtic; 19-08-2013 at 10:31.

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

یک بازی فوق العاده هرچی بگم کم گفتم!: دی
    دیگه از نمرات بازی میشه فهمید چقدر خوبه مخصوصا اگه طرفدار اینجور بازیا باشین
    گیم پلیش شبیه Amnesia و Eleusis میمونه دیدن و Examine کردن اشیا مثل چرخوندنشون note های روی دیوار
    نشون دادن عکس های خوانوادگی و موزیک های اون زمان ( که من عاشقشونم : دی )
    من عاشق صدای Sam شدم رفتم صداگذارش رو پیدا کردم یه ایمیل هم بهش زدم گفتم موفق باشی
    واقعا صداگذاریش عالی بود

3. 7 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

متن زیر رو اگه به شدت توی رمزا موندید فقط بخونید ! اگه میخواید خودتون رمزا رو به دست بیارید بازش نکنید چون راه حل تنها پازل های بازیو نوشتم .
      محتوای مخفی: پازل ها 
    برای به دست اوردن رمز کمد Sam : طبقه بالا رو که خوب بگردید یه برگه پیدا میکنید توش آدرس یه مسیر مخفی هستش .(اگه اشتباه نکنم ته جالباسی اتاق پدر و مادر) . دقیقا ته دیوار یه راه مخفی هستش که فقط صاحب اولیه خونه(عموتون) میدونستش . اونو که برید توش یه کم برید جلو رو دیوار یه نقشه دیگه هست که خواهرتون و دوستش کشیدنش و 3 جای مخفی تو دیوارا رو کشیده .(این دو تا با این فکر که خونه روح داره کل خونه رو گشتن و این جاها رو پیدا کردن) . هر سه جا رو چک کنید ، دو تاشون حاوی رمز کمد Sam هستن . کمد رو که باز کنید کلید زیرزمین همونجاست .
    اسناد پدر : توی کتابخونه ی پدرتون یه پوشه هست که یه عدد رو یه طرفش نوشتن . همون عدده رمزه .
    اسناد عموتون توی زیرزمین : رمزش 1963 هست . من خودم از اونجایی که توی بازی همش اشاره هایی به این عدد هست به این موضوع رسیدم . کتاب پدرتون درباره سال 1963 هست ، عموتون داروخونش رو سال 1963 فروخته ، روی دیوار زیرزمین عموتون قد پدرتونو علامت میزده آخرین علامت واسه سال 1963 هست .البته رو دیوار کنار صندوق هم نوشته 1963 که من بعد باز کردنش اونو دیدم !

محتوای مخفی: اسپویل از آخر داستان 
    اون چند ثانیه آخر که زیرشیروونی رو باز کردم و از پله هاش بالا رفتم خیلی استرس گرفته بودم ! هر لحظه میگفتم الآنه که جسد Sam رو ببینم با توجه به اون آخرین Journal که توش میگفت میخوام برم زیرشیروونی و فقط بخوابم و اون حال و هوا و تون صداش !
    بازی خیلی به آدم استرس و گاهی ترس وارد میکرد ، اون پیام صوتی تلفن که همش گریه بود و میگفت Sam ، فضای Basement و صدای بارون که مثل صدای پا بود ! حمام "خون" ! گیاهی که از یه زاویه سایش عین آدم بود ! لحظه ای که صلیب رو برداشتم و چراغ پشت سرم ترکید ! همه این ها + صدای رعد و برق که هرزگاهی میومد !
    ولی خیلی خوشحال شدم که داستان نسبتا خوب تموم شد و حداقل فهمیدیم که Sam فقط فرار کرده : دی

5. 6 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این بازی دیگه کجا بوده ؟ لینک دانلودی چیزی ندیدم ازش .

7. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

6 روزه که منتشر شده و چون Indie هست با وجود نمرات درخشانش به چشم نیومده .(یه خصوص توی ایران به خاطر این که خوب هم بازی زبان قوی نیاز داره برای درک داستان و هم سبکش متفاوته با دیگر بازی ها)
    اینم لینک دانلود با حجم 500 مگ :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینو آریا تست کرده سالمه .
    Last edited by Arrowtic; 21-08-2013 at 14:51.

9. 7 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

داستان عاشقانه قشنگی بود. واقعا تاثیر گذار بود.
    ولی برای من که ناراحت کننده بود.

محتوای مخفی: .. 
    داستان این عموه رو من درست نفهمیدن چی بود. این نامه ایکه تو گاوصندوقش بود رو نتونستم بخونم. اخه این چه دستخطیه؟ کسی متنش رو داره؟

11. 4 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

با این تعاریفی که شد دارم دانلودش میکنم!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

داستان عاشقانه قشنگی بود. واقعا تاثیر گذار بود.
    ولی برای من که ناراحت کننده بود.

محتوای مخفی: .. 
    داستان این عموه رو من درست نفهمیدن چی بود. این نامه ایکه تو گاوصندوقش بود رو نتونستم بخونم. اخه این چه دستخطیه؟ کسی متنش رو داره؟
    دوستانی که با دست خط مشکل دارن ، توی Option بازی در قسمت Language اگه Overlay Text رو بزنید همه ی متن ها رو وقتی وا کنید به صورت فونت عادی نشون میده رو صفحه(و یه دکمه Text داره اگه اونو بزنید حالت عادیش رو نشون میده)
    جریان عموئه یکی از زیباترین قسمت های بازی بود و فهمیدنش بسته به پلیر بود .
      محتوای مخفی: داستان عمو اسکار 
    عموئه همون طور که میدونید سال 1963 داروخونشو میفروشه و همه چیو به اسم بابائه میکنه . از طرفی بابائه از وقتی اومدن تو خونه اخلاقش بد شده(تو نامه های مادره اینو نوشته) . توی گاوصندوق میبینید عموئه به مادر بابائه یه نامه زده و طلب آمرزش به خاطر کار بسیار فجیعش کرده . اگه دقت هم بکنید میبینید جایی که قد بابائه رو علامت میزده(تو پست اول عکسش هست) آخرین قد واسه سال 1963 هست . کتاب بابائه درباره سال 1963 هست که جان اف کندی به قتل رسید ، در اون یه مردی میخواد برگرده به گذشته و جلوی یه اتفاق فجیع رو بگیره . در جلد دومش میخواد برگرده گذشته و خودش رو هم نجات بده !
    همه ی این ها رو بذارید کنار هم به اینت نتیجه می رسید که عموئه کار فجیعش هر چی بوده مربوط به پدره بوده و به احتمال بسیار زیاد از پدره سو استفاده جنـــسی کرده در سال 1963 . دلیل این که همه مردم از این خونه بدشون میاد هم همینه و عموئه به خاطر عذاب وجدان تمام اون سال ها رو تنها توی خونه زندگی میکنه و منتظر مرگ میمونه .

14. 5 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام. من همه کارا رو کردم فقط مونده اون جایی که دورش چراغای قرمز هست. اونو چطوری باید باز کنم؟
    Last edited by pcsoft; 23-08-2013 at 11:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من که خیلی لذت بردم واقعا خوب بود البته تنها مشکلش برای من دستخط بعضی نامه ها بود که اصلا قابل خوندن نبود ...

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •