تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: چطور می تونم همزمان عینک طبی و آفتابی رو داشتم باشم؟ آیا عینک طبی داریم رو میشه آفتابی هم کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Free Spirit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

12 چطور می تونم همزمان عینک طبی و آفتابی رو داشتم باشم؟ آیا عینک طبی داریم رو میشه آفتابی هم کرد؟

‏ سلام‎

من بخاطر ضعف دید (مشکل دوربینی) حدود 15 سال است عینک طبی می زنم ‎. ‎از طرفی هم ‏چشمام به نور آفتاب حساسه و بخصوص موقع رانندگی و بطور کلی دوست ندارم نور و انعکاس ‏خورشید تو چشمم بیفته که خطرساز بشه. اگر بخوام عینک آفتابی بزنم اون موقع دیدم ضعیف ‏میشه و دور رو خوب نمی تونم ببینم و نوشته و علائم رو تشخیص بدم بخصوص تو رانندگی ‏بسیار خطرناکه. خواستم بدونم عینک طبی است که ظاهرش مثل عینک آفتابی و دودی ‏باشه ‏ یعنی شیشه های لنزها به رنگ مشکی یا رنگهای دیگه (ضد نور آفتاب) باشه اما درجه ‏لنز مثل درجه لنز عینک طبی که استفاده می کنم باشه که کار هر دو رو بکنه؟ ‏‎

ممنون

2. این کاربر از Free Spirit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    بله فکر کنم بعضی عینکهای آفتابی هستند که قابلیت نمره گذاری ( طبی شدن ) رو دارند . ضمن اینکه شما میتونید از شیشه های فتو کرومیک استفاده کنید .
    Last edited by sbmu777; 23-09-2016 at 09:39.

4. 2 کاربر از sbmu777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

بعله امكانش هست
    شما به عينك فروشي بريد و سفارش بديد براتون ميسازه

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. این کاربر از hadi_ans بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    فتوکرومیک یک نقطه ضعف داره و اون اینه که در هوای بالاتر از 25 درجه تغییر رنگ نمیده یا خیلی کم تغییر رنگ میده
    یعنی در سرمای زمستون زیر آفتاب سیاه میشه
    اما در فصلهای دیگه باوجودیکه آفتاب شدیدتره اما تغییر رنگش خیلی کمه یا اصلاً تغییر نمیکنه
    ================================
    عینکهائی هست که دو لایه هست یعنی طبی و آفتابی هست مثل اینها :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شما دو کار میتونی انجام بدی
    یکی استفاده از عینک فتوکروم هست که معایبش رو در بالا گفتن
    و دیگری اینکه عینک طبی افتابی بدی برات بسازن . یعنی عدسی طبی رو برمیدارن رنگ میکنن
    البته جدیدا عدسی های euro lens اومده که کارخانه ای طبی و افتابی هست و علاوه بر اون انتی رفلکس هم هست و کیفیتش خیلی خوبه .

10. 3 کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

سلام.
    من خودم هم پیگیری این مطلب بودم . در حال حاضر عینک های دودی هستند که میشه شیشه اون ها رو با لنز طبی جایگزین کرد ولی انتظار یک عینک مدرن رو نداشته باشید چون نمی شه از عینک های اسپرت یا کشیده استفاده کرد .
    الان از عینک فتوکرومیک استفاده می کنم که ضد اشعه کامپیوتر هم هست . تنها ایرادی که می تونم بگیرم اینه که گاهی اوقات دوست دارم روشنایی روز بیشتر به چشمم برسه در حالیکه با کمی نور زیاد شیشه عینکم به سمت تیرگی می ره . موضوع هم فقط نور آفتاب یا روشنایی روز بوده و با تغییرات دما مشکلی نداشتم .
    فکر کنم این مورد برای شما که چشمتون حساس هست بهترین باشه . البته با تجربه شخصی بنده در این مورد . قیمت شیشه عینک برای من حدود 100 هزار تومان شد .

12. این کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام.
    من خودم هم پیگیری این مطلب بودم . در حال حاضر عینک های دودی هستند که میشه شیشه اون ها رو با لنز طبی جایگزین کرد ولی انتظار یک عینک مدرن رو نداشته باشید چون نمی شه از عینک های اسپرت یا کشیده استفاده کرد .
    الان از عینک فتوکرومیک استفاده می کنم که ضد اشعه کامپیوتر هم هست . تنها ایرادی که می تونم بگیرم اینه که گاهی اوقات دوست دارم روشنایی روز بیشتر به چشمم برسه در حالیکه با کمی نور زیاد شیشه عینکم به سمت تیرگی می ره . موضوع هم فقط نور آفتاب یا روشنایی روز بوده و با تغییرات دما مشکلی نداشتم .
    فکر کنم این مورد برای شما که چشمتون حساس هست بهترین باشه . البته با تجربه شخصی بنده در این مورد . قیمت شیشه عینک برای من حدود 100 هزار تومان شد .
    سلام

منظورتون رو از جایگزینی متوجه نشدم. سوالم این بود که عینکی با یک لنز (بدون لنز دیگه یا طلق که عکسشو محمد آسمانی بالاتر گذاشته) باشه که هم آفتابی باشه هم طبی. امروز رفتم یه عینک فروشی تو محل گفت میشه. شما شماره عینکتو می دی و ما یه عینک آفتابی به انتخاب خودتون اونو طبی می کنن. یعنی یه لنز و شیشه بیشتر نیست که هم نگاه می کنی تیره و آفتابی هست هم با توجه به شماره عینک طبی شما طبی است و مثلا من که دوربینم ضعیفه وقتی اون عینک آفتابی رو بزنم دور رو مثل همین عینک معمولی طبی که الان دارم می بینم. فقط نمی دونم دقیق این کارو می کنن یا نه و دقیقا نمره عینک طبی رو رعایت می کنن یا نه. بازم باید چند تا عینک فروشی برم سر بزنم و تحقیق کنم بعد سفارش بدم.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله دوست عزیز امکان پذیره و با عنوان طبی-آفتابی عرضه میشه

شما فریم دلخواه رو از عینک های آفتابی انتخاب میکنی و بعد سفارش عدسیِ طبی میدی
    مشابه همون طلقی که روی فریم هست براتون عدسیِ طبی آماده میکنن و استفاده میکنید

البته بروی تموم فریمها نمیشه و کلا فریمهای ساده تر که عدسی هاشون خیلی انحنا نداشته باشه رو میشه عدسی طبی انداخت

15. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

بله دوست عزیز امکان پذیره و با عنوان طبی-آفتابی عرضه میشه

شما فریم دلخواه رو از عینک های آفتابی انتخاب میکنی و بعد سفارش عدسیِ طبی میدی
    مشابه همون طلقی که روی فریم هست براتون عدسیِ طبی آماده میکنن و استفاده میکنید

البته بروی تموم فریمها نمیشه و کلا فریمهای ساده تر که عدسی هاشون خیلی انحنا نداشته باشه رو میشه عدسی طبی انداخت
    اینکه عدسی طبی رو رنگ می کنن تا آفتابی بشه تاثیری روی لنز و شماره نمی زاره که واسه چشم ضرر داشته باشه؟

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام میدونم بحث سر عینکه ولی یک راه حل دائمی هم هست و اون اینکه عمل لیزیک انجام بدید و از شر این مشکلات راحت بشید
    من خودم چند سال پیش همین مشکلات و داشتم و عمل لیزیک کردم و هر وقت میخواستم عینک افتابی میزدم با طرح های مختلف ، حین رانندگی یا مواقع دیگه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •