تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: تا ۳۰ تومن چی بخرم خارجی یا ایرانی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض تا ۳۰ تومن چی بخرم خارجی یا ایرانی

سلام من میخواستم یه ماشین تا حد اکثر سی و دو میلیون بگیرم بین ایرانی و خارجی موندم از یه طرف میخواستم slx 405 بگیرم میگن کیفیت سالهای قبل رو نداره و باید مدل پایین گیر بیاری یکی از همکارهام یه دونه جن ۲ مدل ۲۰۰۷ اتوماتیک داره میگه ۳۳ تومن که ۱۴۰هزارتا کار کرده و دور تادورش لکه گیری رنگ کرده ولی تمیزه و یه گزینه دیگه هم ماشین فولکس گل هست موندم کدوم رو بگیرم ممنون که راهنمایی میفرمایید راستی اگر خارجی بگیرم وسایلش گیر میاد من شیراز زندگی میکنم

داره خودمونی میشه hikipspark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام جسارتا گل دیگه خیلی از توقف تولیدش گذشته و یه مقدار سخته براتون نگه داریش ، اگرچه ماشین خوب و باحالیه ، بسته به نوع استفادتون :
    1-اگه خانواده سوار ماشین میشن ولی هفته ای یه بار ،رانا 0 یا 206 اس دی کم کار بگیرید که هم گارانتی داشته باشه هم خرجش فعلا کمه
    2-اگه خانواده بیشتر سوار میشن ، مسافرت تشریف میبرین ، سمند یا پارس طوری که گارانتی هم داشته باشن ، سورن که عالیه
    3-اگه مجردید و اهل یکم بیشتر از مورد اول شیطنت ، 206 تیپ 5 مدل 90 بگیرید کم کارکرد ، یکم لوازم بریزید روش و لذت ببرید(هدرز و اگزوز و چیپ و ...)
    4-اگه ماشین باز سنگین هستید و اهل کل و شتاب و آدرنالین، به گلف ، میتسوبیشی یا هوندا هم میشه فکر کرد البته چون بد آموزی داره تو خصوصی اگه بخواین عرض میکنم خدمتتون
    اتومات هم تو این قیمت توصیه نمیشه ، الببته جن 2 اگه سالم باشه و واقعا کم کارکرد می ارزه که اونم میرا رو 50 مبلیون ، لذا همین خانواده ایرانخودرو یا مثلا ریو اتومات بهتر هست چون خدماتش راحت تره ....

3. این کاربر از hikipspark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •