نوک سینه ها به دو قسمت ترک خورده این مساله منو نگران کرده هر روز با اتانول و پنبه بهداشتی ضدعفونی میکنم ولی بعضی اوقات باز هم لاب لای ترک ها جرم میبینم
نوک سینه ها به دو قسمت ترک خورده این مساله منو نگران کرده هر روز با اتانول و پنبه بهداشتی ضدعفونی میکنم ولی بعضی اوقات باز هم لاب لای ترک ها جرم میبینم
دکتر اعظم السادات موسوي/متخصص بيماريهاي زنان/ استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران
علل و راهحل شقاق سينه
شقاق يا ترك خوردن پوست نوک پستانها معمولا در شيردهي اول رخ ميدهد و شايعترين علت آن به طور عمده نازك بون پوست سر پستان است...
اين مشکل در اثر مكيدن مكرر نوزاد به خصوص در روزهاي ابتدايي پس از زايمان كه مادر شير خوبي ندارد، ايجاد ميشود. بنابراين بهتر است مادر قبل از شيردهي، نوك پستان را با شير خودش چرب و مرطوب نگه دارد تا از ترك خوردن آن جلوگيري شود اما اگر شقاق ايجاد شد، اين كار به تنهايي كافي نيست و مادر بايد از پمادهاي ترميمكننده پوست استفاده كند.
علت دوم ايجاد شقاق نوك پستانها كه مدتي پس از تولد و شيرخوارگي ايجاد ميشود، وجود قارچ و به اصطلاح برفك در دهان نوزاد است كه باعث كانديديازيس پوست شده و در پوست شقاق ايجاد ميكند.
براي درمان اين نوع شقاق بهتر است از كِرِمهاي مرطوبكننده استفاده و قارچ دهان نوزاد نيز درمان شود. استفاده از آب و صابون و مواد ضدعفونيكننده براي درمان و پيشگيري از شقاق پيشنهاد نميشود اما به هنگام استحمام بهكار بردن از ليف و صابون مشكلي ندارد.
مهمترين راه پيشگيري از شقاق نوک پستان و زخم شدن آن، شيوه صحيح شيردادن به کودک است؛ زيرا اگر نوزاد فقط نوک پستان را در دهان بگيرد، اين مشکل به وجود خواهد آمد.
مادر بايد سعي کند تمام هاله قهوهاي رنگ پستاناش به طور صحيح در دهان نوزاد قرار بگيرد؛ به طوري که لب تحتاني نوزاد موقع شيردهي کاملا به بيرون برگشته باشد.
بايد توجه داشت که کمي حساسيت و درد در اوايل شيردهي طبيعي است اما در صورتي که شيردهي با وضعيت مناسب صورت گيرد، درد و شقاق در نوک پستان ايجاد نخواهد شد.
محتوای مخفی: با ترشحات نوک پستان چه کنیم ؟-ایا این ترشحات خطرناک هستند؟
Last edited by G.O.Batistuta; 15-09-2013 at 04:14.
ممنون
ولی من تحت شرایط خاصی هستم
بچه دار نمیشم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)