با سلام خدمت دوستان
رم من نمیدونم چرا چند روزه همش بالای 90 درصد هستش به نظرتون مشکل چیه؟
یه سوال دیگه اینکه بهترین سیستم عتمل که میتونه با سیستم ضعیف کارایی خوبی داشته باشه چیه؟ مثلا کار با 3Ds Max
![]()
با سلام خدمت دوستان
رم من نمیدونم چرا چند روزه همش بالای 90 درصد هستش به نظرتون مشکل چیه؟
یه سوال دیگه اینکه بهترین سیستم عتمل که میتونه با سیستم ضعیف کارایی خوبی داشته باشه چیه؟ مثلا کار با 3Ds Max
![]()
سلام دوست عزیز.
شما نگاه کردین که کدوم Process (ها) بیشترین استفاده از رم رو داره؟
سعی کنین اون پروسس پر مصرف رو ببندین. ببینین دوباره خودش باز میشه یا نه .
البته اسم پروسس رو یادداشت کنید که اگه مشکلی پیش اومد برای سیستم عامل و با ریستارت درست نشد بتونین از طریق New task اجراش کنید...![]()
از تب پروسس چک کنید کدوم بیشتر از رمهاتون کار میکشه...اگه چیزی مشاهده نکردید با یه انتی ویروس قوی بروز شده سیستم رو اسکن کنید.. واگه باز مشکلتون برطرف نشد با منجرهای دیگه مثل process explorer استفاده کنید... همچنین یه با از محیط داس f8 بزنید و memory diagnostig رو بزنید تا چک کنه حافظه رو.
درست شد با مدیریت سرویس های ویندوز
بازم اونجوری شد من اصلا پراسس آنچنانی ندارم ولی رو 80 میمونه
![]()
رم سیستمتون چقدره؟؟؟
سیستم عامل برای سیستم ضعیف، اکثر توزیع های لینوکس خوبن ولی 3Ds max روشون ندارن.ولی برای سیستم خیلی ضعیف و قدیمی من Puppy linux رو پیشنهاد میدم...
نه بابا خیلی هم بد نیستش اونجوری که میگین نگاه کنین من همه نرم افزارهای قوی رو دارم کار میکنم
به نظر خودم رم من خودشو با تموم شدن پراسسها خالی نمیکنه و همونجوری پر میمونه
![]()
آقایون خانومها لطفا کمک کنین از کار وزندگی افتادم
راهنمایی:::::::
نرم افزارهای پرقدرت رو باز نمیکنه بدلیل کمبود رم
به جای task manager از نرم افزار زیر یک عکس قرار دهید.
چندتا user نصب است به جز user اصلی بقیه userها را پاک کنید !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنظیمات page file را دیفالت کنید.
درrun بنویسید msconfig حالا در قسمت servicesسرویس های مایکروسافتی را hide نمایید . حالا چند تا سرویس این جا مشغول کارند؟
یک عکس هم از قسمت resourse monitor مورد نیاز است(بخش مموری)
Last edited by vissoto; 27-12-2013 at 17:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)