تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: سوال :) خدا خیر بده هرکسی با حوصله جواب بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض سوال :) خدا خیر بده هرکسی با حوصله جواب بده

دوستان ممنون میشم کسی به سوالام جواب بده .
    اول اینکه لبتاپای گیمینگ برای کار های تری دی خوبن ؟ مثلا revit . 3d . rhino
    دوم اینکه خود محیط تری دی وقتی سنگین میشه چه چیزایی از لبتاپ باید بالا باشن ؟ مثلا سی پیو و رم و گرافیک با چه تناسبی باید قوی باشن ؟ و اینکه سرعت هارد توی کار کردن تو این نرم افزارا تاثیر داره ؟
    سوم اینکه واسه رندر گرفتن چه نسبتی بین سی پیو اینا باشه خوبه؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

ج اولی: بله خوبن اما با قیمت پایین تر هم میشه یه چیز خوب گرفت
    ج دومی:تمامی مواردی که نام بردی باید بالا باشن اما گرافیک کمی بیشتر نیازه نسبت به بقیه
    جسومی: منظور شما از نسبت چیه؟ برای رندر سی پی یو ی خوبی نیازه و البته رم

3. این کاربر از امیر تتلو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ج اولی: بله خوبن اما با قیمت پایین تر هم میشه یه چیز خوب گرفت
    ج دومی:تمامی مواردی که نام بردی باید بالا باشن اما گرافیک کمی بیشتر نیازه نسبت به بقیه
    جسومی: منظور شما از نسبت چیه؟ برای رندر سی پی یو ی خوبی نیازه و البته رم
    منظورم این بود که وقتی ادم تو خود محیط برنامه داره سه بعدی کار میکنه ، مثلا کارت گرافیک مهمه . حالا موقع رندر گرفتن چی مهمه ؟ یعنی وقتی رندر میگیریم ، کارت گرافیک بیکار میشه؟
    و اینکه کلا سرعته هارد ، توی کار کردن توخود محیط برنامه تاثیر داره ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

بله خیلی تاثیر گذاره و اگه SSD باشه که چه بهتر

6. این کاربر از امیر تتلو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

برای محیط کار سنگین، گرافیک و بعد رم اهمیت دارن.
    برای رندر گرفتن سی پی یو و رم اهمیت دارن.
    هارد توی این کارا تاثیر خیلی کمی داره. بهتره روی پردازنده بیشتری هزینه بشه.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

8. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

برای محیط کار سنگین، گرافیک و بعد رم اهمیت دارن.
    برای رندر گرفتن سی پی یو و رم اهمیت دارن.
    هارد توی این کارا تاثیر خیلی کمی داره. بهتره روی پردازنده بیشتری هزینه بشه.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
    دوست عزیز ما تا اونجایی که یادمونه SSD خیلی سرعت رو در برنامه ها افزایش میده مخصوصا در رندر

10. 2 کاربر از امیر تتلو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

در کل میگم .
    اگه میخوای تو خروجی نویر کمتر داشته باشی . باید گرافیک خوب ببندی .
    اگه میخوای سرعت خروجی بالابره باید CPU خوب ببندی .
    اگه میخوای از اشیا زیادی در حال کار استفاده کنی باید رم خوب ببندی .
    (البته میگم در کل گفتم .)

*و یه نکته ی دیگه : اگه بهترین CPU را هم بگیر ی و اون بهترین پردازش و سرعت را داشته باشه چون شما هارد کم سرعتی داری میشه گفت اینجا CPU از توانایی خودش استفاده نکرده چون نمیتونه به سرعت با هارد ارتباط برقرار کنه . و در انتخاب هارد باید به قدرت CPU توجه زیادی بشه .
    ( ببین در یک هارد فقط سرعت Read/write مهم نیست . مثلا در یه هارد SSD درسته سرعت خواندن/نوشتن بیشتره . ولی یه قابلیت اجیبی که در هارد های ِِSSD وجود داره سرعت ACCESS TIME اون هست . که خیلی مهمه . مثلا در هارد های معمولی هم در وسترن . مدل های Blue , black هر دو دور 7200 را دارن ولی سرعت ACCESS TIME با هم فرق داره . *

12. 2 کاربر از Ali_persiangulf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در کل میگم .
    اگه میخوای تو خروجی نویر کمتر داشته باشی . باید گرافیک خوب ببندی .
    اگه میخوای سرعت خروجی بالابره باید CPU خوب ببندی .
    اگه میخوای از اشیا زیادی در حال کار استفاده کنی باید رم خوب ببندی .
    (البته میگم در کل گفتم .)

*و یه نکته ی دیگه : اگه بهترین CPU را هم بگیر ی و اون بهترین پردازش و سرعت را داشته باشه چون شما هارد کم سرعتی داری میشه گفت اینجا CPU از توانایی خودش استفاده نکرده چون نمیتونه به سرعت با هارد ارتباط برقرار کنه . و در انتخاب هارد باید به قدرت CPU توجه زیادی بشه .
    ( ببین در یک هارد فقط سرعت Read/write مهم نیست . مثلا در یه هارد SSD درسته سرعت خواندن/نوشتن بیشتره . ولی یه قابلیت اجیبی که در هارد های ِِSSD وجود داره سرعت ACCESS TIME اون هست . که خیلی مهمه . مثلا در هارد های معمولی هم در وسترن . مدل های Blue , black هر دو دور 7200 را دارن ولی سرعت ACCESS TIME با هم فرق داره . *
    الان هاردی که روی msi ge60 new یه هارد 7200 هست . روی این مدلش البته هس . این چطوره ؟ کفایت میکنه ؟ یا باز هم اس اس دی لازمه؟ ممنون

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

دوست عزیز شما بودجه تو هم مشخص کن تا بچه های گل این فروم بر اساس نیازهای شما مدل هم پیشنهاد بکنند.

کلا اگر کار شما رندرگرفتن در پروژه های سه بعدی گرافیکیه همونطور که بچه ها گقتن مهمترین چیز بر اساس اولویت 1-پردازنده ، 2- رم ، 3- گرافیک ، 4- هارد دیسک هستش.
    لب تاپ های گیمینگ معمولا همه فن حریف هستند و در هر زمینه ای قوی هستند و جواب کارتون رو میده. البته رندرینگ داریم تا رندرینگ! شما باید ببینی پروژه هات در چه حدیه! من پروژه میشناسم که باید لب تاپ 2 هفته فول تایم روشن باشه و با حداکثر قدرت در حال پردازش باشه تا خروجی نهائی رو بده و پروژه هم داریم که 20 دقیقه کار میبره. لذا نمیشه به صورت کلی بهتون گفت دقیقا چه مقدار و چه تناسبی از این 4 قطعه ای که ذکر کردم مناسبه اما در هر صورت پبشنهاد کلی من میتونه این باشه:
    1- پردازنده corei7 سری MQ یا HQ نسل چهارم
    2- رم ترجیحا 12 گیگ به بالا ( در پروژه های سنگین هرجقدر رمتون بالا باشه یه مزیته حتی اگر همیشه استفاده نشه)
    3- کارت گرافیک 660m یا 750m به بالا از شرکت انویدیا ترجیحا با 4 گیگ رم
    4- هارد ssd که مزایاشو بچه ها توضیح دادند (اگه پروژه هاتون حجم خیلی بالائی داره متاسفانه این نوع هارد ها محدودیت حجم دارند و لذا وجود به هارد مکانیکی هم در کنارش لازمه مگر اینکه از لحاظ مالی مشکلی نداشته باشی و حداقل یه ssd 512 گیگ ببندی)
    در کل هارد دیسک مکانیکی در حین رندر گرفتن پروژه های معمولی خیلی مشکل ایحاد نمیکنه (هرچند همونطور که بچه ها گفتند، جائیکه بقیه قطعات خیلی قوی باشند میتونه سرعت اونهارو حتی هنگام رندرینگ به علت تبادل دائمی دیتا بین رم و هارد ، و سرعت access time پائین کمی محدود کنه) اما در هنگام لود یا save پروژه های سنگین اشک آدمو در میاره.

15. 2 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما بودجه تو هم مشخص کن تا بچه های گل این فروم بر اساس نیازهای شما مدل هم پیشنهاد بکنند.

کلا اگر کار شما رندرگرفتن در پروژه های سه بعدی گرافیکیه همونطور که بچه ها گقتن مهمترین چیز بر اساس اولویت 1-پردازنده ، 2- رم ، 3- گرافیک ، 4- هارد دیسک هستش.
    لب تاپ های گیمینگ معمولا همه فن حریف هستند و در هر زمینه ای قوی هستند و جواب کارتون رو میده. البته رندرینگ داریم تا رندرینگ! شما باید ببینی پروژه هات در چه حدیه! من پروژه میشناسم که باید لب تاپ 2 هفته فول تایم روشن باشه و با حداکثر قدرت در حال پردازش باشه تا خروجی نهائی رو بده و پروژه هم داریم که 20 دقیقه کار میبره. لذا نمیشه به صورت کلی بهتون گفت دقیقا چه مقدار و چه تناسبی از این 4 قطعه ای که ذکر کردم مناسبه اما در هر صورت پبشنهاد کلی من میتونه این باشه:
    1- پردازنده corei7 سری MQ یا HQ نسل چهارم
    2- رم ترجیحا 12 گیگ به بالا ( در پروژه های سنگین هرجقدر رمتون بالا باشه یه مزیته حتی اگر همیشه استفاده نشه)
    3- کارت گرافیک 660m یا 750m به بالا از شرکت انویدیا ترجیحا با 4 گیگ رم
    4- هارد ssd که مزایاشو بچه ها توضیح دادند (اگه پروژه هاتون حجم خیلی بالائی داره متاسفانه این نوع هارد ها محدودیت حجم دارند و لذا وجود به هارد مکانیکی هم در کنارش لازمه مگر اینکه از لحاظ مالی مشکلی نداشته باشی و حداقل یه ssd 512 گیگ ببندی)
    در کل هارد دیسک مکانیکی در حین رندر گرفتن پروژه های معمولی خیلی مشکل ایحاد نمیکنه (هرچند همونطور که بچه ها گفتند، جائیکه بقیه قطعات خیلی قوی باشند میتونه سرعت اونهارو حتی هنگام رندرینگ به علت تبادل دائمی دیتا بین رم و هارد ، و سرعت access time پائین کمی محدود کنه) اما در هنگام لود یا save پروژه های سنگین اشک آدمو در میاره.
    سلام دوسته عزیز
    ببین من رندر گرفتن در حد حداکثر دو روزه . حرفه ای رندر نیستم . اما حجمه پروژه هام بالاس . همین کندی کار داخل خود برنامه بیشتر رو اعصابمه . مخصوصا رویت . یه اربیت که میکنی ، سریع واکنش نشون نمیده. و لگ میزنه . این ناشی از هارده؟
    نمی خوام یه لبتاپ بخرم و بازم این مشکل رو داشته باشم .
    لبتاپ هم از 2.8 تا 3.8 مد نظرمه ولی اهل اسراف نیستم . هر چی منطقی باشه و کارمو را بندازه میخرم . خودم تا الان به اینا رسیدم . msi ge40 - msi ge60 new - lenovo z510 i7
    بعد اها یه چیز دیگه هم بپرسم . من تو فتوشاپ هم فایل های حجمه بالا زیاد کار میکنم . مثلا ممکنه حجم یه دونه فایلم برسه به 500 مگ . این موقع هم خیلی کند میشه. دلیل کند شدنه اینجا چیه ؟ با فتوشاپ خیلی کار میکنم . کلا الان یه پروژه خاصی دستمه همه فایلام حجمه بالاس و داره پدرم در میاد .
    به همه سوالام جواب با توضیح بدین که من شیر فهم شم .خیلی خوب میشه خدا خیرت بده

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •