در پست قبل گفتم که با سی شارپ میشه برای ویندوز و اندروید برنامه-application ساخت.
اشتباه نکن نرم افزار ساخته شده با C#.net کندتر از C++ هست و موتور بازی سازی هارو معمولا با C++ میسازن(یونیتی هم با C++ نوشته شده).
من unity هم کار کردم در یونیتی با C# اسکریپت نویسی میکنی برای بازی که با برنامه نویسی تحت دات نت یا کنسول (cmd) زمین تا آسمون فرق داره و فقط قوانین سی شارپ فرقی نمیکنه،یعنی اگه توی برنامه نویسی شما بزنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اسکریپت نویسی هم همین طوریه فقط reference های یونیتی به جای دات نته و باید از اونا استفاده کنی.
برای مثال کلاس MessageBox وجود نداره ،کلاس input هست که میشه ورودی هارو کنترل کنی و...
شما میخوای بازی هم بسازی،فرقی نمیکنه برای ویندوز یا اندروید یا آی او اس یا ... چون خروجی بازی برعهده موتور بازی سازی هست و موتور اسکریپت هارو کامپایل میکنه(ولی برای android ios باید api هاش رو نصب کنی) و زبان مورد نظر در سرعت بازی تاثیری نداره چه با javascript چه با c# یا boo که یونیتی این سه رو پشتیبانی میکنه.شما میتونی تو یونیتی یه اسکریپت با js یه اسکریپت با c# بزنی موتور هردورو کامپایل میکنه.
شما در حد متوسط C# رو یاد بگیری میتونی راحت اسکریپت بزنی واسه یونیتی.بعدش vs2012 یا هر ide دیگه(من vs رو پیشنهاد میکنم) رو با یونیتی هماهنگ کن و از آموزشای خود یونیتی در قسمت هلپ که کامل ترین آموزش ها و مثال هارو داره استفاده کن.