سلام به عزیزان دل
چند ماهی هست که قصد خرید یه سیستم فول و یا لپ تاپ رو دارم
بودجه ام 4 میل هستش ولی شاید تا 5 هم برم بالا اگر ارزش داشته باشه
لپ تاپی که میخوام بگیرم حدودا 4 تا 4.5 میل خرجش میشه گرافیکش حداقلGTX850m، یا کمی بالاتر GTX860m ممکنه باشه
که کلا با ته زورش GTX860m میتونه تو کیفیت اولترا از BF4 و COD GHOSTS فریم 28 تا 30 بگیره
که نشون میده گرافیک های استفاده شده تو لپ تاپ ها با گرافیک هایی که تو سیستم های دکستاپ قابل مقایسه نیستن
داشتم به این فکر میکردم که اگه بخوام با این پول یه سیستم فول ببندم چقدر میتونم تفاوت رو احساس بکنم؟ 2 یا 3 برابر میشه ایا؟فریم 60 رو میتونم بگیرم براحتی؟
منظورم هم از یه سیستم فول کیس و مانیتور هستش و واسه بقیه قطعات جداگونه 200، 300 میزارم کنار
مهم ترین قطعه ها واسم گرافیک و سی پی یو و رم هستش ، پس خواهشا اول به این ها برسید و به خاطر بقیه موارد تو سر این قطعات مهم نزنید
البته سیستم باید هماهنگ و یه دست باشه
مانیتور حتما فول اچ دی باشه و ترجیحا ایسوس، البته اگه از الجی و سامی هم بود که بهتر بودن مشکلی ندارم باهاش
...........
و یه سوال مهم این لپ تاپ ها با این 2 گرافیک حدودا تا 1 ماهه دیگه وارد ایران میشن
میخواستم بدونم تا اون موقع گرافیک های مکسول و پردازنده های نسل جدید اینتل وارد بازار ایران میشن؟ اصلا نیازه واسه اون ها صبر بشه؟قیمت ها رو چطور ارزیابی میکنید ؟ تا اون موقع پایین میان؟
من این چند ماهه صبر کردم و عین خیالم هم نبود ولی دیگه نهایتش بتونم تا تابستون صبر بکنم
پیشاپیش هم از تمامی نظرات و مشاوره های دوستان گل سپاسگذارم![]()