تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: بودجه: 26 تا 28 تومن ، ماشین مورد نظر: پارس (88، 89 ، 90) ، نظر شما؟؟

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض بودجه: 26 تا 28 تومن ، ماشین مورد نظر: پارس (88، 89 ، 90) ، نظر شما؟؟

با سلام به دوستان عزیز.
    الان نهایتش 28 میتونم داشته باشم (البته با پول فروش ماشین فعلی)
    خودم هم نظرم روی پارس هست...
    که البته میگن نمیارزه و بخاطر قیافش باید چند میلیون بیشتر بدی از 405 و این حرفا...
    اما بخاطر ابهتش و زیباتر بودنش دوسش دارم...
    حالا میخواستم نظر شما رو جویا بشم که پارس بالای 3 سال کارکرده اصولا توصیه میشه یا نه؟! حوصله اذیت کردن ماشینو ندارم ...
    میشه یه نفر یه مقایسه ای بکنه بین پارس معمولی و پارس lx ? ظاهرا قیمتشون تفاوتی نداره با هم...
    پارس 89 قیمت واقعیش چنده؟! (من از اینایی که خودشون آگهی میکنند قیمت دارم... قیمت بنگاه ها و... رو ندارم...)
    البته من آدم به شدت دمدمی مزاجی ام و حقیقتش نیم نگاهی هم به 206 sd v8 و همینطور ریو و حتی همون 405 دارم و اصلا تصمیم قطعی ندارم... و گاهی بیخیالش میشم و میگم تا بیشتر شدن پول و خریدن ماشین بهتر صبر کنم...

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز.
    الان نهایتش 28 میتونم داشته باشم (البته با پول فروش ماشین فعلی)
    خودم هم نظرم روی پارس هست...
    که البته میگن نمیارزه و بخاطر قیافش باید چند میلیون بیشتر بدی از 405 و این حرفا...
    اما بخاطر ابهتش و زیباتر بودنش دوسش دارم...
    حالا میخواستم نظر شما رو جویا بشم که پارس بالای 3 سال کارکرده اصولا توصیه میشه یا نه؟! حوصله اذیت کردن ماشینو ندارم ...
    میشه یه نفر یه مقایسه ای بکنه بین پارس معمولی و پارس lx ? ظاهرا قیمتشون تفاوتی نداره با هم...
    پارس 89 قیمت واقعیش چنده؟! (من از اینایی که خودشون آگهی میکنند قیمت دارم... قیمت بنگاه ها و... رو ندارم...)
    البته من آدم به شدت دمدمی مزاجی ام و حقیقتش نیم نگاهی هم به 206 sd v8 و همینطور ریو و حتی همون 405 دارم و اصلا تصمیم قطعی ندارم... و گاهی بیخیالش میشم و میگم تا بیشتر شدن پول و خریدن ماشین بهتر صبر کنم...
    میتونید به پارس معمولی 89 فکر کنید .
    405 93 درحد صفر
    سمند ال ایکس 93 کم کار
    206 اس دی هم مثل پارس مدل 89
    به ریو هم فکر نکیند ارزش نداره . قیمتش بالاست لوازمش گیر نمیاد و گران هست .
    پیشنهاد من سمند LX93 هست .

3. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

میتونید به پارس معمولی 89 فکر کنید .
    405 93 درحد صفر
    سمند ال ایکس 93 کم کار
    206 اس دی هم مثل پارس مدل 89
    به ریو هم فکر نکیند ارزش نداره . قیمتش بالاست لوازمش گیر نمیاد و گران هست .
    پیشنهاد من سمند LX93 هست .
    متشکرم از شما دوست عزیز از لطفتون...
    من راستش سمند اصلا دوست ندارم ...
    گزینه اصلیم که پارسه... lx تفاوت قیمتش چقدره ؟! مصرفش چقدر فرق داره که میگن موتور 206 ـه ؟! پارس سال چجوریه؟! ...
    405 هم خیلی وسوسه میشم ... چون واقعا" با این قیمت منطقی تره... ولی هر کاری میکنم نمیتونم از عشق پارس بیام بیرون!

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

متشکرم از شما دوست عزیز از لطفتون...
    من راستش سمند اصلا دوست ندارم ...
    گزینه اصلیم که پارسه... lx تفاوت قیمتش چقدره ؟! مصرفش چقدر فرق داره که میگن موتور 206 ـه ؟! پارس سال چجوریه؟! ...
    405 هم خیلی وسوسه میشم ... چون واقعا" با این قیمت منطقی تره... ولی هر کاری میکنم نمیتونم از عشق پارس بیام بیرون!
    پارس LX داشبورد قدیم 92 بالای 35 تومن قیمتش هست . بودجه رو افزایش بدید گزینه خوبیه . اگر به موتور 206 علاقه دارید SLX خریدش عاقلانه تر هست .

6. 4 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام ، ببخشید من دوباره مزاحم شدم...
    راستش چند روزه شاید دارم از فکر پارس میام بیرون! چون باید ماشین بالای 3 یا 4 سال بخرم و با کارکرد تقریبا زیاد ... و همینطور برای مصرف زیادش...
    حالا میخواستم ازتون بپرسم 405 slx چطور ماشینیه ؟ هم در موردش حرفای خوب شنیدم و هم بد ... نمیدونم کدوم حرفا درسته ...
    این ماشین توی چه سالی تولید شده (یعنی اولین مدلش چنده) ؟ و آیا مدلهای جدیدش پیشرفتی داشته نسبت به قدیمیاش (مثلا آپشنی اضافه شده باشه...) بنظرتون صفرش بهتره خریده بشه یا کارکرده؟ چون برای خرید صفرش چندان مشکلی ندارم اما از طرفی هم بدم نمیاد کارکرده و حتی اون مدلای اولش (نمیدونم 90 هست یا عقبتر...) بخرم ... چرا که حیفم میاد پول بدم به ماشین ایرانی و من که باز یکی دو سال دیگه میخوام ماشینو عوض کنم چرا الان خودمو به زحمت بندازم...
    مصرف سوختش با 405 glx تفاوتی داره؟!
    توی آگهی ها بعضیاشونو زده موتور tu5 ... بقیشون موتورشون چیه؟ چقدر تفاوت قیمت دارند؟ کدوم نوع بهتره؟
    فقط یه چیزه دیگه اینکه من مساله کم استهلاکی ماشین برام در درجه اول مهمه... و اصلا نمیخوام ماشین منو اذیت کنه ... و متاسفانه حرفای مخالفین این ماشین (slx ) رو که شنیدم بعضا از این قضیه گله مندند که گویا زیاد نیاز به تعمیر پیدا میکنه و خرج میندازه روی دست صاحبش!! اگه اینطوره واقعا لطفا به من اطلاع بدید...

ممنون
    Last edited by Sayam; 19-12-2014 at 02:04.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام ، ببخشید من دوباره مزاحم شدم...
    راستش چند روزه شاید دارم از فکر پارس میام بیرون! چون باید ماشین بالای 3 یا 4 سال بخرم و با کارکرد تقریبا زیاد ... و همینطور برای مصرف زیادش...
    حالا میخواستم ازتون بپرسم 405 slx چطور ماشینیه ؟ هم در موردش حرفای خوب شنیدم و هم بد ... نمیدونم کدوم حرفا درسته ...
    این ماشین توی چه سالی تولید شده (یعنی اولین مدلش چنده) ؟ و آیا مدلهای جدیدش پیشرفتی داشته نسبت به قدیمیاش (مثلا آپشنی اضافه شده باشه...) بنظرتون صفرش بهتره خریده بشه یا کارکرده؟ چون برای خرید صفرش چندان مشکلی ندارم اما از طرفی هم بدم نمیاد کارکرده و حتی اون مدلای اولش (نمیدونم 90 هست یا عقبتر...) بخرم ... چرا که حیفم میاد پول بدم به ماشین ایرانی و من که باز یکی دو سال دیگه میخوام ماشینو عوض کنم چرا الان خودمو به زحمت بندازم...
    مصرف سوختش با 405 glx تفاوتی داره؟!
    توی آگهی ها بعضیاشونو زده موتور tu5 ... بقیشون موتورشون چیه؟ چقدر تفاوت قیمت دارند؟ کدوم نوع بهتره؟
    فقط یه چیزه دیگه اینکه من مساله کم استهلاکی ماشین برام در درجه اول مهمه... و اصلا نمیخوام ماشین منو اذیت کنه ... و متاسفانه حرفای مخالفین این ماشین (slx ) رو که شنیدم بعضا از این قضیه گله مندند که گویا زیاد نیاز به تعمیر پیدا میکنه و خرج میندازه روی دست صاحبش!! اگه اینطوره واقعا لطفا به من اطلاع بدید...

ممنون

سلام.
    اول در مورد رخابی های ماشین و تعمیراتش خدمت شما عرض کنم که تمام این ها برمیگرده به
    چگونگی استفاده از خودرو. حالا هر خودرویی باشه از بالاترین مدل های خارجی تا پایین ترین مدل های ایرانی
    اگر از خودرو درست مراقبت بشه و سرویس هاش به موقع انجام بشه چرا باید خراب بشه؟ این حرفایی که برخی افراد میزنن درست نیست.
    در مورد 405 SLX با موتور TU5 هم باید بگم خودرویی هست که تا این موقع هرکسی داشته ازش راضی بوده
    عملکرد خوبی داره از نظر مصرف سوخت قدرت و شتاب از نمونه های معمولی برتر هست.
    با بودجه ای که شما دارین قطعا میتونید مدل بالا و تمیزش رو بخری و تو خریدش هم شک نکن.

9. 4 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •