تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: یک آپ گیری از لپ تاپ asus s200 بدون درایو نوری

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

14 یک آپ گیری از لپ تاپ asus s200 بدون درایو نوری

سلام دوستان
    آقا چطور میشه از لپ تاپ های بدون درایو نوری بک آپ گرفت؟
    لپ تاپ asus vivobook s200 که ویندوز 8 ارجینال روش نصبه
    لطفا راهنمایی کنید چطور بک آپ بگیرم و پطور ریکاوری کنم، اگه از طریق usb مراحلش رو شرح بدید لطفا؟
    Last edited by sheytoon001; 27-05-2013 at 17:20.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

تمامی نرم افزار های بکآپ گیری از جمله نرم افزار ویندوز و نورتون و آکرونیس
    در مرحله ی بکاپ گیری از شما میپرسند بکاپ رو کجا باید ذخیره کنند!
    میتویند روی هارد بریزید و یا روی هارد اکسترنال و یا روی شبکه و یا DVD (با DVD drive external)

3. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تمامی نرم افزار های بکآپ گیری از جمله نرم افزار ویندوز و نورتون و آکرونیس
    در مرحله ی بکاپ گیری از شما میپرسند بکاپ رو کجا باید ذخیره کنند!
    میتویند روی هارد بریزید و یا روی هارد اکسترنال و یا روی شبکه و یا DVD (با DVD drive external)
    بعد از اینکه بک آپ رو فرضا بریزیم رو فلش اونوقت خودش بوت ایبل هست که اگه ویندوز پرید بشه ریکاور کرد یا نه، چون درایو نوری که نداره بشه نورتون رو اجرا کرد

داره خودمونی میشه Ahmad_ITmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    لب تابم

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    فعلا شما اینو دانلودش کنین تا مرحله بعدی رو براتون توضیح بدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Bootable Maker.exe

6. این کاربر از Ahmad_ITmaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    لب تابم

پيش فرض

سلام
    فعلا شما اینو دانلودش کنین تا مرحله بعدی رو براتون توضیح بدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Bootable Maker.exe

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    لب تابم

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من یکسری کارایی انجام دادم که امیدوارم مشکلت حل بشه
    در کل یه نرم افزار برای تبدیل فلش به بوتیبل (3 مگابایت که بصورت Portable هست یعنی نیازی به نصب نداره) و یک فایل ایمیج از نرم افزار نورتون گوست (290 مگابایت) که خیلی فبولش دارم توی دو پارت اماده کردم که طبق مراحل زیر پیش بری مشکلی پیش نمیاد
    مرحله اول : ( نصب نرم افزار و رایت فایل ایمیج روی فلش ) WinUSB Maker v2.0 PUBLIC BETA RELEASE 2 بهت کمک میکنه بتونی فایل ایمیج رو توی فلش رایت کنی و میتونی از ادرس زیر دانلودش کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Maker v2.0 PUBLIC BETA RELEASE 2.exe
    در ضمن اگه NET.Framework.4.x86-x64 رو نداری میتونی از ادرس زیر دانلودش کنی چون برای اجرا برنامه لازمه (50 مگابایت)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد اینکه فریم ورک رو نصبش کردی روی خود برنامه کلیک کن تا اجرا بشه و اگه مشکلی پیش نیومد و خطایی نداد برو فایل ایمیج رو دانلود کن
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    (170 مگابایت) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ghost 15.part1.rar
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    (120 مگابایت) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ghost 15.part2.rar
    و اگه طریقه کار با برنامه رو بلد نیستی اینجاشو خوب دقت کن که یه وقت یکی از درایوهاتو الکی پاک نکنی که شرمندت بشم ؛ توی تصویر همه چی مشخصه و جایی که لازم باشه توضیح میدم
    1.

2.
    --------------------------------------------------------------------------------------
    توی مرحله 4 از تصویر باید اون فایل ایمیج که برات گذاشتمو بهش بدی تا توی فلش رایت کنه و بقسه مراحل طبق تصویره
    --------------------------------------------------------------------------------------

3.

4.

5.

=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+ =+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+

مرحله دوم : (بکاپ گرفتن و ریکاوری کردن)
    بعد اینکه برنامه نورتون رو توی فلش رایت کردی برو توی Setup سیستم و بوت اولشو بزار روی فلش
    وقتی که برنامه اجرا شد برای بکاپ گرفتن طبق مراحل زیر عمل کن
    1. از منو چپ گزینه Home رو انتخاب کن و از منوی اون روی گزینه Backup My Computer کلیک کن
    2. اینجا درایوی که میخوای ازش بکاپ بگیری رو باید انتخابش کنی
    3. اینجا باید آدرس محل ذخیره شدنشو تعیین کنی ( و فقط یادت باشه که درایوی که میخوای ازش بکاپ بگیری رو نباید محل ذخیره بکاپ توی همون درایو باشه یعنی اگه میخوای از درایو C بکاپ بگیری باید آدرس محل ذخیره شدنشو توی یه درایو دیگه بدی مثلا درایو D )
    4.اینجا باید نوع فشرده سازی اونو انتخاب کنی که بستگی به سلیقه خودت داره که کدوم گزینه رو انتخاب کنی ولی اگه بزاری روی حالت پیش فرض بهتره
    { 1. None
    2. Standard
    3. Medium
    4.High }
    5. Finish شروع به بکاپ گرفتن میکنه
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    برای ریکاوری کردن :
    1. از منو چپ گزینه Home رو انتخاب کن و از منوی اون روی گزینه Recover My Computer کلیک کن
    2. بعد جلوی کادر Recover Point Folder And Filename برو توی همون آدرسی که بکاپ رو اونجا ریختی انتخابش کن و بقیه مراحلش سادست.

خب اگه بازم سوالی داشتی بگو در خدمتیم
    Last edited by Ahmad_ITmaster; 29-05-2013 at 10:38.

9. این کاربر از Ahmad_ITmaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا ازت ممنونم دوست من که راهنمایی کردی
    حالا یه چیزی، از ائنجا که سرعت اینترنت من زیاد بالا نیست دانلود برام سخته
    اما خودم چنتا برنامه دارم که گمونم همین کارو میتونم باهاشون انجام بدم
    این برنامه کم حجمیه که برا بوتیبل کردن فلش پیدا کردم و جوابم میده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ستاره هارو پاک کنید
    و خودم هم ایمیج نورتون 15 رو دارم
    با اینا میشه همین کارو انجام داد دیگه
    نورتون 15 با ویندوز 8 مشکلی که نداره؟
    راستی در باره نورتن هم یه سوال بپرسم، از لپ تاپ خودم با نورتن بک آپ گرفته بودم و خیلی خوب جواب میداد
    اما برا یکی از دوستان بعد از یه مدت که خواستیم لپ تاپ رو دوباره ریکاوری کنیم آخر ریکاوری یه ارور میداد که انگار یکی از پارت ها نیست (در صورتی که همه بود) حدودای 98 درصد بود
    aboart رو زدیم اما لپ تاپ قشنگ بالا اومد
    نمیدونی مشکل چیه که ارور داد؟
    Last edited by sheytoon001; 29-05-2013 at 16:07.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    لب تابم

پيش فرض

این نورتونی که من برا شما گذاشتم مزیتی که داره از توی میحیط داس اجرا میشه و اصلا کاری به ویندوز نداره و کاملا مسقل عمل میکنه یعنی نیازی به بودن یا نبودن ویندوز نداره در حالی که نورتون های جدید همشون توی ویندوز اجرا میشن
    در کل مهم اینه که شما بتونین یه برنامه ای رو پیدا کنید که برنامه نورتون رو توی فلش رایت کنه که مثل یک سی دی عمل کنه و نورتون برات بکاپ بگیره و ریکاوری کنه و حالا هر نرم افزاری که میخواد باشه
    شاید اون قسمت ها اسیب دیده باشن که با همون برنامه WinRar میشه تعمیرشون کرد تا دیکه Error هم نده

12. این کاربر از Ahmad_ITmaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام به همه دوستان جدید سایت.
    من تازه عضو سایت شدم.و امیدوارم بتونم توی این سایت با کمک دوستان چیزای زیادی یاد بگیرم.
    یک سوال دارم که اگه زود بهم جواب بدین ممنون میشم چون گیر کردم توش.
    من لب تاب asus s200 گرفتم.یک dvd درایو جدا هم گرفتم.میخوام از ویندوزش(ویندوز8 اورجینال)ریکاوری بگیرم. روی dvd.چجوری این کارو بکنم?
    ممنون می شم اگه کامل توضیح بدین چون تاحالا اصلا این کارو نکردم.
    ممنونم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

یکی به داد من برسه.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •