با سلام
من برای پروژه دانشگاه می خوام #c بخونم لطف کنید یه کتاب خوب معرفی کنید حتی الامکان طوری باشه که خودم بتونم بخونم و یاد بگیرم
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون
با سلام
من برای پروژه دانشگاه می خوام #c بخونم لطف کنید یه کتاب خوب معرفی کنید حتی الامکان طوری باشه که خودم بتونم بخونم و یاد بگیرم
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون
اینجا بطور کامل در مورد منابع فارسی و انگلیسی صحبت شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هبوط عزیز به تاپیک زیر سر بزن اونجا لینک دانلود کتاب آموزش C# 2005 به زبان فارسی (951 صفحه ای ) گذاشته شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راهنمایی هر دوتون ممنون![]()
ولی ترجیح میدم کتاب مجازی نباشه چون باید همه اش پای کامپیوتر باشم و چشام در میاد (تازه به جز مشکله دانلود با این اینترنت نفتی)
اگه زحمتی نیست بگید کدوم نویسنده کتابش بهتره یکی از دوستام ماله جعفرنژاد رو گرفته بود اون بهتره یا مال هاشمیان یا نصیری یا کس دیگه ؟
سلام دوست عزیز ....
میتونی به قسمت تاپیک انتشارات microsoft سر بزنی ....
فعلا دو تا ebook خوب هست ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای اون مشکل هم شما هر تعداد صفحه ای که روزانه میخونین print بگیرین ... وقتی خوندین دوباره print بگیرین صفحاتی رو که میخواهین ...اینطوری از لحاظ جسمی و چشم هم دچار مشکل نمیشین ....
از پیشنهاد و راهنماییت ممنون اما این کار خیلی هزینه بره من هم خودم پرینتر ندارم خود کتابو بخرم بهتره
اگه بگید کتاب کدوم مولف بهتره ممنون می شم
میتونی کتاب زبان برنامه نویسیc آقای جعفر نژاد قمی رو بخونید منم که ترم پیش داشتم خوندم به دردم خورد انتشارات علوم رایانه
یا کتاب herbert shild از انتشارات shoms این کتاب اگه تونستی پیدا کنی خیلی بهتراز اولی اما اگه نتونستی من اولی رو توسیه میکنم
Last edited by nastaran_take; 26-06-2007 at 17:45.
از راهنماییت ممنون دومی انگلیسیه درسته ؟
من یه برنامه درنرم افزارویژوال استادیو میخام کی میتونه برنامه رو بنویسه؟؟؟/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)