تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: لپتاپ و norton ghost 11.5

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض لپتاپ و norton ghost 11.5

سلام
    دیروز یکی از آشنا ها لپ تاپ شو آورد(سری HP Pavilion dv6 ) تا بک آپ ویندوزش رو برگردونم (وقتی خریده بود از ویندوز اورجینال روی لپ تاپ با ghost بک آپ گرفته بودم ) بک آپ حدود 19 گیگه و ویندوزش هم seven home premium ه ولی وقتی خواستم بک آپ رو برگردونم بعد از انتخاب فایل وقتی نوبت به انتخاب هارد رسید هارد لپ تاپ رو نشون میده ولی غیر فعاله

اینم عکس درایو ها تو ویندوز

hiren's boot CD ورژن 9.7 ، 10.1، 13 و یه ورژن قدیمیتر رو دارم که norton ghost 8.3 رو داره .. همه شون همین مشکل رو دارن ورژن 8.3 هم کلا بالا نمیاد.

میخوام ویندوز اورجینالش رو برگردونم درایور های لپ تاپ هم مثل اینکه ندارن .. حالا چی کار میشه کرد کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟ و اصلا چرا باید هارد غیر فعال باشه !؟
    فکر کردم 2 تا هارد 250 رو با هم Raid کردن و norton ghost ahdn fh با Raid مشکل داشته باشه ولی تو setup مادربورد چیزی ننوشته بود ..

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یعنی کسی نمیدونه مشکل از چیه ؟؟ حالا من چطور این ویندوز اورجیعنال رو برگردونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوست عزیز شما دوباره ویندوز
    seven home premium رانصب کن اماباید کرک نکنی یاکرشد بایدکرک ویندوز را پاک کنی زیرلبتاب سریال ویندوز اورجینال هست باون سریال میتونی به صورت انلاین اکتیوش کنی وویندوزت ارجینال میشه ودوباره بایک ابگرید میتونی ویندوز راارتقاء بدی به نسخه بالا اموزش ارتقاء میتونی به این ادرس بری
    20negar.blogfa.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •