تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: مشاوره برای خرید سیستم حرفه ای گیم و گرافیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض مشاوره برای خرید سیستم حرفه ای گیم و گرافیک

سلام خدمت دوستان، میخوام یه سیستم بخرم حداکثر تا 6میلیون. نهایت 6.5 بشه.

سیستم رو برای بازی حرفه ای و کارای گرافیک فوتوشاپ احتیاج هست، بعضی اوغات هم ازش برای برنامه نویسی و طراحی وب استفاده میکنم. در ضمن از نظر روشن بودن سیستم هم تایمش بالا هست یعنی یه جورایی زیاد روشن میمونه.

من خودم ترجیحا سی پی یو رو مدل intel i7 4790k انتخاب کردم که توی کارای گرافیکی و طراحی وب کم نیاره برام. گرافیک رو هم یه 2گیگ GTX 760 DDR5 256Bitانتخاب کردم به نظرم بدک نیست و جوابگوی کارم هست. رم رو 16گیگ انتخاب کردم با فرکانس 2400 حداقل ولی بین سازندگان GIEL و CORSAIR و GSKILL نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم.
    هارد رو یک 1ترابایت سری بلک میخوام بردارم کدوم برند مد نظرتون هست؟
    همچنین میخوام یک SSD روش بندازم برای بوت و برنامه های گرافیک و طراحی وب مخصوصا، کدوم برند رو پیشنهاد میکنید ( سرعت خوندن و نوشتن مهمه برام)
    و اما مهمتر از همه مادربرد بین گیگا و ایسوس نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم نظر دوستان چی هستش؟ و کدوم مدل برای برندتون برای گیم و گرافیک خوب جواب داده؟ (دوستان بهم پیشنهاد ایسوس مدل vii renger و delluxe رو دادن، خوب هستن یا نه؟)
    پاور هم 750W به شخصه نظرم روی corsair هستش، شما چی پیشنهاد میکنید؟
    یک کول هم در نظر گرفتم که حرف نداشت قیمتش حدود 300بودش، و خود کیس رو نمیدونم چی انتخاب بکنم که از نظر خنک کنندگی و گردو غبار کمتر بهتر باشه؟
    و در آخر ممنون میشم یه مشاوره هم در مورد مانیتور بگن.

ممنون از دوستان

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

Gigabyte GA-X99-UD4: 1,030,000 -
    Intel Core i7-5820K: 1,310,000 -
    GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 2133MHz CL15: 1,120,000 -
    Gigabyte GTX 970 G1 Gaming OC WF 3X 4GB: 1,750,000 -
    380,000 :Samsung 840 EVO 120GB -
    Seagate Barracuda 1TB: 180,000 -
    70,000 :Asus 24X DRW-24D3ST -
    Cooler Master Hyper 212 EVO: 160,000 -
    Cooler Master V700 | *80Plus Gold*: 470,000 -
    Cooler Master N300: 240,000 -
    770,000 :Asus Full HD 23" VS239HJ IPS -
    Last edited by Hessam 2; 05-12-2014 at 18:32.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

650,000 :Gigabyte GA-Z97X-UD3H-BK -
    Intel Core i7-4790K: 1,100,000 -
    GSkill RipjawsX 2×8GB=16GB DDR3 2133MHz CL10: 670,000 -
    Gigabyte GTX 970 G1 Gaming OC WF 3X 4GB: 1,740,000 -
    380,000 :Samsung 840 EVO 120GB -
    Seagate Barracuda 1TB: 180,000 -
    70,000 :Asus 24X DRW-24D3ST -
    Cooler Master Hyper 212 EVO: 170,000 -
    Cooler Master V700 | *80Plus Gold*: 470,000 -
    Cooler Master N300: 240,000 -
    770,000 :Asus Full HD 23" VS239HJ IPS -
    سلام عزیز، ممنون که سیستم رو معرفی کردی ولی میتونی دلیل اینکه گیگا رو انتخاب کردی چیه؟
    تو مغازه هاکه میری طرف ایسوس رو فاکتور میکنه برات ولی اکثرا میگن گیگا ولی بازم ایسوس رو فاکتور میزنن، دلیلش میگی برای چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام عزیز، ممنون که سیستم رو معرفی کردی ولی میتونی دلیل اینکه گیگا رو انتخاب کردی چیه؟
    تو مغازه هاکه میری طرف ایسوس رو فاکتور میکنه برات ولی اکثرا میگن گیگا ولی بازم ایسوس رو فاکتور میزنن، دلیلش میگی برای چیه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهترین مادربرد یا کارت گرافیک ها متعلق به کدام شرکت است؟

پاسخ: به طور کلی هیچ برندی بد یا نامعتبر نیست. هیچ برندی به طور مطلق نسبت به برند رقیب، برتری ندارد.
    بودجه ی خریدار، تعیین کننده ی انتخاب هر برندی نه فقط در قطعه ی مادربرد و کارت گرافیک، بلکه در انتخاب تمامی قطعات وی خواهد بود.

اما اگر بخوایم فاکتوری از دو برند Asus و Gigabyte برداریم، موارد مختصر زیر شایان ذکر است:

- ایسوس: کارایی بالاتر، قیمت مناسب تر، امکانات بیشتر، پرفروش ترین و محبوب ترین برند در دنیا.
    - گیگابایت: کیفیت برتر، گارانتی معتبرتر، طول عمر و دوام بیشتر، خنک کنندگی بهتر.
    Last edited by Hessam 2; 28-11-2014 at 15:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

1

سلام خدمت دوستان، میخوام یه سیستم بخرم حداکثر تا 6میلیون. نهایت 6.5 بشه.

سیستم رو برای بازی حرفه ای و کارای گرافیک فوتوشاپ احتیاج هست، بعضی اوغات هم ازش برای برنامه نویسی و طراحی وب استفاده میکنم. در ضمن از نظر روشن بودن سیستم هم تایمش بالا هست یعنی یه جورایی زیاد روشن میمونه.

من خودم ترجیحا سی پی یو رو مدل intel i7 4790k انتخاب کردم که توی کارای گرافیکی و طراحی وب کم نیاره برام. گرافیک رو هم یه 2گیگ GTX 760 DDR5 256Bitانتخاب کردم به نظرم بدک نیست و جوابگوی کارم هست. رم رو 16گیگ انتخاب کردم با فرکانس 2400 حداقل ولی بین سازندگان GIEL و CORSAIR و GSKILL نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم.
    هارد رو یک 1ترابایت سری بلک میخوام بردارم کدوم برند مد نظرتون هست؟
    همچنین میخوام یک SSD روش بندازم برای بوت و برنامه های گرافیک و طراحی وب مخصوصا، کدوم برند رو پیشنهاد میکنید ( سرعت خوندن و نوشتن مهمه برام)
    و اما مهمتر از همه مادربرد بین گیگا و ایسوس نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم نظر دوستان چی هستش؟ و کدوم مدل برای برندتون برای گیم و گرافیک خوب جواب داده؟ (دوستان بهم پیشنهاد ایسوس مدل vii renger و delluxe رو دادن، خوب هستن یا نه؟)
    پاور هم 750W به شخصه نظرم روی corsair هستش، شما چی پیشنهاد میکنید؟
    یک کول هم در نظر گرفتم که حرف نداشت قیمتش حدود 300بودش، و خود کیس رو نمیدونم چی انتخاب بکنم که از نظر خنک کنندگی و گردو غبار کمتر بهتر باشه؟
    و در آخر ممنون میشم یه مشاوره هم در مورد مانیتور بگن.

ممنون از دوستان
    رفیق من اگه جای تو بودم میرفتم این مدل لپتاب رو میخریدم

Asus G750JZ

یک لپتاپ بسیار قوی و البته کارآمد...

برو اینجا ببین مشخصاتش رو

قیمتش 6900000

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این سیستم حداقل 2 برابر بهتر از اون لپ تاپی که نام بردید هست!! در حد فیل و فنجونه! قابل مقایسه نیست اصلاً!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حرف شما درست نمیشه بینشون مقایسه کرد، ولی راستش من چندتا مغازه هم پرسیدم میگن گیگا بهتره ولی وقتی ازشون پیش فاکتور خواستم ایسوس رو فاکتور میکردن.

میتونم نظرتون رو بین همین مادربردی که معرفی کردین با ایسوس مدل VII RENGER و DELLUXE بپرسم ببینم کدوم بهتر هستن؟

و یه سوال دیگه، گرافیک رو 4GIG DDR3 بردارم بهتره یا 2GIG DDR5?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

رفیق من اگه جای تو بودم میرفتم این مدل لپتاب رو میخریدم

Asus G750JZ

یک لپتاپ بسیار قوی و البته کارآمد...

برو اینجا ببین مشخصاتش رو

قیمتش 6900000
    این سیستم حداقل 2 برابر بهتر از اون لپ تاپی که نام بردید هست!! در حد فیل و فنجونه! قابل مقایسه نیست اصلاً!
    عزیز لپ تاپ در اصل یک سوم پولت فقط برای جابجایش هست، وسلام.

9. این کاربر از 001200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

معلومه که دلوکس و رنجر بهتر هستن! چون قیمتشون اصلاً خیلی بالاتره و شما قضاوت نامنصفانه ای بین این دو برند دارید و جهت مقایسه ی منصفانه، می بایست دو مادربرد هم رده و هم قیمت رو از دو برند متفاوت مورد بررسی و مقایسه قرار بدید.

بودجه ی شما نمی رسه برای خرید اون دو مادربردی که نام بردید. وگرنه کی از مدل بهتر بدش میاد؟ اگر بیشتر از 6/5 بودجه دارید، بسم الله... اما انصافاً هزینه ی زیاد و اضافیه به نظرم که بیش از 700 برای مادربرد هزینه کنید.

در مورد سوال آخر هم قطعاً GDDR5.
    DDR3 با چندین گیگ حافظه یک جور ترفند تبلیغاتی در راستای کاهش قیمت محسوس کارت گرافیک های رده پایین هست. چون یک کارت گرافیک DDR3 8GB هم به مراتب ضعیف تر از یک کارت گرافیک GDDR5 2GB هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تفاوت قیمت زیادی ندارن، مثلا الان همین گیگا که شما نوشتیدش اگه جاش ایسوس رنجر بردارم میشه 780تومان تفاوت قیمت زیادی ندارن.بعدش 4گیگ گرافیک ddr5 خیلی زیاد نیست؟میشه مثلا 2گیگ ddr5رو بردارم بجاش بیشتر روی مادربرد خرجش کنم؟ چون خیلی اعتقاد دارم مادربرد هرچی بهتر باشه کارایی قطعات دیگه بهتر میشه نسبتا.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •