سلام یه لپ تاپ میخوام تا سقف 4 میلیون.
گرافیک و رم برام اهمیت داره.
سلام یه لپ تاپ میخوام تا سقف 4 میلیون.
گرافیک و رم برام اهمیت داره.
خوب این انتخابو دارین....asu n550jk ولی اگه بودجتونو بیشتر کنین بزارین لپ تاپ asus nx500 که بیاد بخرین
برای بازی می خواید با رندر؟
برای بازی میخوام
این لپ تاپ تو ایران پیدا میشه؟ اگه هست مشخصات و قیمت nx 500 رو بدین اگه ایراد خاصی هم داره بگین.
Last edited by kasrahasannezhad; 06-06-2014 at 16:14.
هنوز عرضه نشده و فقط معرفی شده
حتی قیمت رسمی هم اعلام نشده! اما به احتمال زیاد بالای 2000 دلاره به کار شما نمیاد
شما اگر میتونین صبر کنین که ge60 سری جدید بیاد اگر نه همین n550 jk یا ge60new گزینه خوبیه براتون
در مقایسه n550 صفحه نمایش و دیزاین بهتر + کارت گرافیک جدید تر اما کمی ضعیف تر
ge60 ساپورت دو تا msata + کارت گرافیک قدیمی تر اما کمی قوی تر
برای بازی باید لپتاپ گمینگ بگیری
بهترین انتخاب همون msi ge60 new هست
قیمت ماتریکس 3/840
با کوله و موس گیمینگ msi
ge60 جدید کی میاد؟ بعد اینکه 2000 دلار نزدیک چند تومن میشه؟
2000 دلار نزدیک میلیون میشه ولش کن
منم تقریبا ی شرایطی مثل شما دارم و چون نمیتونم بیشتر از این صبر کنم یکی از همین 2 تا لپتاب رو میخوام بگیرم و نظرم روی msi ge60 هست ولی به شما پیشنهاد میدم اگر زیاد بازی میکنی و حواست رو زیاد ب لپتاب نمیدی asus بگیر که چون گرافیکش 850 هست و 45W مصرف میکنه خیلی کمتر داغ خواهد کرد و msi توی استرس تست دماش تا 114درچه هم رسیده.
من اگر میتونستم بیشتر صبر کنم تا یک ماه دیگه احتمالا سری y50 لنوو میاد که گرافیک gtx 860 روشه و DVD Writer نداره و خیلی سبک هست. دقیقا همون چیزی ک من میخواستم ولی دیگه نمیتونم صبر کنم![]()
البته خیلی دلتون رو به سبک بودن y50 خوش نکنین چون با اینکه درایو نداره ، 2.4 کیلو وزنشه که تازه هم وزن ge60 شده که درایو هم داره
خود ماتریس گفته تیر یا مرداد اما اینکه واقعا کی بیاد معلوم نیستge60 جدید کی میاد؟ بعد اینکه 2000 دلار نزدیک چند تومن میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)