سلام دوستان
دوستان، من در آمریکا زندگی میکنم و اینجا یک حشره ای وجود داره به نام Bed Bug، این حشره اندازه ی یک دانه ( دونه ی داخل) سیب است، محل زندگیش لباس های اسفنجی و موکت و ترک دیوار است.
این موجود که زندگی و آرامش رو از من گرفت، برای تولید مثل نیاز به نر یا ماده نداره و در عرض یک هفته تبدیل میشه به 500 تا، همونطوری هم که از اسمش معلوم است شب ها از باز دم انسان ها متوجه حضور انسان میشه ( دی اکسید کربن) و از راه تخت یا سقف به روی بدن انسان میاد و خون انسان رو تغزیه میکنه، خوشبختانه هیچ مریضی رو با خودش انتقال نمیده ولی این موجودات مسافر های خوبی هستند و کافیه یکی شون با کفش شما یا لباس شما بره سراغ قربانی بعدی و شروع کنه به تولید مثل در اونجا.
تنها راهی که اینجا برای از بین بردن این موجودات جواب میده گرم کردن خانه تا دمای 48 درجه به مدت یک ساعت و نیم است که هم خودشان و هم تخم هایشان را میکشد، هیچ اسپری و زهری بهشان کارساز نیست.
من حدود 4 ماه پیش این موجود رو گرفتن و صاحب خانه ام نیومد خانه رو گرما بده و میخواست با سم پاشی از شرشان خلاص بشه که اثر نداشت، در هر صورت من مجبور شدم از اون خانه جا به جا بشم و کلی هم از وسایلم مثل تشک و متکا و پتو را انداختم دور، تمام لباس هام رو هم با آب داغ شستم و 2 ساعت تو خشک کن انداختم و فکر میکنم کامل از بین رفتند.
مشکلی که الان من دارم ماشینم است، چون اون زمان که این موجود را داشتم از ماشینم استفاده میکردم، من نشانه ای از وجودشان تو ماشین ندیدم ولی نمیخواهم ریسک کنم، چون یه بچه اینها (که اندازه غبار است) میتواند کل زندگی من رو نابود کنه، واسه همین ماشینم حدود 3 ماه است که اصلا روشن هم نشده و داخلش نشدم.
تا حالا چند بار از سم اینها زدم تو ماشین ولی اگر اینها وجود داشته باشند میتوانند برند لای ذرز های ماشین، بین شکاف ها و به زندگی خودشان 400 روز بدون غذا ادامه بدهند.
اینجا به خاطر مسائل محیط زیستی و اینها سم ها اکثراً طبیعی است و زیاد اثری نداره، حالا من دارم میام ایران، میخواهم قوی ترین سمی که وجود داره رو بگیرم و ماشینم رو سم پاشی کنم، هم اسپری، هم پودری که خودم با آب قاطی کنم و اسپری بشه، هم قرصی که بذارم تو ماشین و کم کم بخار بشه و بره تو درز ها، میخواهم یکماه این کار رو بکنم و یکماه بعدشم هم مرتب در ماشین رو باز بگذارم تا این بو ها بره و با خوش بو کننده کم کم ماشین رو قابل استفاده کنم.
اگر محصولی میشناسید که میتواند بهم کمک کند یا جایی در تهران که میتوانند بهترین راهنمایی رو به من بکنند خیلی خیلی ممنون میشم.