سلام دوستان.
من قصد خرید لپ تاپ داشتم. بررسی کردم دیدم با بودجه ای که دارم لپ تاپ خوبی گیرم نمیاد. الان میخوام یه تبلت win8 زیر 2 تومن بگیرم. برای کارهای دانشگاه مثل pdf و office و powerpoint و همچنین وبگردی و ... مصرف باتری شم خوب باشه.
خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مدنظر دارم به جای نقطه چین دیجی کالا بنویسین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نکته ای که خیلی خیلی برام مهمه اینه که ویندوزش دقیقا همون win8 خودمون که رو pc نصب میکنیم باشه و فایلای exe رو پشتیبانی کنهیعنی دقیقا همین نرم افزارا رو از pc کپی کنم تو تبلت بعد نصبشون کنم.اینو گفتم که دقیقا متوجه منظورم بشین
و از نظر نصب نرم افزار بازی محدودیت پشتیبانی نکردن و .. نداشته بشه .چون اونجوری که من دیدم چند نوع ویندوز 8 وجود داره. win8 rt و win 8 pro و win 8
لطفا زودتر جواب بدین.
اگه مطمئن بشم که شرایطی که میخوامو داره همین فردا میرم واسه خریدش.

یعنی دقیقا همین نرم افزارا رو از pc کپی کنم تو تبلت بعد نصبشون کنم.اینو گفتم که دقیقا متوجه منظورم بشین
و از نظر نصب نرم افزار بازی محدودیت پشتیبانی نکردن و .. نداشته بشه .چون اونجوری که من دیدم چند نوع ویندوز 8 وجود داره. win8 rt و win 8 pro و win 8
جواب بصورت نقل قول