تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل با وایرلس سونی سری E

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali Delkhosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران - اندیشه

پيش فرض مشکل با وایرلس سونی سری E

سلام
    دوستان ممنون میشم کمک کنید . لپتاپ سونی وایو مدل SVE151G13W ( طبق برچسبی که پشت دستگاه خورده ولی برنامه Vaio Care نوشته مدل دستگاه SVE15138CNS ) وایرلس خودم رو شناسایی نمی کنه.یعنی wifi همسایه ها رو شناسایی میکنه ولی برای خودم رو نه . درایورش رو هم از سایت سونی گرفتم ولی بازم درست نشد . حالا قبلا با یکی دوبار ریستارت کردن میشد ولی الان همونم دیگه نمیشه .ویندوزش 8 و 64 بیت هستش.
    اینم بگم که یه لپتاپ دیگه هم هست DELL XPS L502 که با این مشکلی نیست و راحت پیدا میکنه و کانکت میشه ( ویندوز 7 التیمیت 64 بیت ) .
    به نظرتون باید چیکار کنم ؟
    Last edited by Ali Delkhosh; 21-11-2014 at 14:28.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام
    دوستان ممنون میشم کمک کنید . لپتاپ سونی وایو مدل SVE151G13W ( طبق برچسبی که پشت دستگاه خورده ولی برنامه Vaio Care نوشته مدل دستگاه SVE15138CNS ) وایرلس خودم رو شناسایی نمی کنه.یعنی wifi همسایه ها رو شناسایی میکنه ولی برای خودم رو نه . درایورش رو هم از سایت سونی گرفتم ولی بازم درست نشد . حالا قبلا با یکی دوبار ریستارت کردن میشد ولی الان همونم دیگه نمیشه .ویندوزش 8 و 64 بیت هستش.
    اینم بگم که یه لپتاپ دیگه هم هست DELL XPS L502 که با این مشکلی نیست و راحت پیدا میکنه و کانکت میشه ( ویندوز 7 التیمیت 64 بیت ) .
    به نظرتون باید چیکار کنم ؟
    اگر وایرلس همسایه ها رو پیدا می کنه و مال شما رو نه دلیلش چند چیز می تونه باشه :

1 - در درجه اول بر می گرده به فرکانس که احتمالش خیلی ضعیفه این اتفاق افتاده باشه . ممکنه مودم لپ تاپ شما فقط 2.4 گیگاهرتز پشتیبانی کنه ولی روتر روی فقط 5 گیگاهرتز تنظیم شده .

2 - ممکنه روتر طوری تنظیم شده باشه که پشتیبانی از Ad Hoc فعال باشه . ولی درایور فعلی از Ad Hoc پشتیبانی نمی کنه . معمولا با آپدیت درایور حل می شه .

3 - احتمال داره روتر روی کانالی کانفیگ شده باشه که تنظیمات region ویندوز شما پشتیبانی نکنه . از توی region and language یه بار location رو عوض و سیستم رو ری استارت کنین

3. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •