تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 30

نام تاپيک: خرید لپ تاپ قوی با بودجه 6 میلیون تموان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض خرید لپ تاپ قوی با بودجه 6 میلیون تموان

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربرای انجمن
    ممنون از اینکه وقت میزارید و به این تایپیک پاسخ میدید
    بنده قصد خرید یه لپ تاپ با کانفیگ درست و حسابی با بودجه حدود 6میلیون رو دارم و ملاک من رزولوشن 1080 نمایشگر و جی پی یو و سی پی یو قوی و رم بالا هست (16-32)
    در برند MSI لپ تاپی که در نظر گرفتم اینه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن،به نظر شما باریک بودن این لپتاپ،باعث داغ شدن شدیدش میشه؟ در حدی که از خریدش پشیمون بشیم؟

در مورد برند ایسوس که تحقیقاتم به جایی نرسید .یعنی یا سیستم مناسب نبود،یا سیستم مناسب بود و تو ایران موجود نبود ،و یا هر دو تاش هم مساعد بود و قیمت مساعد نبود!!!(1-1.5میلیون بالاتر از قیمت جهانیش!!)
    و اینکه کانفیگ های خیلی مختلفی تو برند ایسوس هست که ادم گیج میشه
    ممنون میشم یه چند تا سیستم هم از سری G ASUS معرفی کنید
    با تشکر

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

در خصوص لب تاپ msi مذکور میتونی به معرفی قبلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لبتاپ در تاپیک مربوطه مراجعه کنید.

3. 2 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با این بودجه می تونین نگاهی هم به مدل های Gigabyte هم داشته باشین . مدل P25w تقریبا تو رنج بودجه شماست .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ( باعرض پوزش که کوتاه جواب می دم . دسترسیم به اینترنت و رایانه در حد محدوده )

5. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

از ایسوس سری 750 چیزی تو این رنج هست؟ کانفیگ پایین منظورمه

ممنون از پاسخ هاتون
    (من از tapatalk استفاده میکنم،دکمه تشکر نداره!)

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

به نظرتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوری هست؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gs70 stealth بهتره یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از لحاظ سخت افزار و اجرای بازی ها در حداکثر کیفیت تصاویر (crysis3-farcry3-metro LL)
    چون بعضیا میگن gs70 نمیتونه crysis3 رو با حداکثر کیقیت و فریم بالا روون اجرا کنه
    ممنون
    Last edited by 7i7az; 17-05-2014 at 18:34. دليل: تکمیل کردن مطلب

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به نظرتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوری هست؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gs70 stealth بهتره یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از لحاظ سخت افزار و اجرای بازی ها در حداکثر کیفیت تصاویر (crysis3-farcry3-metro LL)
    چون بعضیا میگن gs70 نمیتونه crysis3 رو با حداکثر کیقیت و فریم بالا روون اجرا کنه
    ممنون
    این دو لپتاپ اصلا مقایسه شون معنی نداره!!
    یکی 4.5 کیلوئه و اون یکی 2.7 کیلو که زمین تا آسمون فرق دارن
    g750 هم کانفیگ های مختلفی داره از گرافیک 760 گرفته تا 780
    شما باید اول هدفتون رو مشخص کنین که یه لپتاپ صرف گیمینگ میخواین یا یه چیز پرتابل با قابلیت بازی!

9. این کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

gs70 که لینک دادین کارت گرافیکش 750m هست! که اگه مثل اکثر مواقع غلط غلوط تایپ نکرده باشند! معنیش اینه که به سفارش خریدار و برای ارزونتر درومدن با این کارت ارائه شده . مواظب باشین سرتون کلاه نره چون ماتریس gs70 ورژن اصلی رو مدتهاست وارد کرده با کارت گرافیک 765 و حداقل 25 درصد سریعتر از یه 750 . درضمن ماتریس قیمت gs70 رو کاهش داده و 5.800 داره میفروشه.

دقیقا درست اشاره شد که این دو تا لب تاپ رو کلا نباید با هم مقایسه کرد چون توی دو رده مختلف هستند شما باید سری GT از msi مثل GT60 C با قیمت 6.8 میلیون تومنی رو با این ایسوس که لینک دادین مقایسه کنید. سری gs سری گیمینگ سبک و قابل حمل و شیک msi هستش که ما اصطلاحا میگیم fashion که 2.6 کیلو و حدود 2 سانت ضخامته درحالیکه سری های gt با 3.6 الی 4 کیلو و ایسوس مد نظر حدود 5 کیلو وزنشونه

فعلا تمام بازی های روز با کارتهای گرافیک سری gtx m انویدیا در تنظیمات very high با تعداد فریم بالای 30 به راحتی اجرا میشند اما در چند بازی و در تنظیمات ultra حتی کارت گرافیک 780m هم در برخی صحنه های شلوغ و سنگین بازی کم میاره چه برسه به 765 و 770
    Last edited by parsicola; 18-05-2014 at 09:47.

11. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

این دو لپتاپ اصلا مقایسه شون معنی نداره!!
    یکی 4.5 کیلوئه و اون یکی 2.7 کیلو که زمین تا آسمون فرق دارن
    g750 هم کانفیگ های مختلفی داره از گرافیک 760 گرفته تا 780
    شما باید اول هدفتون رو مشخص کنین که یه لپتاپ صرف گیمینگ میخواین یا یه چیز پرتابل با قابلیت بازی!
    من گیمینگ و کارهای سنگین مد نظرمه و به خصوص جی پی یو قوی که رندر گیری رو سریعتر و با حداقل نویز انجام بده
    شما درست میفرمایید،کانفیگ هاشون خیلی متنوعه ومن منظورم دقیقا همونی بود که لینکش رو گذاشتم:gpu:gtx770m ram :16gb 1600
    متاسفانه همه کانفیگ های ارایه شده تو ایران نیستن تا ببینم با بودجه م مطابقت داره یا نه
    تصمیم گرفته بودم ام اس ای بخرم که تو چند جا دیدم مشکل throttling داره متاسفانه
    وزنش اصلا مهم نیس بالاخره 5 کیلو رو هم میشه حمل کرد دیگه!
    الان اگه پرتابل بودنش مهم نباشه این موارد رو مد نظر قرار بدیم،کدوم بهتره؟؟؟
    1-قابلیت و امکانات نسبت به هزینه
    2- کارایی و بازده دستگاه
    3-کیفیت و عمر قطعات(ضربه پذیری و گرم شدن برام مهمه چون تو اکثر روزای تابستون کامپیوتر رو فقط 5-6 ساعت خاموش میکنم اونم موقع خواب!!
    )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

gs70 که لینک دادین کارت گرافیکش 750m هست! که به سفارش خریدار برای ارزونتر درومدن با این کارت ارائه شده . مواظب باشین سرتون کلاه نره چون ماتریس gs70 ورژن اصلی رو مدتهاست وارد کرده که با کارت گرافیک 765 هستش. 765 حداقل 25 درصد سریعتر از 750 هستش. درضمن ماتریس قیمت gs70 رو کاهش داده و الان 5.800 داره میفروشه.

دقیقا درست اشاره شد که این دو تا لب تاپ رو کلا نباید با هم مقایسه کرد چون توی دو رده مختلف هستند شما باید سری GT از msi مثل GT60 C با قیمت 6.8 میلیون تومنی رو با این ایسوس مقایسه کنید. سری gs سری گیمینگ سبک و قابل حمل و شیک msi هستش که ما اصطلاحا میگیم fashion که 2.6 کیلو و حدود 2 سانت ضخامته درحالیکه سری های gt با 3.6 الی 4 کیلو و ایسوس مد نظر حدود 5 کیلو وزنشونه

فعلا تمام بازی های روز با کارتهای گرافیک سری gtx m انویدیا در تنظیمات very high با تعداد فریم بالای 30 به راحتی اجرا میشند اما در چند بازی و در تنظیمات ultra حتی کارت گرافیک 780m هم در برخی صحنه های شلوغ و سنگین بازی کم میاره چه برسه به 765 و 770
    ممنون بابت اطلاعاتتون
    از این قضیه خبر نداشتم چون تو سایت کامنت گذاشته بودن گه 750 اشتباه تایپی شده و 765 هست!! منم مونده بودم اینا چرا اصلاحش نمیکنن یه اشتاه تایپی ساده رو!!!
    با این حساب من باید ام اس ای رو بیخیال شم!! ولی خیلی گول زنندس مخصوصا نور پردازی کیبردش و اینا!!

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستِ من یه پیشنهاد برادرانه بکنم؟ (خیلی وقته دارم این پیشنهاد رو به خیلیا میدم به دلایل بسیار)
    شما عزیزانی که میخواین گیم بازی کنین و به اصطلاح گیمر هستین
    اگر تا ۶ تومن حاضرید هزینه کنید و از پلتفرم PC هم لذت میبرید چرا یه سیستم جمع نمیکنید؟
    و اینکه میتونید با ۱/۳ مبلغ فوق یه کنسول نسل هشتمی بگیرید و لذت ببرید.

15. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •