سلام دوستان.یه سوال دارم.آیا میشه انرژی الکتریکی که از رعد و برق بوجود میاد رو ذخیره کرد؟یعنی باطری ای ساخت که اون رو در خودش ذخیره کنه؟
سلام دوستان.یه سوال دارم.آیا میشه انرژی الکتریکی که از رعد و برق بوجود میاد رو ذخیره کرد؟یعنی باطری ای ساخت که اون رو در خودش ذخیره کنه؟
سلام . رعد و برق اونقدر ولتاژ بالایی داره که انسان رو تیکه تیکه میکنه . البته هیچ چیز غیر ممکن نیست ؛ اما به نظرم که نمیشه ، یعنی من تاحالا صحبت یا مقاله ای در این مورد ندیدم .
یعنی هنوز راهی برای ذخیره اش پیدا نکردند.
سلام .
اصلا ایده ی ذخیره ی انرژی چند هزار ولتی حاصل از رعد و برق خیلی بحث بر انگیزه . مطمئنا تحقیقات بسیاری در این مورد هم انجام شده . اما تحقیقات در این مورد چیزی نیست که در اختیار عموم قرار بگیره .
مثل این میمونه که شما میای یک مطلب میخونی به نام "غنی سازی اورانیوم" . میفهمی که غنی سازی یعنی چه . اما علم غنی سازی اون رو که در اختیارت قرار نمیده . این مصداق همین حرف من بود .
یه سوال دیگه.این مساله ساختن باطری ها و کار با انرژی الکتریکی در مقیاسها و ولتاژ های خیلی زیاد مربوط به چه رشته های علمی و دانشگاهی میشه.منظورم اینه که بیشتر به چه شاخه هایی مربوطه؟
کار با باطری های خورشیدی و انژی گرفتن از اونها در مقیاس بالا و نیروگاهی مطمئنا یک نوع رشته ی برقی رو نمیطلبه . حتما در نیروگاه های تولید انرژی انواع مهندسین الکترونیک-قدرت مشغول به کار باشند . بیشتر به الکترونیک شباهت داره قضیه .
[انرژی رعد و برق رو میشه ذخیره کرد ولی در ابعاد بزرگتر و باستفاده از سیم های ارت و برقگیر و باطری هایی با ورودی و ذخیره ولتاژ بالا و منشعب ساختن سیم های ارت به بدنه ی میله برقگیر که وقتی ولتاژ صاعقه به میله وارد بشه توسط انشعابات تقسیم ولتاژ صورت میگیره ولی باید در نظر داشت که طول هر انشعاب بزرگتر باشد تا مقاومت هم نیز افزایش یابد و همچنین علاوه بر این میتوانیم با استفاده از ترانسفورماتور ها هم در آخر هر انشعاب ولتاژ را کاهش بدهیم و اخر انشعاب هم نیز به باطری متصل می شود من ک این طرح رو به جشنواره خوارزمی دادم و در حال بررسی است...
سلام .
برای ذخیره انرژی الکتریکیِ برقِ آسمان احتیاج به یک خازن بسیار بزرگ هست .
با استفاده از "برق گیر" برقِ آسمان رو شکار میکنیم و هدایت میکنیم به خازن .
بعدش میشه از برق ذخیره شده در خازن استفاده کرد که با کمک ترانسفورماتور میشه ولتاژ بسیار زیادش رو تبدیل به ولتاژ کم کرد و مدتها ازش استفاده کرد
شاید لازم باشه خازن به بزرگی یک مخزنِ نفت باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 22-12-2013 at 10:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)