تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: ردیابی آپلودهای مشکوک

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض ردیابی آپلودهای مشکوک

با سلام

در بررسی گزارش اتصالات adsl خودم متوجه شدم که بعضا حجم آپلودی که ثبت شده خیلی بالاتر از میزان آپلودهای عادی من هست، الان مدت زمان زیادی هست که از تورنت و یا نرم افزارهای مشابه استفاده نمیکنم.

از دوستان درخواست دارم نرم افزاری معرفی کنن تا بتونم آدرسهایی که این آپلودها صورت میگره رو مدیریت کنم و ببینم این اطلاعات اضافه کجا داره میره، کار یه نرم افزار هست یا....

در ضمن اگه این برنامه و یا برنامه دیگه ای که قابلیت بلاک کردن آدرس های ناخواسته رو داشته بشه معرفی بشه خیلی عالی میشه.

با تشکر

آخر فروم باز sis72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام

در بررسی گزارش اتصالات adsl خودم متوجه شدم که بعضا حجم آپلودی که ثبت شده خیلی بالاتر از میزان آپلودهای عادی من هست، الان مدت زمان زیادی هست که از تورنت و یا نرم افزارهای مشابه استفاده نمیکنم.

از دوستان درخواست دارم نرم افزاری معرفی کنن تا بتونم آدرسهایی که این آپلودها صورت میگره رو مدیریت کنم و ببینم این اطلاعات اضافه کجا داره میره، کار یه نرم افزار هست یا....

در ضمن اگه این برنامه و یا برنامه دیگه ای که قابلیت بلاک کردن آدرس های ناخواسته رو داشته بشه معرفی بشه خیلی عالی میشه.

با تشکر
    سلام

دوست عزیز من بهت توصیه میکنم یه دیومتر نصب کن بعد تنظیمات داره خودش میزان آپلود و دانلودتو واسه هر نرم افزار میزنه

موفق باشی

3. این کاربر از sis72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام

دوست عزیز من بهت توصیه میکنم یه دیومتر نصب کن بعد تنظیمات داره خودش میزان آپلود و دانلودتو واسه هر نرم افزار میزنه

موفق باشی
    با تشکر از شما دوست خوبم

چون در این زمینه کار نکردم یه سوال تکمیلی می پرسم.

آیا این نرم افزار فقط بر حسب نرم افزار کنترل میکنه؟ بر فرض مثال میگم، اگه بدافزار یا فردی (به هر نحو) داره اطلاعاتی خارج میکنه آیا میشه آدرس یا آی پی اینها رو هم مشاهده کرد و دید که اینهمه آپلود جا میره؟

5. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sis72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت

پيش فرض

با تشکر از شما دوست خوبم

چون در این زمینه کار نکردم یه سوال تکمیلی می پرسم.

آیا این نرم افزار فقط بر حسب نرم افزار کنترل میکنه؟ بر فرض مثال میگم، اگه بدافزار یا فردی (به هر نحو) داره اطلاعاتی خارج میکنه آیا میشه آدرس یا آی پی اینها رو هم مشاهده کرد و دید که اینهمه آپلود جا میره؟

خواهش میکنم

من خودم همین مشکلو داشتم بعد فهمیدم که نرم افزار 3دی مکسم خودشو آپدیت میکنه اونم به صورت بیرحماننه.چون لایسنسشو پول دادم از شرکتش خریده بوده.

شما میتونید با این نرم افزار میزان و زمان دقیق ورود و خروجی اینترنتتو بررسی کنی حتی میتونی وقتی به اینترنت وصلی به وسیله یه گزینه همه نرم افزارای متصل به اینترنت تو همون لحظه+آی پی هاشو+لوکیشن نصب

اونارو ببینی.

یکم باهاش کار کنی دستت میاد.میتونی از سایت همین فروم دانلودش کنی

اگه کارت راه نیوفتاد راههای دیگه ای هست.که من به اندازه توانم درخدمتم

مووفق باشی دوست عزیز

7. این کاربر از sis72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

من دو نرم افزار DU Meter و Networx رو نصب کردم و تنظیماتش رو انجام دادم.

1- در نرم افزار DU Meter برخلاف Networx تنظیمات پسورد و .... برای مانیتور یوزر دیگه پیدا نکردم.

2- در نرم افزار DU Meter در جایی که برنامه های فعال رو نشون میده، هیچ آماری از اینکه این آپلودهای بیخود رو کدوم نرم افزار انجام داده نشون نمیده، برنامه اضافی هم باز نیست.

3- در نرم افزار Networx هم آمارگیری مصرف وجود داره ولی من جایی که ریز این اتصالات رو (منظورم اینکه چه برنامه ای فعال بوده و...) رو پیدا نکردم.

نکته جالب:
    در 1.5 گذشته پس از نصب برنامه ها فقط این پیج رو دو بار باز کردم، 0.43 MB دانلود داشتم و 1.20 MB آپلود،

واقعا برام سوال شده!

اگه دوستان دراین موارد نظری داشتن بگن تا هم من یاد بگیرم و هم برای کسایی که این مشکل رو دارن و بعدا سرچ میکنن آموزش داده بشه.

9. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •