تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل حرف ی در ویندوز 7

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

13 مشکل حرف ی در ویندوز 7

باسلام مشکل من نشون دادن حرف ی به صورت جدا در ویندوز 7و برخی از سایتها است حتی برای نوشتن در وردو فتوشاپ این مشکلو دارم حرف ی مثلا در کلمه سیب به جای سرهم بودن حرف ی وسط به صورت بزرگ نمایش داده میشه لطفا کمک رسانی کنید .ممنون

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

داداش این مشکل تازه ای نیست خیلی ها از جمله خودم این مشکل رو در ویندوز سون داشتم
    میتونستی یه سرچ تو همین انجمن بزنی
    و اما راه حل: شما این فونت هارو دانلود و نصب کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ممنونم که جواب دادین ولی این فایل چرا دانلود نمیشه! میگه امکان دانلود فایل وجود ندارد.
    این ارورم میده HTTP/1.1 499 Request has been forbidden by antivirus یعنی آنتی ویروسم اجازه دانلود نمیده؟

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

شما آنتی ویروس ور خاموش کن و اقدام به دانلود کن من همین الان هم دوباره امتحان کردم و مشکلی نبود برای دانلود
    اگه باز نتونستین دانلود کنید بگید توی آپلود سنتر براتون آپ کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این آموزش برای حل مشکل ی جدا در بعضی فونت‌ها مثل نازنین بدر لتوس در Word هست: دوست عزیز ابتدا یه کیبورد فارسی برای ویندوز 7 نصب کنید من از Farsi ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده می کنم خوب حالا توی برنامه word وقتی متنو تبدیلش میکنی به فونت مثلاً lotus یا nazanin یا badr میبینیم که حرف ی وسط رو جدا میزنه مثل م‌ی‌زنه حالا راه حل: یکی از ی ‌های جدا تو متن رو کپی بگیر بعد Ctrl+H رو بزن تا پنجره replace باز بشه اونوقت تو قسمت Find what کلیک کن و Ctrl+V بزن یعنی حرف ی رو که کپی کردی past کن اونجا تو قسمت Replace هم کلیک کن و Shift+C رو بزن یه حرف ي اینجوری (یعنی ی که دونقطه زیرش هست) میزاره اونوقت Replace All کن میبینی که متنتو درست میکنه موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگرم خواستی مجدد تایپ کنی با روش معمولی تایپ کن و در آخر برای کل متنت این کارو انجام بده یا میتونی از فونت های استاندارد b badr b lotus b nazanin استفاده کنی یا انکه هنگام نوشتن متن shift+c استفاده کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •