سلام به دوستان گرامی.
چطوری میتونم یه پنجره کوچک وب داشته باشم؟مث وقتی ثبت نام کنکور میکنیم؛ جداول راهنماییشون توی یه پنجره کوچیک باز میشه.
آیا میشه سایز صفحه رو هنگام باز شدن مدیریت کرد؟
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن![]()
سلام به دوستان گرامی.
چطوری میتونم یه پنجره کوچک وب داشته باشم؟مث وقتی ثبت نام کنکور میکنیم؛ جداول راهنماییشون توی یه پنجره کوچیک باز میشه.
آیا میشه سایز صفحه رو هنگام باز شدن مدیریت کرد؟
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن![]()
این سیستم که شما ازش اسم بردید رو ندیدم اما اگه منظورتون صفحات پاپ آپ ( مثله صفحه نظرات در سیستم های وبلاگ دهی مختلف مثله بلاگفا ) هستش که باید بگم کاره بسیار آسونیه و با این پیج میتونید به راحتی صفحه پاپ آپ بسازید
محتوای مخفی: ابزار ساخت صفحه پاپ آپ
یه مدل دیگش هم هست که در واقع پنجره ای در کار نیست و فقط یه بلاک به صورت absolute میاد روی بقیه ی بلاک ها و ظاهر قشنگ تری هم داره. lib های جی کوئری ازین باکس ها زیاد دارن.
سپاسگزارم از راهنماییتون. من به ادرسی که دادین مراجعه کردم ..ولی صفحه ای که ایجاد میکنه اندازش بزرگه. سایزهای مختلفی هم بهش دادم ولی فرقی نکرد. میشه بیشتر راهنماییم کنین؟البته لطفا
اگه تغییر نکرد اندازه height و width رو دستی وارد کنین. چند بارکه امتحان کنی و اعداد رو بزرگ کوچیک کنی حل میشه.
راستی میتونی با منوی Inspect Element در فایرفکس که با راستی کلیک کردن تو صفحه وبسایت ( آخرین گزینه هم هست ) به صورت زنده اعداد رو امتحان کنی.
سپاسگزارم از لطفتون دوست عزیز
در برنامه نویسی تحت وب همه چیز ممکن هست ممکن هست ممکن هست
اگه پایگاه داده می خواین بزارید پیشنهاد می کنم از
PDO
استفاده کنید چون PDO امنیتی بالا نسبت به بقیه دیتابیس داره![]()
دوست عزیز ممنون میشم اگه یه کم در مورد PDO توضیح بدین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)