تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: اعتیاد به ترامادول و چگونگیه ترــک آن ؟!

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

13 اعتیاد به ترامادول و چگونگیه ترــک آن ؟!

سلام!
    بیچاره شدیم رفت!
    پشت کنکوری هستیم،25مرداد،این ماه آخری گفتیم ترامادول مصرف کنیم که به حال بیایم که بشه درس خوند ...
    مدتی مصرف میکنم ، الان گرفتارش شدم ! جوری که اگه یه روز مصرف نکنم بدن دردو بی حالیو ... جدا از اون که روزی 5 تا هم خوردم...
    جایگزینش چی کنم ؟! چجوری بزارمش کنار به صورت کامل ؟!

2. این کاربر از Beta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام!
    بیچاره شدیم رفت!
    پشت کنکوری هستیم،25مرداد،این ماه آخری گفتیم ترامادول مصرف کنیم که به حال بیایم که بشه درس خوند ...
    مدتی مصرف میکنم ، الان گرفتارش شدم ! جوری که اگه یه روز مصرف نکنم بدن دردو بی حالیو ... جدا از اون که روزی 5 تا هم خوردم...
    باید تحت نظر یک پزشک اینکار رو کنید و خودتون نمیتونید کنار بذاریدش.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام!
    بیچاره شدیم رفت!
    یادته میگفتی تفریحی میزنی؟العان بهش اعتیاد پیدا کردی
    ترک این قرص رو باید زیر نظر پزشک انجام بدین و هرگز سرخود قطع نکنین چون خطر تشنج داره

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

یادته میگفتی تفریحی میزنی؟العان بهش اعتیاد پیدا کردی
    ترک این قرص رو باید زیر نظر پزشک انجام بدین و هرگز سرخود قطع نکنین چون خطر تشنج داره
    آره یادمه.
    از همین تشنجه میترسم
    حالا بجز پزشک راه دیگه ای نداره ؟!

داره خودمونی میشه mehrdad x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ف ی ل ت ر نت

پيش فرض

سلام!
    بیچاره شدیم رفت!
    شنیدم اگه به تدریج دز مصرفی رو کم کم بیاری پایین و مثلا به جای روزی یه دونه ، روزی نصف و بعد از یه هفته روزی یک چهارم و ... رو بخوری بتونی ترکش کنی (به نظر خودم روش مطمئنی نیست!)
    من هم پیشنهاد میکنم که حتما زیر نظر پزشک این کار رو بکنید...

وقتی شما واسه خوندن درس کنکور رفتی سراغ ترامادول حتما توی دانشگاه واسه خوندن یه کتاب 500 صفحه ای یه شب قبل امتحان، میخوای بری سراغ اصلیاش...!!!

7. 3 کاربر از mehrdad x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه G.O.Batistuta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    l

پيش فرض

سلام!
    بیچاره شدیم رفت!
    مطلب زیر درد دل جوانی از یک سایت مرتبط با ترک اعتیاده

سلام من --- 25 ساله هستم. من 3 بار ترامادولو ترک کردم.الانم که دارم این پست مینویسم 3 روزه که مصرفمو یهو گذاشتم کنار.برای ترک اول باید اراده باشه نمیخوام حرف کلیشه ای بزنم منظورم اینه که باید از خودتون بدتون بیاد.برید تو آیینه خودتونو نگاه کنید و خودتونو با قبل از مصرف مقایسه کنید. عکسهای قبل از مصرفتونو ببینید.چقدر فرق کردید؟ روش برخوردتونو با دیگران ببینید چقدر فرق کردید؟برای ترک اول باید از خودتون بدتون بیاد و به خودتون بگید چرا من؟ حالا روش ترک: این روشو من خودم به شخصه 3 بار امتحان کردم و جواب گرفتم.من روزی یک ورق ترامادول کپسول مصرف میکردم.باید دوز کم کنید ولی مدتش طولانی نشه مثلا هر دو روز یک قرص کمتر بخورید تا برسه به مرز 1و 2 تا روز اول یکم واستون سخته ولی یادتون باشه که شما میخوایید برگردید به زندگی قبلی و الان که مصرف میکنید از خودتون و رفتارتون بدتون میاد.بعد از اینکه مصرف قرص در 3 روز به 1 عدد رسید وقتشه که دیگه هرچی ترامادول دارید بریزید دور. احساس عرق کردن در عین حال سرما به آدم دست میده ولی یه راه پیشنهاد میکنم که با این حالت هم حال کنیدو ازش بگذرید به حمام بروید و زیر دوش آب گرم باشید تا این حالت از بین بره اگه اومدید بیرون بازم این حالتو داشتید برگردید زیر دوش. روز دوم اول صبح یه دوش آب گرم بگیرید و برید برای حجامت. حجامت 80 % این حسو حال بدو ازتون میگیره و باعث میشه خون کثیفی که توش مواد ترامادول هست از بدنتون بیاد بیرون.(حتما حتما این کارو بکنید) روز سوم: اول صبح یه دوش آب گرم بگیرید. به درمانگاه بروید و آمپول ویتامین ب رو بزنید (ب کمپلکس) روز چهارم : اول صبح یه دوش آب گرم بگیرید و بدون هیچ حالت بدی زندگی جدیدتونو شروع کنید. این روش کمترین حس خمار بودن داره حتما حتما امتحان کنید. به خدا من با این روش کراک رو ترک کردم این که ترامادوله و در مقابل کراک اسباب بازیه
    برگرفته شده از یک سایت ترک اعتیاد

9. این کاربر از G.O.Batistuta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

خیلی مرسی از دوستان!
    ترک کردمش ، به سادگی
    Last edited by Beta; 14-04-2014 at 12:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •