دوستان گرامی ،فک کنم این سوال ممکنه سوال دوستان دیگری هم باشه .مشکل : ویندوز 8 پرو N ارجینال دارم و از طریق استور با مصیبت IP عوض کردن تونستم آپدیتش کنم به 8.1 . اما پوشه windows.old رو که پاک کردم با هزار و یک مشکل در ویندوز مواجه شدم که بماند . گاهی درست میشه و گاهی ...! خواستم رفرش کنم ویندوز رو که از اول برنامه هارو نصب کنم و از ارور ها مختلف نجات پیدا کنم ولی موقع اجرای دستور رفرش ویندوز اعلام میکنه که بعضی از فایلها گم شده ان و باید فایل نصب (همان DVD نصب یا فایل ایزو ویندوز) را داشته باشم . خب ...ازونجا که ویندوز آپگریدیست ، فایل نصبی هم وجود ندارد . البته من کلا ازین طریق رفع مشکل زیاد تجربه خوبی ندارم و اعتمادی بهش نیست . خواستم بدونم که ایا میشه که ویندوز 8 رو اول بصورت کلین نصب کرده و اکتیو کنم با سریال قانونی که دارم ، بعد DVD نصب ویندوز 8.1 (با مصیبت باید نسخه N دستکاری نشده 8.1 رو پیدا کنم که این خودش یه مشکل گنده اس) رو به عنوان آپدیت استفاده کنم ؟ یعنی به جای نصب گزینه آپگرید از روی DVD رو انتخاب کنم در حین اجرا کردن نصب ویندوز .کسی این کارو انجام داده که از روی فایل نصبی آپگرید کنه یا تنها راه همان ویندوز استور و عدم دسترسی و تغییر IP است ؟ واقعا آزار دهنده اس این روش نصب .
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائید .