تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: راهنمایی برای سفر به بندر عباس

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض راهنمایی برای سفر به بندر عباس

دوستان خواستم بدونم برای یه گردش 1 هفته ای برای بندرعباس , من بخوام عید تنها برم هزینه رفت و برگشت و خوردم و خوراک و جا و مکان واسه خواب و ... چقدر درمیاد حدودا ؟
    از کرمانشاه بخوام تا بندرعباس برم با اتوبوس چند روز در راه هستم حدودا ؟ هتل یا یه مکان خوب برای گذروندن شب که هزینش نجومی نباشه هم اگه معرفی کنید خیلی خوب میشه
    بعد خوشحال میشم اگه کسی ساکن اینجا بوده و یا مسافرت کرده به این شهر کلا نظرش رو بگه ...
    پ.ن : من 20 سالمه و این اولین باره میخوام تنهایی برم یه جای دور میترسم برم و آواره بشم
    ممنون
    Last edited by garaa; 27-08-2013 at 19:40.

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

دوستان خواستم بدونم برای یه گردش 1 هفته ای برای بندرعباس , من بخوام عید تنها برم هزینه رفت و برگشت و خوردم و خوراک و جا و مکان واسه خواب و ... چقدر درمیاد حدودا ؟
    از کرمانشاه بخوام تا بندرعباس برم با اتوبوس چند روز در راه هستم حدودا ؟ هتل یا یه مکان خوب برای گذروندن شب که هزینش نجومی نباشه هم اگه معرفی کنید خیلی خوب میشه
    بعد خوشحال میشم اگه کسی ساکن اینجا بوده و یا مسافرت کرده به این شهر کلا نظرش رو بگه ...
    پ.ن : من 20 سالمه و این اولین باره میخوام تنهایی برم یه جای دور میترسم برم و آواره بشم
    ممنون
    سلام .
    من هم کرمانشاهی هستم اصالتا ، هم بندر عباس زندگی کردم

خوب جای خوبی رو انتخاب کردی . از اونجا میتونی با قایق موتوری تا قشم هم بری و اونجا رو هم ببینی .

هزینه ی بلیط و خورد و خوراک توی راه ، رفت و برگشت رو 120 تومن در نظر بگیر . 7 روز مسافر خونه ، شبی 25 تومن میتونی اتاق بگیری . میتونی شاعر بشی و تا صبح لب دریا باشی یک شب رو..
    غذای کم خرج هم واسه یک هفته حدود 200 تومن لازم میشه . تا اینجا حدود 500 تومن ، 500 تومن هم حداقل واسه خرج های اضافی .

صبح زود سوار اتوبوس بشی ، فردا ظهر میرسی .

مسافر خونه ، هتل و اینجور چیز ها هم ، ساحلی و شهریش موجوده و بی جا نمیمونه کسی اونجا .

و نظرم اینه که شهر خوبیه واسه مسافرت .

3. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •