تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: خرابکاری هایی آشپزخانه ای را از بین ببرید | خانه داری

  1. #1

    پيش فرض خرابکاری هایی آشپزخانه ای را از بین ببرید | خانه داری

    شیر سررفته روی گاز سوخته و چسبیده؟ تکه‌های پنیر از رنده پاک نمی‌شود؟ برفک‌ها فریزر را پر کرده‌اند؟

    نگران نباشید. این اشتباهات از هر خانم خانه‌داری سر می‌زند. مخصوصا اگر حواس‌تان کمی پرت باشد و چند فکر دیگر هم در ذهن داشته باشيد. به جای ناراحتي و عصبی شدن می‌توانید به راهنمای ما مراجعه کنید.






    تکه‌های پنیر روی رنده


    وقتی پنیر پیتزا را رنده می‌کنید، خرده‌های پنیر به رنده می‌چسبد و از آنجا که شستن رنده آسان نیست، ممکن است روی آن باقی بماند و خشک شود. برای تمیز کردن آنها می‌توانید از روغن مایع استفاده کنید. کمی روغن مایع با استفاده از پنبه روی رنده بمالید و بعد از نیم‌ساعت که خرده‌های پنیر نرم شد، رنده را به راحتی با اسکاچ و مایع ظرفشویی بشویید.

  2. #2

    پيش فرض



    ریختن ماده غذایی در یخچال


    ریختن آب، شیر، آبمیوه و مایعاتی شبیه به این مشکل زیادی ایجاد نمی‌کند. شما می‌توانید با دستمال حوله‌ای آن را پاک کرده و جایش را با یک دستمال مرطوب از بين ببريد. اگر شیشه مربا یا عسل به یخچال چسبیده می‌توانید یک دستمال زبر را با آب داغ خیس کنید و با آن جای مربا یا عسل را تمیز کنید. اما اگر آب گوشت یا مرغ ریخت باید حتما دستمال را با آب و کمی مایع سفیدکننده مرطوب کنید و بعد جای آن را تمیز کنید. باکتری‌ها می‌توانند در این آب بمانند و باعث فساد در یخچال شوند..

  3. #3

    پيش فرض



    برفک‌زدن فریزر


    امروزه که معمولا یخچال و فریزرها به هم وصل هستند، نمی‌توانید از روش‌های قبلی برای تمیز کردن برفک استفاده کنید. برای اینکه مجبور نباشید یخچال را از برق بکشید و منتظر بمانید تا برفک‌ها آب شوند و در این مدت نگران مواد غذایی موجود در یخچال باشید، می‌توانید از یک کفگیر استفاده کنید. کفگیرهای مخصوص تابه‌های تفلون بدنه فریزر را خش نمی‌اندازند. با استفاده از آنها برفک‌ها را بتراشید و بعد با استفاده از یک دستمال زبر که با آب‌گرم مرطوب شده، آنها را کاملا پاک کنید.

  4. #4

    پيش فرض



    شیر ته گرفته یا سوخته


    وقتی برای درست کردن دسر یا پاستوریزه کردن شیر را می‌جوشانید، معمولا ته قابلمه یک لایه شیر می‌چسبد. بعضی وقت‌ها هم شیر روی گاز سر می‌رود و می‌سوزد. برای از بین بردن این لکه سمج، وقتی در قابلمه باشد، می‌توانید قابلمه را با آب گرم و کمی جوش‌شیرین پر کنید و به جوش بیاورید. در اين صورت لکه شیر به راحتی پاک می‌شود. برای از بین بردن اثر سوختگی روی گاز می‌توانید گاز را روشن کنید تا لکه کمی گرم شود و بعد آن را با یک دستمال آغشته به خمیر جوش‌شیرین پاک کنید.

  5. #5

    پيش فرض



    شکر سوخته در تابه


    وقتی شکر را کارامل می‌کنید، بعد از سرد شدن سفت می‌شود و به گاز می‌چسبد. کافی است کمی آب در تابه بریزد و زیر تابه را روشن کنید. آن‌قدر به هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و تکه‌های سفت آن از بین برود. سپس تابه را به روش معمولی بشویید.

  6. #6

    پيش فرض



    لکه‌های چربی روی کاشی‌


    برای از بین بردن لکه‌های مانده روی کاشی‌ها می‌توانید کمی از مایع پاک‌کننده چند منظوره را روی لکه اسپری کرده و بعد از 15 دقیقه آن را پاک کنید یا با کمی آب جوش شیرین را خمیر کنید و روی لکه‌ها بمالید و بعد از 15 دقیقه آن را با اسکاچ پاک کنید.

  7. #7

    پيش فرض



    لکه‌های خشک‌شده


    برای پاک کردن غذای داغی که روی گاز ریخته، روی اسکاچ مایع ظرفشویی بریزید و کف آن را روی لکه‌ها بمالید. بعد از 10 دقیقه لکه‌ها پاک می‌شود. اگر بیشتر از یک روز گذشته، با یک قاشق جوش شیرین و 3 قاشق آب مایعی درست کنید، روی لکه بریزید و بعد از نیم‌ساعت آن را پاک کنید.

  8. #8

    پيش فرض



    غذای گیر کرده درآبکش


    وقتی برنج در سوراخ‌های صافی گیر کند و خشک شود، باید صافی را نیم‌ساعت در آب گرم بگذارید و بعد آن را به دیواره سینک بکوبید تا برنج‌ها کاملا بیرون بیایند.می‌توانید از اسکاچ و لوله‌بازکن‌های باریک هم کمک بگیرید.

  9. #9

    پيش فرض



    قابلمه یا تابه سوخته


    اگر سوختگی به ظرف چسبیده ‌آن را با آب پر و یک قاشق جوش‌شیرین به آن اضافه کنید و آن را روی گاز بگذارید. زیر گاز را روشن کنید و قبل از اینکه آب جوش بیاید ظرف را از روی حرارت بردارید و بشویید. اگر لازم است این کار را یک‌بار دیگر تکرار کنید تا مشکل به کلی برطرف شود.

  10. #10

    پيش فرض



    لکه روی ظروف چینی


    برای پاک کردن لکه چای از قوری چینی یا لکه غذا از ظروف لعابی می‌توانید از خمیردندان استفاده کنید. قوری را پر از آب کنید و کمی خمیردندان در آن بریزید و آن را حل کنید. بعد از نیم‌ساعت قوری را بشویید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •