تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: بهترین انتخاب | لپ تاپ 2.5 میلیون تومان

داره خودمونی میشه eragorn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    *Alborz*

پيش فرض بهترین انتخاب | لپ تاپ 2.5 میلیون تومان

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز پی سی ورد که همیشه در خرید قطعات رایانه بهترین کمک هارو به ما کردن

بنده میخوام یک لپ تاپ تهیه کنم با حدود قیمت 2.5 میلیون که کیفیت ساخت برام مهمه چون مدت زیادی قراره ازش استفاده کنم و حالا حالاها عوضش نمیکنم .

کار هایی که ازش میکشم کارای مالتی مدیا ، برنامه نویسی و طراحی گرافیکی مثل کورل فتو شاپ و 3d max .

کارهام به صورتی هستند که شاید هر از گاهی سیستم باید تا دو سه روز هم روشن بمونه !

کیفیت رنگ و تصویر برام بسیار مهمه !!

با تحقیقی که در انجمن و بازار کردم به سه انتخاب زیر رسیدم :

Lenovo Z500 i7 که گرافیکش قوی هست + طراحی زیبا + داشتن نور کیبورد(برام مهمه) ولی صفحه نمایش ضعیف داره و خودم از نزدیک دیدم که چشمو واقعاً اذیت میکنه ( حد اقل در نگاه اول ) + باطری که قابل جداشدن نیست و قطعاً مشکل ایجاد میکنه.

Asus K56C i7 که گرافیکش قوی هست و واقعاً طراحی بدنه بی نظیر و شیکی داره صفحه نمایشش از z500 بهتره ولی به جز نداشتن نور کیببورد میگن که ایسوس خرابی زیاد داره ( که به صحتش اطمینان ندارم ).

Hp 4540s که کیفیت ساخت بالا داره ولی به خاطر برندش کانفیگ ضعیفتر ارائه داده نسبت به رقباش .

حالا ممنون میشم راهنماییم کنید که کدوم بهتره و به چه دلیل

و ضمناً اصلا اصراری روی این سه مورد نیست ... خیلی ممنون میشم اگر هر مورد مناسب تری در این رنج قیمتی میشناسید بهم معرفی کنید تا در بارش تحقیق کنم ...

تشکر فراوان
    Last edited by eragorn; 11-10-2013 at 14:30.

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اطری که قابل جداشدن نیست و قطعاً مشکل ایجاد میکنه
    فكر نميكنم مشكل خاصي توي كاركرد ايجاد بكنه

ایسوس خرابی زیاد داره ( که به صحتش اطمینان ندارم ).
    من نشنيدم. بعيد ميدونم اينطور باشه. ضمن اينكه تو دنياي الكترونيك و لوازم برقي به مقدار بدشانسي ممكنه باشه

Hp 4540s که کیفیت ساخت بالا داره ولی به خاطر برندش کانفیگ ضعیفتر ارائه داده نسبت به رقباش
    منظور شما از كانفيگ ضعيفتر فقط cpu i5 هست ديگه؟
    اگر دقت كنيد رنج سرعتش از 2.6 تا 3.2 هست كه به نظرم از نظر سرعت از لنوو z500 i7 با رنج سرعت 2.1 تا 3.1 كم نمياره. فقط كش cpu كمتره

ضمنا كيفيت صفحه نمايش hp شايد خيلي چنگي به دل نزنه. البته تو رنج قيمتي كه داره به نظر من خيلي مناسبه

در كل شما اگه كيفيت ساخت و صفحه نمايش برات مهمه بايد روي سوني هم فكر كني كه خب قيمت يه مقدار ميره بالاتر

3. این کاربر از moriss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

منم دنبال لپ تاپ تا همین قیمت هستم hp4540 رو خیلی خوشم میاد ازش خیلی خوش ساخته ولی اکثرا گرافیکش 7650 گرافیکش بد نیست خوبه ولی کاش یکم بهتر بود
    اچ پی مدل pavilion-g6-2297se هم با گرافیک 7670 خوبه ولی زیاد طراحیش فکنم خوب نبود

سونی رو مدل vaio-svf1521dcxw دیدم گرافیکش خوبه gf 740 هست ولی زیاد خوشگل نبود
    asus هم که همش الان 14 اینچ شده به درد من نمیخوره

این لنووو z500 هم میگن واسه ارتقا هارد یا رمش باید کل لپ تاپ باز بشه اصلا برا ارتقا مناسب نیست
    لنوو Lenovo-Essential-G500-E هم گرافیک خوبی داره 8750 هست ولی بازم ظرافت نداره ساختش

منم موندم نمیدونم چی بگیرم

داره خودمونی میشه eragorn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    *Alborz*

پيش فرض

متشکر از نظراتتون ولی باز هم قطعی نتونستم تصمیم بگیرم

حالا دوستانی که این لپ تاپ هارو داشتند و استفاده کردند هم اگر نظری بگن ممنون میشم !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

باطری که قابل جداشدن نیست و قطعاً مشکل ایجاد میکنه.
    چه مشکلی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsuperboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

باطری تا حدودی ممکنه مشکل ساز بشه مخصوصا اونا که باطری جدا می کنن وقتی تو برقه و می خوان کار زیادی بکشن
    میمونه ارتقا که اونم فک نکنم زیاد درگیر کننده باشه اصلا ل\تا\ به همین کامپکت بودنش pc نسیت که دم به دیقه بخوای اینو در بیاری اونو بندازی
    من به شخصه چند وقته اخیر خرابی زیادی تو ایسوس دیدم لپ تاپ حدودا ۳ تومنیو ۷۵۰ فروخت دوستم بردش خراب شده بود پیدا هم نمی شد
    اگر لپتاپ و خریدن هر کدوم از مدلا دلایل انتخاب و مدلشو لطف بفرمایین با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

باطری تا حدودی ممکنه مشکل ساز بشه مخصوصا اونا که باطری جدا می کنن وقتی تو برقه و می خوان کار زیادی بکشن
    چرا باید باتری رو جدا کنن وقتی توی برقه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کانفیگ core i7 مدل 4540s hp حدود 2600 تومنه ولی عالیه . یکی از بهترینای بازاره.
    برای بازیهای قوی هم جواب میده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میشه از لب تاپهای سونی وایو یه چیز خوب بهم معرفی کنین؟؟؟؟؟
    کارم بیشتر نرم افزارای آفیسه فیلم زیاد نگاه میکنم اینترنتم زیاد میرم. میخوام با wireless مشکلی ندااشته باشه. قیمت هم تا 2 میلیون و 200/300.
    فقط سونی وایو باشه سفید هم باشه. البته از لنوو z500 هم تعریف زیاد شنیدم.........ولی در درجه اول سونی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsuperboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

لپ تاپ سونی تو این رنج قیمت کانفیگ پایینی خواهد داشت بلا شک اگر با این مورد کنار میاید و صرف وایو بودن مهمه بگید تا راهنمایی کنیم
    |500 خویه یکم صفحه نمایشش می تونه نقطه ضعف باشه ولی ظاهر بسیار زیبا به جرات میشه گفت اگه از وایو و اپل بیشتر نباشه کمتر نیس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •