تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: طراحی ربات های پرنده با الهام از عروس دریایی

  1. #1
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض طراحی ربات های پرنده با الهام از عروس دریایی



    برای خلق بسیاری از دستاوردهای تکنولوژیک، به خصوص در حوزه هوا فضا، یکی از الهام بخش ترین منابع موجود، جانوران پیرامون ما هستند. موجوداتی که در طول هزاران سال تکامل پیدا کرده و به سیستم هایی تمام عیار تبدیل شده اند.

    طبق یک قانون نانوشته، هر گاه مهندسان بخواهند به ساخت هواپیما، هلیکوپتر، یا هر ماشین پرنده ای دست بزنند یا سیستم های موجود را اصلاح کنند، اول از همه سراغ ساختار فیزیکی و شیوه عمل پرندگان و حشرات پرنده رفته و از آن ها الهام می گیرند.

    اما ظاهراً محققان دانشگاه نیویورک قصد دارند مسیر نامتداولی را پیش گرفته و یک موجود آبزی و شناور را برای ساخت یک ربات پرنده، منبع الهام خود قرار دهند.

    حرکات این ربات پرنده درست مانند یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است، با این تفاوت که "عروس دریایی پرنده" به کمک چهار بال خود، به جای آب دریا، هوای اطراف را به سمت پایین هول داده و خود را به سمت بالا می کشد.

    با این وجود، بر اساس مهندسی مکانیک، جا به جایی در آب و حرکت در هوا دو مقوله جدا به حساب می آیند و همین مسئله چالش های جدیدی را پیش روی محققان قرار داده.

    عروس دریایی طراحی شده توسط محققان دانشگاه نیویورک زیاد هم هوشمند نیست. اساساً وقتی صحبت از ربات پیش می آید، هوشمند بودن تنها بخشی از کل ماجرا است.

    عروس دریایی پرنده طی فرایند بسیار ساده ای در هوا معلق و ثابت می ماند. همین طراحی ساده برای بسیاری از مکانیزم های مورد نظر دانشمندان ایده آل است. به طور مثال صدها ربات کوچک و پرنده را در نظر بگیرید که در سرتاسر یک شهر، تا ساعت ها در یک ارتفاع خاص پرواز کرده و سطوح آلودگی هوا را اندازه بگیرند. چه رباتی بهتر از عروس دریایی پرنده!؟!

    گاهی نگاه کردن به یک موضوع، خارج از چهارچوب متداول، راه حل های نابی را پیش پای ما می گذارد.









    narenji.ir

  2. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #2
    آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد
    پست ها
    1,138

    پيش فرض

    این همون روبایت نبود که میخواستن جلوی آنجلا مرکل ازش بهره برداری کنن ولی اون موقع کار نکرد و فردا شبش کار کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •