اساتید یه لب تاب معرفی کنین تا سقف 2500 ترجیحا از برند sony و asus و سی پیوش هم از سری Haswell کاربرد اصلیش برای تماشای فیلم هست
اساتید یه لب تاب معرفی کنین تا سقف 2500 ترجیحا از برند sony و asus و سی پیوش هم از سری Haswell کاربرد اصلیش برای تماشای فیلم هست
1-سونی رو پیشنهاد نمیکنم چون دیگه لپ تاپ نمیزنه چون بخش وایو رو واگذار کرده به شرکت دیگه
2-ایسوس می تونی بگیری ولی تو این بودجه یا باید IVY BRIDGE برداری یا از هسوول سری U اش میشه برداشت که ولتاژ سی پی یو و در کل عملکرد اش جالب نیس ( البته متناسب پولی که میدی میگما ) . با این پول به نظر من برو از لنوو سری Z بردار که هم پردازنده اش اولترا ولتاژ نیس هم بدنه مستحکمی داره هم نور پس زمینه کیبرد داره و گرافیک قوی داره . الان Z510 لنوو حسابی میفروشه . تحقیق کنی متوجه میشی . باز انتخاب با خودته ولی اگه روی ایسوس تعصب داره برو سری N بردار که عالیه ولی خیلی گرونه . اون ارزش خریدن داره .
با این بودجه و برای فیلم دیدن بنظر من حتما صفحه نمایش فول اچ دی انتخاب کن .
با این هزینه هم ارزونترین لب تاپ با صفحه نمایش فول اچ دی acer v3 هست که حدود 2100 قیمتشه . بعد از این هم میره سری های n ایسوس که حداقل 3500 باید پول بدی . اگه صفحه نمایشت فول اچ دی نباشه با یه جابجا شدن باید صفحه نمایش رو هم حرکت بدی تا بتونی خوب ببینی . وگرنه رنگها خیلی تغییر می کنه . کلا اگه می خوای لبتاپ بخری حتما با صفحه نمایش فول اچ دی و پنل IPS بخر
خوب واسه کسی می خوام که رو برند تعصب داره سری u و m اختلافشون خیلی زیاده ؟ لطفا با بودجه ای گفتم چند مدل از برند asus معرفی کنین سی پوش IVY BRIDGE یا Haswell
خب با این قیمت چیز خیلی خوبی از این دو برند گیرت نمیاد .
x550 ایسوس شاید بهترین کانفیگ باشه
مدلهای سونی هم خیلی کانفیگ پایینی دارند تو این قیمت .
بله . ولتاژ خیلی تغییر می کنه خب . شما برید kimiaonline اونجا مدل ها و قیمت ها هستن . یکی رو به سلیقه خودتون انتخاب کنید .
مرسی از راهنمایی دوستان به احتمال زیاد یک از مدلهای زیررو انتخاب می کنم
Lenovo IdeaPad Z510 - D ASUS X550 - G ASUS K56CB-D Lenovo IdeaPad Z510 - A
فقط منظورتون کدوم کانفینگ z510 هست؟ core i5 m کارایی بیشتری داره نسبت به core i7u ؟در کل z510 یه سرو گردن بالاتر از دو مدل دیگست با توجه به اینکه مجهز به هارد ssd هم هست
100 % سری m کارایی بهتری دارند ولی مصرف برق شون بیشتره . سری یو بیشتر بدرد کسانی میخوره که کارهاس سنگین انجام نمیدن یا اگه میدن برای طولانی مدت نیست ولی سری ام بدرد بازی خورها و عشق فیلم هاست . البته سری یو از لحاظ بک آپ باتری عالیه و خیلی خوب شارژ دهی داره ولی به درد شما شاید زیاد نخوره . البته به یاد داشته باش بهترین سری محصولات اینتل سری k هست که اورکلاکر ها ازش استفاده می کنن ولی بدرد شما نمیخوره چون گروونه و کمتر تو لپ تاپ ازش استفاده میشه و بیشتر در پی سی مورد استفاده هستن. یک کم هزینه رو بیشتر کن و i7 با رم 8 گیگ بردار که خیال ات همه جوره راحت بشه .
تو سایت cpuboss می تونی مقایسه انواع سی پی یو ها رو داشته باشی.
core i7 u تقریبا معادل core i5 m هستش از لحاظ پردازش ولی با مصرف برق خیلی کمتر. شما که می گین کاربرد اصلیش تماشای فیلمه خیلی هم برات مناسبه . من خودم سی پی یو لبتاپم core i7 4500u هست . تا حالا توی هیچ کاری کم نیاوردم . یعنی تو فیلم و اینها که زیاد کاری نداره . ولی فعلا بازی گرافیک بالا مثل call of duty ghost تو بازار هست . به راحتی با تنظیمات مناسب و بدون لگ بازی رو اجرا می کنه . حالا می تونی بری یه i7 4700 hq هم پیدا کنی . ولی بنظر من پولت رو الکی هزینه کردی.
مقایسه بین U و M رو خودت انجام بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)