تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: یک سوال در مورد نوشابه های زیرو (بدون قند)

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

14 یک سوال در مورد نوشابه های زیرو (بدون قند)

سلام
    یه سوال داشتم اگه کسی از دوستان جوابشو بدون خیلی ممنون میشم ازش

من معمولا زیاد نوشابه نمیخورم از نوشابه های قند دار هم اصلا خوشم نمیاد برای همین بیشتر رو آوردم به نوشابه های بدون قند

ولی وقتی این نوشابه های به اصطلاح زیرو رو میخورم هنوز بنظرم شیرین هستن و زیاد با وقتی نوشابه های قندار میخورم فرق نداره

حالا سوال اینه که آیا یه واکنش شیمیایی باعث میشه این احساس رو داشته باشم یا نه فقط من همچین احساس مزه ای دارم؟:

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم اگه کسی از دوستان جوابشو بدون خیلی ممنون میشم ازش

من معمولا زیاد نوشابه نمیخورم از نوشابه های قند دار هم اصلا خوشم نمیاد برای همین بیشتر رو آوردم به نوشابه های بدون قند

ولی وقتی این نوشابه های به اصطلاح زیرو رو میخورم هنوز بنظرم شیرین هستن و زیاد با وقتی نوشابه های قندار میخورم فرق نداره

حالا سوال اینه که آیا یه واکنش شیمیایی باعث میشه این احساس رو داشته باشم یا نه فقط من همچین احساس مزه ای دارم؟:
    سلام دوست گرامی
    در واقع وقتی شما از یک نوشابه رژیمی (مثل زیرو ) استفاده میکنید تنها تفاوتش این هست که شیرین کننده مورد استفاده در این نوع نوشابه ها تفاوت داره!
    در واقع به جای قند از شیرین کننده های مصنوعی نظیر آسپارتام استفاده میشه

3. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

سلام دوست گرامی
    در واقع وقتی شما از یک نوشابه رژیمی (مثل زیرو ) استفاده میکنید تنها تفاوتش این هست که شیرین کننده مورد استفاده در این نوع نوشابه ها تفاوت داره!
    در واقع به جای قند از شیرین کننده های مصنوعی نظیر آسپارتام استفاده میشه
    یعنی این شیرین کننده هیچ ضرری نداره؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

یعنی این شیرین کننده هیچ ضرری نداره؟
    بله ضرر که داره
    نوشابه هر نوعیش ضرر داره البته به میزان مصرف بستگی داره نه اینکه با مصرف محدود این اتفاقها بخواد بیفته اما به نقل از سلامت نیوز :

بزرگی شکم بر اثر مصرف نوشابه رژیمی

قند موجود در نوشابه ها باعث افزایش وزن می شود اما نکته قابل تامل این است که حتی نوشابه رژیمی نیز باعث بزرگ شدن دور شکم می شود. نتایج بررسی های ۱۰ساله روی بیش از ۴۰۰ داوطلب بزرگسال نشان داد افرادی که نوشابه رژیمی مصرف می کردند در مقایسه با افرادی که نوشابه مصرف نمی کردند، با ۷۰ درصد افزایش دور کمر مواجه بودند. افرادی که روزی بیش از ۲بار نوشابه رژیمی مصرف می کردند با ۵۰۰ درصد افزایش دور شکم مواجه شدند. تحقیقی که روی موش های آزمایشگاهی انجام شد نشان داد، «اسپارتام» که میزان گلوکز خون را افزایش می دهد، به افزایش وزن منجر می شود. هنگامی که گلوکز بیش از حد وارد بدن شود، مازاد آن به چربی تبدیل می شود.

سرطان زایی رنگ مصنوعی کارامل

در سال ۲۰۱۱، مرکز تحقیقات غیرانتفاعی علوم، از FOA خواست که استفاده از رنگ کاراملی مصنوعی را برای رنگ دادن به کوکا، پپسی و نوشیدنی های قهوه ای رنگ دیگر ممنوع کند. این خواسته آن ها به دوعلت بود، وجود ۲عنصر آلوده کننده در ماده رنگ دهنده به نام متیل ایمیدازول -۲ و متیل ایمیدازول -۴ که در حیوانات باعث بروز سرطان شده بود. این در حالی است که در حدود هر نیم لیتر نوشیدنی گازدار قهوه ای رنگ چه معمولی چه رژیمی، ۲۰میکروگرم از این ماده وجود دارد.

تسریع روند پیری

نوشابه های رژیمی یا معمولی حاوی فسفیت یا اسید فسفریک است. این اسید ضعیف، طعم دهنده است و ماندگاری نوشابه را افزایش می دهد. اگر چه این اسید در گوشت قرمز، لبنیات و مغز میوه نیز موجود است اما زیادی آن به ناراحتی قلبی، کلیوی، تضعیف عضله، پوکی استخوان و تسریع روند پیری منجر می شود. نتیجه بررسی که در سال ۲۰۱۰ انجام شد نشان داد میزان اضافه این ماده در نوشابه باعث مرگ زودهنگام موش های آزمایشگاهی شده است.

آلودگی آب

در سال ۲۰۰۹ محققان سوئیسی از کارخانه تصفیه آب، رودخانه ها و دریاچه ها نمونه برداری کردند و میزان «سوکرالوز» و «ساخارین» را که در تهیه نوشابه های رژیمی از آن استفاده می شود، اندازه گیری کردند. بررسی ها نشان می دهد «سوکرالوز» موجود در رودخانه ها و دریاچه ها باعث تداخل در تغذیه موجودات آبزی می شود.

اختلال هورمونی

تقریبا تمامی قوطی های نوشابه با رزینی اپوکسی به نام بیسفنول BPA )A) پوشیده شده است که مانع از ایجاد واکنش بین اسید در نوشابه و فلز قوطی می شود. «BPA» در عملکرد هورمون ها اختلال ایجاد می کند و با ناباروری، چاقی مفرط، دیابت و یکی از انواع سرطان تناسلی ارتباط دارد.

6. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

جدا از قند هر دو پوکی استخوان داره در کل چیزه خوبی نییست ولی عادت کردیم یکش خوده من

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من ایستک زیاد میخورم . این نوع نوشیدنی ها چی ضرر دارن یا خبر ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

من ایستک زیاد میخورم . این نوع نوشیدنی ها چی ضرر دارن یا خبر ؟
    باید حواست به قندشون باشه که یه وقت خدای نکرده دیابت نگیری

10. این کاربر از ardal 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ضررش بعد ها مشخص میشه. این یک صنعته یعنی پول!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •