سلام دوستان
من یه لب تاپ hp مدل 655 خریدم، حالا میخواستم بدونم با توجه به خصوصیات لب تاپ در زیر (که از اینترنت در آوردم)، این لب تاپ به درد کارهای من میخوره؟
کار هایی که انجام میدم:
- برنامه نویسی (ویژوال بیسیک)
- طراحی وب (html, css, javascript و کمی هم php)
- مدلسازی (با تری دی مکس)
- بازیسازی (با گیم میکر و گاهی هم یونیتی)
- کارهای گرافیکی و طراحی (با فتوشاپ)
- گاهی اوقات بازیهایی مثل مکس پین یا nead for speed و...
- بعضی وقت ها هم ادیت آهنگ
آدرس صفحه ی مشخصات فنی:
و همینطور میتونید از اینجا مشخصات رو ببینید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات فنی لپ تاپ اچ پی HP 655
نوع پردازنده AMD Dual Core™ E 300 سرعت پردازنده 1.3GHz حافظه Cache - مقدار حافظه موجود 2GB (2GB x 1) نوع حافظه DDR3L سرعت BUS 1600 MHz حداکثر رم قابل پشتیبانی 8GB ظرفیت هارد 320GB up to 750 GB فناوری هارد 5400 RPM نوع هارد SATA حافظه جانبی دوم اندازه صفحه نمایش 15.6 inch حداکثر تفکیک پذیری Resolution 1366x768 pixel فناوری Backlight LED-backlit HD anti-glare پردازنده گرافیک AMD Radeon™ 7310M حافظه اختصاصی کارت گرافیک کارت گرافیک دوم درایو نوری نوع درایو نوری فناوری درایو نوری DVD+/-RW SuperMulti DL فناوری Bluetooth Bluetooth 4.0 آداپتور WiFi Ralink 802.11b/g/n پروتکل Ethernet Realtek Ethernet (10/100/1000 NIC) تعداد درگاه USB 3.0 تعداد درگاه USB 2.0 3 خروجی HDMI بله خروجی VGA بله وب کم Integrated HD Webcam; Integrated VGA webcam حسگر اثر انگشت صدا High Definition Audio support ابعاد تقریبی 37.6 cm (پهنا) x 3.58cm (بلندا) x24.7cm (گودی) وزن تقریبی 2.45 KG پد اعداد / صفحه کلید کامل تاچ پد Multi-touch gestures supported نوع باتری 6-cell (47 WHr) Li-Ion کارکرد باتری حداکثر 6 ساعت تعداد Cells سلولی 6 سیستم عامل Dos رنگ نقره ایی
پیشاپیش از کمک دوستان کمال تشکر رو دارم![]()

جواب بصورت نقل قول