تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: درخواست جذب نیرو - html +CSS حرفه ای

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض درخواست جذب نیرو - html +CSS حرفه ای

به یک نیرو به روز - حرفه ای جهت تبدیل فایل های پی اس دی به اچ تی ام ال نیاز داریم
    این نیرو لازم است با کد های بروز html5 , css3 آشنا باشد و بتواند امکانات سایت را با کپی برداری و ویرایش سایر کد ها انجام دهد و یک سایت استاتیک تحویل دهد.

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

عزیز بیشتر توضیح بده. با دو خط نوشته که کسی نمیاد ! اولا بگو که اگه دو سه تا طراحی خیلی خفن بدم طراح حرفه ای زیر 18 سال هم میگیرید ؟ ( نصف قیمت بازار ) در صورتی که میخواد نمونه کار رو ببینید id تون رو خصوصی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

وب سایت شرکت ما و نمونه کارها رو چک کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من با سن شما چه کاری دارم - نمونه کار می خواهم و یک پروژه آزمایشی - بعدش دیگه اگه اوکی بود با هم حسابی کار می کنیم

4. این کاربر از malakye barfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

خب خیلی خوبه.
    نمونه هاتون رو دیدم. زیبا بودن. وبسایت های دولتی که از رده خارج هستن ! به راحتی طراحی میشن. وبسایت های شخصی افراد مثله استاد حسین علیزاده هم بسیار راحت هستند. قالب خودتون هم که سبک هست به راحتی طراحی میشه و من بدون psd میتونم طراحی کنم.
    البته من بین نمونه کار ها قسمت هایی رو دیدم که فکر کنم جیکوئری کار شده. یه توضیح میدید ؟!
    درظمن به طراحی بنر متحرک هم وارد هستم. میتونی کلیت کار مثله طول و عرض ، موضوع ، آدرس سایت و ... روبدی تا من بررسی کنم و بنر متحرک رو تحویل بدم.

من هم با پروژه آزمایشی مشکلی ندارم. میتونی پروژه رو به id من بفرستی یا خصوصی کنی تا بهت تحویل بدم. در ظمن نیروی بیشتر هم خواستی نیرو دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •