تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: دمای لپ تاب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

13 دمای لپ تاب

سلام
    دوستان من لپ تاب lenovo z500 دارم وقتی باهاش کارای عادی انجام میدم دماش 50 درجس اما وقتی باهاش کارای سنگین مثل بازی میکنم دماش تا 70 الی 80 درجه میره،میخواستم بدونم این دما طبیعی؟؟مشکلی برای لب تاپ ایجاد نمیکنه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akbar"22"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان من لپ تاب lenovo z500 دارم وقتی باهاش کارای عادی انجام میدم دماش 50 درجس اما وقتی باهاش کارای سنگین مثل بازی میکنم دماش تا 70 الی 80 درجه میره،میخواستم بدونم این دما طبیعی؟؟مشکلی برای لب تاپ ایجاد نمیکنه؟!
    دمای لپ تاپ (Aser V3-571G) من هم دقیقا همین طور هست

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دمای طبیعی تا 70 درجه است

موقع کار

من یه زمانی این طوری بود

چک کردم خروجی و ورودی فن مسدود شده بود

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان لپ تاپ من asus هست.وقتی باهاش کار سنگین میکنم(مثلا بازی سنگین) بدجور داغ میکنه.یعنی صدای فن میاد اساسی و خیلی داغ میشه در حد آتیش و دیگه بازی لگ میزنه و تیکه تیکه میشه بازی وقتی میذارم خنک میشه قشنگ بازی بالا میاد ولی باز داغ میکنه و همونجور میشه.گرافیکم 1گیگ هست.این داغ شدن از گرافیکه یا cpu؟ باید چیکار کنم؟یعنی گرد و خاک گرفته؟فکر نکنم اینطور باشه.ممکنه فن خراب شده باشه و مجبور به تعویضش باشم؟هم گرافیکش فن داره هم cpu؟راه حل چیه؟

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان لپ تاپ من asus هست.وقتی باهاش کار سنگین میکنم(مثلا بازی سنگین) بدجور داغ میکنه.یعنی صدای فن میاد اساسی و خیلی داغ میشه در حد آتیش و دیگه بازی لگ میزنه و تیکه تیکه میشه بازی وقتی میذارم خنک میشه قشنگ بازی بالا میاد ولی باز داغ میکنه و همونجور میشه.گرافیکم 1گیگ هست.این داغ شدن از گرافیکه یا cpu؟ باید چیکار کنم؟یعنی گرد و خاک گرفته؟فکر نکنم اینطور باشه.ممکنه فن خراب شده باشه و مجبور به تعویضش باشم؟هم گرافیکش فن داره هم cpu؟راه حل چیه؟
    باز کردم تمیزش کردم درست شد.خیلی گرد و خاک داشت.پیشنهاد میکنم دوستان بجای بیرون بردن حتما این راه حل رو امتحان کنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •