تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: seagate sata 3 مشکل سرعت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

14 seagate sata 3 مشکل سرعت

سلام!
    من چند وقت پیش یه هارد seagate 1000GB گرفتم ولی از وقتی اون رو وصل کردم احساس کردم که خیلی سرعت همه کارا کمتر شده!
    اینم عکس تستی هستش که با PC wizard گرفتم! سرعت خوندنش واقعا کمه!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    main board:AMD790GX هستش که Sata2!
    راستی من هارد قبلی که western 320GB هست رو وصل میکنم سرعتش از این بیشتره!!
    کسی می تونه کمکم کنه؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام!
    من چند وقت پیش یه هارد seagate 1000GB گرفتم ولی از وقتی اون رو وصل کردم احساس کردم که خیلی سرعت همه کارا کمتر شده!
    اینم عکس تستی هستش که با PC wizard گرفتم! سرعت خوندنش واقعا کمه!
    main board:AMD790GX هستش که Sata2!
    راستی من هارد قبلی که western 320GB هست رو وصل میکنم سرعتش از این بیشتره!!
    کسی می تونه کمکم کنه؟
    سلام
    براي راهنمايي بهتر لطفا با برنامه HDtune تست read و در صورت امكان تست write بگيريد . همچنين از قسمت Info (براي فهميدن مشخصات هارد) و health همان برنامه هم عكس بگيريد و آپلود كنيد . پيشنهاد ميشه كه بايوس مادربردتون رو هم آپديت كنيد (اگر بايوس جديدي موجود باشه) .

با چه برنامه اي پارتيشن بندي كرديد ؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينجور هاردها بهتر هست با بوت ويندوز 7 پارتيشن بندي بشه و همچنين براي بالارفتن كارايي آن حتماً سيستم عاملتان ويندوز 7 باشه .
    چون اين هاردها داراي سكتور 4K هستند كه با ويندوز XP سازگاري ندارند گرچه با استفاده از تكنولوژي Seagate SmartAlign ميتوان براي XP استفاده كرد اما عملكرد و كارايي آن كاهش خواهد يافت .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خوب الان سرعتش کمه دیگه؟!
    چطوری می تونم درستش کنم؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب الان سرعتش کمه دیگه؟!
    چطوری می تونم درستش کنم؟!
    در مقايسه با ساير بنچماركهايي كه ديدم مشكل يا ضعفي ندارند ولي پيشنهادم اينه كه با استفاده از بوت ويندوز 7 كليه پارتيشنهاي موجود رو حذف كنيد و با همان بوت ويندوز 7 هارد رو پارتيشن بندي كنيد (سيستم عامل هم همون win7 باشه) . تست كنيد و خبرشو بديد و اگر امكانش هست دوباره از info هارد عكس بگيريد . نكته مهم در Info عكسي كه گزاشتيد اون سكتور 512 بايتي هست در صورتي كه سكتورهاي اين هاردها براي عملكرد بهتر اساساً 4K هستند (مطمئن نيستم ولي تست كنيد) .

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

هارد western caviar blue 320g که هارد قبلیم باشه رو گذاشتم و مجدد تست گرفتم که میتونید خودتون مقایسه کنید.
    در صمن تو قسمت Info نرمافزار hd tune جلوی قسمت buffer هارد seagate چرا هیچی ننوشته؟
    خواهشا راهنمایی کنید با این وضع قیمتا تو بازار رفتم هارد خریدم حالا اینجوری حالم گرفته شده!
    تست 1t sata3 seagate
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    seagate info
    western info

تست 320g sata 2 western
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]]
    خط زرد هارد seagate و خط سبز هارد western
    Last edited by captain fantastic; 11-07-2012 at 23:33.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من .
    لطفاً برنامه CMD رو اجرا کنید و دستور زیر رو وارد کنید . به جای c: در در دستور زیر پارتیشنی که ویندوز روش نصب هست رو وارد کنید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عکس زیر مربوط به هارد لپتاپم هست . Bytes Per Physical Sector نوشته 512 بایت ، یعنی هاردم دارای تکنولوژی 4K نیست .

اما در عکس زیر در قسمت Bytes Per Physical Sector اندازه سکتور 4096 هست . ولی چون از ویندوزهای قدیمی استفاده شده یا با برنامه های پارتیشنبندی های قدیمی استفاده کرده این هارد برای سازگاری اندازه سکتور رو به 512 بایت شبیه سازی میکنه (یعنی Bytes Per Sector برابر با 512 بایت) این شبیه سازی خالی از دردسر نیست (بعداً اشاره میکنم) .

در عکس زیر هم Bytes Per Physical Sector و Bytes Per Sector هر دو 4096 هستند و این یعنی بهره مندی از حداکثر کارایی و سرعت !!!

یکی از علتهای کاهش کارایی هاردهای 4K به خاطر استفاده از ویندوز XP یا پارتیشن بندی کردن با ویندوز XP یا برنامه های پارتیشن بندی قدیمی : ببینید هارد دیسکهای جدید برای افزایش سرعت و کارایی مجهز به سکتورهای 4K هستند ولی از آنجایی که ویندوز XP با اینجور فرمتها سازگاری ندارند این هاردها بصورت هوشمندانه هر سکتور 4096 بایتی رو به هشت سکتور 512 بایتی شبیه سازی میکنه (عکس زیر) .

همانطوریکه در عکس بالا میبینید هر سکتور 4K واقعی (physical) به هشت سکتور مجازی 512 بایتی (logical) شبیه سازی میشود . متاسفانه در ویندوز XP اولین پارتیشن از LBA 63 شروع میشود (عکس زیر) که باعث تقسيم بندی نادرست و در نتيجه سوار شدن داده بر دو سكتور 4 كيلوبايتي به جاي يك سكتور مي شود که باعث کند شدن شدید و کاهش کارایی میشود .

پارتیشن بندی صحیح و درست طبق عکس زیر .

در هر حال اگر با بوت win7 هارد رو از نو پارتیشن بندی کردید ولی نتیجه ای نداده پیشنهادم اینه که اولاً بایوس مادربردتان را آپدیت کنید و همچنین در بایوس مادربردتان دنبال گزینه ای به نام AHCI بگردید و روی آن ست کنید .

Last edited by ata.royalfalcon; 12-07-2012 at 17:53. دليل: اشتباه تایپی : هر سکتور 4096 بایتی به هشت سکتور 512 بایتی شبیه سازی میشه .

10. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست من .
    لطفاً برنامه CMD رو اجرا کنید و دستور زیر رو وارد کنید . به جای c: در در دستور زیر پارتیشنی که ویندوز روش نصب هست رو وارد کنید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عکس زیر مربوط به هارد لپتاپم هست . Bytes Per Physical Sector نوشته 512 بایت ، یعنی هاردم دارای تکنولوژی 4K نیست .

اما در عکس زیر در قسمت Bytes Per Physical Sector اندازه سکتور 4096 هست . ولی چون از ویندوزهای قدیمی استفاده شده یا با برنامه های پارتیشنبندی های قدیمی استفاده کرده این هارد برای سازگاری اندازه سکتور رو به 512 بایت شبیه سازی میکنه (یعنی Bytes Per Sector برابر با 512 بایت) این شبیه سازی خالی از دردسر نیست (بعداً اشاره میکنم) .

در عکس زیر هم Bytes Per Physical Sector و Bytes Per Sector هر دو 4096 هستند و این یعنی بهره مندی از حداکثر کارایی و سرعت !!!

یکی از علتهای کاهش کارایی هاردهای 4K به خاطر استفاده از ویندوز XP یا پارتیشن بندی کردن با ویندوز XP یا برنامه های پارتیشن بندی قدیمی : ببینید هارد دیسکهای جدید برای افزایش سرعت و کارایی مجهز به سکتورهای 4K هستند ولی از آنجایی که ویندوز XP با اینجور فرمتها سازگاری ندارند این هاردها بصورت هوشمندانه هر سکتور 4096 بایتی رو به دو سکتور 512 بایتی شبیه سازی میکنه (عکس زیر) .

همانطوریکه در عکس بالا میبینید هر سکتور 4K واقعی (physical) به هشت سکتور مجازی 512 بایتی (logical) شبیه سازی میشود . متاسفانه در ویندوز XP اولین پارتیشن از LBA 63 شروع میشود (عکس زیر) که باعث تقسيم بندی نادرست و در نتيجه سوار شدن داده بر دو سكتور 4 كيلوبايتي به جاي يك سكتور مي شود که باعث کند شدن شدید و کاهش کارایی میشود .

پارتیشن بندی صحیح و درست طبق عکس زیر .

در هر حال اگر با بوت win7 هارد رو از نو پارتیشن بندی کردید ولی نتیجه ای نداده پیشنهادم اینه که اولاً بایوس مادربردتان را آپدیت کنید و همچنین در بایوس مادربردتان دنبال گزینه ای به نام AHCI بگردید و روی آن ست کنید .

از توضیح واقعا کامل و روانت ممنونم ، امتحان میکنم نتیجه رو میگیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با ویندوز 7 هم پارتیشن بندی کردم باز هم درست نشد،بایوس مادربرد هم آخرین ورژن آپدیت کردم،دیگه موندم چیکار کنم؟بنظرتون ببرم نمایندگی با گارانتی میشه عوضصکرد؟اصلا قبول میکنن حرفه منو؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •