تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: اینترنت فیبرنوری (FTTH) شرکت فناپ تلکام

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض اینترنت فیبرنوری (FTTH) شرکت فناپ تلکام

دوستان کسی اینجا اینترنت فیبرنوری از شرکت فناپ تلکام داره ؟

طبق گفته سایت این شرکت و سایت iranfttx این شرکت در برخی شهرها پوشش داره ولی
    من هر کاری کردم حتی با شکایت در سایت 195 نتونستم از این شرکت فیبر بگیرم با اینکه تحت پوشش هستم ...
    دوستان راهی هست بشه از این شرکت شکایت کرد به جزء سایت 195 ؟؟؟

مناطق تحت پوشش طبق سایت خود شرکت :

در حال حاضر اگر از اهالی شهرهای زیر هستید، این امکان را دارید که از سرویس پرسرعت FTTH فناپ تلکام استفاده کنید.

«جزیره کیش»، «اهواز»، «بندر ماهشهر»، «همدان»، «مهستان (شهر جدید هشتگرد)»، «فازهای ۵، ۸، ۹ پردیس»، «فولادشهر اصفهان»، «بهارستان اصفهان»، «مجلسی اصفهان»، «مبارکه اصفهان» و یا شهرهای استان‌های گیلان و همدان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من حدودا 4 ماه میشه که فیبر نوری فناپ گرفتم. تنها شرکتی هست که خونه ما سرویس میده.
    توی سایت خودش ثبت نام کردم ولی دو سه روز گذشت و خبری نشد. یه روز اتفاقی دیدم اپراتورشون تو کوچه داره با باکس ور میره و رفتم باهاش صحبت کردم که چقدر طول میکشه تا فیبر بهم بدین...بهم گفت رو ثبت نام سایت حساب نکن(!) یه شماره دفتر بهم داد با اونا صحبت کردم و مدارک گرفتن و وجه واریز کردم و فرداش اومدن کابل کشی کردن، مودم رو آوردن و همون روز هم نتم وصل شد...یعنی 24 ساعت.
    2 میلیون و هفتصد هزینه کابل کشی و کانفیگ و اینجور چیزا گرفتن که این مبلغ برای کابل کشی داخلی تا 40 متر هست و اگه متراژ کابل داخلی بیشتر بشه هزینه هم بالا میره.
    مودم رو از خودشون گرفتم ولی گفتن میتونم از بازار هم بگیرم....اگه مودم خودوتون بخرید ارزونتر در میاد ولی من خوصله ندشتم صبر کنم.
    الان توی محله های اطراف ما توی اهواز کنار باکس ها بنر زدن و شماره تماس گذاشتن برای دریافت فیبر نوری...اینا شماره اپراتورهاست و ظاهرا با هم رقابت دارن برای نصب.

در مورد سرعت و پینگ:
    تا قبل از 18 دی همه چی خوب بود. پینگ 4.2.2.4 برای من بین 80 تا 90 میلی ثانیه بود بدون پکت لاست.
    با سرورو داخلی اسپید تست 950 مگابیت دانلود و آپلود رو میداد پینگ داخلی هم 15 تا 20 میلی ثانیه بود. با سرور خارجی (لندن) سرعت کمتر میشد ولی بازم راضی کننده بود و بیشتر وقت ها بالای 500 مگابیت دانلود و آپلود میداد.
    دانلود از سرورهای داخلی مثل سافت 98 یا سایت های فیلم و سریال هم خوب بود و بیشتر وقتا سرعت کامل میداد.

سرعت دانلود از استیم هم بین 300 تا 600 مگابیت بود که البته زیاد تست نکردم و فقط بتلفید 6 رو نصب کردم
    بتلفید رو با V.P.N بازی میکردم و توی بازی با سرور امارات پینگ 60-50 میلی ثانیه و با سرورهای اوروپا هم 100 تا120 بود.

بدیش این بود که با اوپن وی پی ان مشکل داشت و هیچ جوره کانکت نمیشد.
    وایرگارد روی نت فناپ جواب میداد و تا قبل 18 دی بدون مشکل استفاده میکردم.
    دانلود از تورنت هم مشکلی نداشت ولی سرعتش اکثر اوقات پایین بود...درحد 3-4 مگابایت که نمیدونم از سمت فناپ محدود شده یا تورنت همینجوریه

توی این مدت قطعی خاصی نداشتم...یکی دوبار در حد نیم ساعت قطع شد و یه بارهم چند ساعت قطع بود که پشتیبانیش پیام داد بخاطر قطع کابل زیرزمینی موقع حفاری شهرداری بوده.
    از 18 دی تا امروز هم رسما دسترسی به اینترنت به فنا رفته و هنوز درست نشده....هیچ پروتکلی کانکت نمیشه...وایرگارد...هسیترا2 و اوپن وی پی ان رو امتحان کردم با سرورهای مختلف...نشد که نشد
    سایفون گاهی اوقات وصل میشه و کانفیگ های وی2 ری که اونا هم ثبات نداره.

فقط میتونم فیلم سریال از سایت های داخلی دانلود کنم و بتلفیلد هم با پکترفت باز میشه و میشه بازی کرد که اونم دل و دماغش نیست

3. 2 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بد نیست یه آپدیت بدم روی پست قبلی:
    اول بگم که بعد از سه ماه قطعی نتنها تلاشی برای جبران خسارت یا حتی دلجویی از کاربران نکردن بلکه تمامی بسته های بلند مدت رو حذف کردن و الان فقط خرید بسته های یک ماهه و سه ماهه وجود داره....قیمت بسته ها هم حداقل 2 برابر شده
    پشتیبانی هم بسار ضیعفه....کابل کوچه ما قطع شده بود و با این 7 تا مشترک بودیم که از اون FAT فیبر گرفته بودیم و همگی اعلام خرابی کرده بودیم نزذیک 10 روز طول کشید برای تعمیر مراجعه کنند.
    کلا یک ساعت برای تعمیر وقت گذاشتن و کابل رو همونجوری بالای دیوار ولش کردن و الان باز از همونجا قطع شده.

پشتیبانی تلفنی هم اکثرا هیچ دانش فنی ندارند و باید با چند نفرشون صحبت کنید تا شاید کارتون راه افتاد
    قند شکن ها هم با اختلال شدید همراه هستن و رسما محدودترین فیلترنت ایران رو ارایه میدن

احتمالا عطایش رو به لقایش ببخشم و برگردم به همون نت ایرانسل

5. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

سلام

195 جدیدا خیلی میپیچونن ... یکی از بهانه هاشون اینه که طرح دسته پیمانکاره و ما کاره ای نیستیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اول بگم که بعد از سه ماه قطعی نتنها تلاشی برای جبران خسارت یا حتی دلجویی از کاربران نکردن بلکه تمامی بسته های بلند مدت رو حذف کردن و الان فقط خرید بسته های یک ماهه و سه ماهه وجود داره....قیمت بسته ها هم حداقل 2 برابر شده
    پشتیبانی هم بسار ضیعفه....کابل کوچه ما قطع شده بود و با این 7 تا مشترک بودیم که از اون FAT فیبر گرفته بودیم و همگی اعلام خرابی کرده بودیم نزذیک 10 روز طول کشید برای تعمیر مراجعه کنند.
    کلا یک ساعت برای تعمیر وقت گذاشتن و کابل رو همونجوری بالای دیوار ولش کردن و الان باز از همونجا قطع شده.

پشتیبانی تلفنی هم اکثرا هیچ دانش فنی ندارند و باید با چند نفرشون صحبت کنید تا شاید کارتون راه افتاد
    قند شکن ها هم با اختلال شدید همراه هستن و رسما محدودترین فیلترنت ایران رو ارایه میدن

اینکه خیلی افتضاحه

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

پس خوب شد ازشون نگرفتم خیلی شرکت بی در پیکری هست انگار بیشتر مشتری های سازمانی واسشون مهمه
    و کاربران خانگی هیچ اهمیتی واسشون نداره ...
    فعلا باید برم دنبال همون فیبر مخابرات ببینم میشه گرفت یا نه ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •