با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز پی سی ورد که همیشه در خرید قطعات رایانه بهترین کمک هارو به ما کردن
بنده میخوام یک لپ تاپ تهیه کنم با حدود قیمت 2.5 میلیون که کیفیت ساخت برام مهمه چون مدت زیادی قراره ازش استفاده کنم و حالا حالاها عوضش نمیکنم .
کار هایی که ازش میکشم کارای مالتی مدیا ، برنامه نویسی و طراحی گرافیکی مثل کورل فتو شاپ و 3d max .
کارهام به صورتی هستند که شاید هر از گاهی سیستم باید تا دو سه روز هم روشن بمونه !
کیفیت رنگ و تصویر برام بسیار مهمه !!
با تحقیقی که در انجمن و بازار کردم به سه انتخاب زیر رسیدم :
Lenovo Z500 i7 که گرافیکش قوی هست + طراحی زیبا + داشتن نور کیبورد(برام مهمه) ولی صفحه نمایش ضعیف داره و خودم از نزدیک دیدم که چشمو واقعاً اذیت میکنه ( حد اقل در نگاه اول ) + باطری که قابل جداشدن نیست و قطعاً مشکل ایجاد میکنه.
Asus K56C i7 که گرافیکش قوی هست و واقعاً طراحی بدنه بی نظیر و شیکی داره صفحه نمایشش از z500 بهتره ولی به جز نداشتن نور کیببورد میگن که ایسوس خرابی زیاد داره ( که به صحتش اطمینان ندارم ).
Hp 4540s که کیفیت ساخت بالا داره ولی به خاطر برندش کانفیگ ضعیفتر ارائه داده نسبت به رقباش .
حالا ممنون میشم راهنماییم کنید که کدوم بهتره و به چه دلیل
و ضمناً اصلا اصراری روی این سه مورد نیست ... خیلی ممنون میشم اگر هر مورد مناسب تری در این رنج قیمتی میشناسید بهم معرفی کنید تا در بارش تحقیق کنم ...
تشکر فراوان