سلام خدمت دوستان، میخوام یه سیستم بخرم حداکثر تا 6میلیون. نهایت 6.5 بشه.
سیستم رو برای بازی حرفه ای و کارای گرافیک فوتوشاپ احتیاج هست، بعضی اوغات هم ازش برای برنامه نویسی و طراحی وب استفاده میکنم. در ضمن از نظر روشن بودن سیستم هم تایمش بالا هست یعنی یه جورایی زیاد روشن میمونه.
من خودم ترجیحا سی پی یو رو مدل intel i7 4790k انتخاب کردم که توی کارای گرافیکی و طراحی وب کم نیاره برام. گرافیک رو هم یه 2گیگ GTX 760 DDR5 256Bitانتخاب کردم به نظرم بدک نیست و جوابگوی کارم هست. رم رو 16گیگ انتخاب کردم با فرکانس 2400 حداقل ولی بین سازندگان GIEL و CORSAIR و GSKILL نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم.
هارد رو یک 1ترابایت سری بلک میخوام بردارم کدوم برند مد نظرتون هست؟
همچنین میخوام یک SSD روش بندازم برای بوت و برنامه های گرافیک و طراحی وب مخصوصا، کدوم برند رو پیشنهاد میکنید ( سرعت خوندن و نوشتن مهمه برام)
و اما مهمتر از همه مادربرد بین گیگا و ایسوس نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم نظر دوستان چی هستش؟ و کدوم مدل برای برندتون برای گیم و گرافیک خوب جواب داده؟ (دوستان بهم پیشنهاد ایسوس مدل vii renger و delluxe رو دادن، خوب هستن یا نه؟)
پاور هم 750W به شخصه نظرم روی corsair هستش، شما چی پیشنهاد میکنید؟
یک کول هم در نظر گرفتم که حرف نداشت قیمتش حدود 300بودش، و خود کیس رو نمیدونم چی انتخاب بکنم که از نظر خنک کنندگی و گردو غبار کمتر بهتر باشه؟
و در آخر ممنون میشم یه مشاوره هم در مورد مانیتور بگن.
ممنون از دوستان