تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: راهنمایی برا خرید باند Pioneer TS-6975 V2

پروفشنال MEMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    IN HELL

14 راهنمایی برا خرید باند Pioneer TS-6975 V2

سلام بچه ها
    میخوام یه باند برا ماشینم بگیرم. نظرتون در مورد پایونیر Pioneer TS-6975 V2 چیه؟ کلا اگه تا 230 یا 250 تومان هم بشه خوبه.(ضبط رو قبلا گرفتم.فقط برا باند منظورم هست)منظورم با آمپلی بود.حالا به نظرتون با توجه به اینکه خود باند میشه دوروبر 130-140 تومان، با اون 110 تومان دیگش میشه یه آمپلی گرفت که رو این باند خوب جواب بده؟ فعلا تو فکر 2 تا باند کوچیک جلو ماشین نیستم.ولی احتمال داره در آینده اگه ماشینو عوض کردم بخوام برا اونها هم از این سیستم استفاده کنم.رو این حساب اگه بشه آمپلیش 4 کانال باشه که خوب میشه.بیشتر میخوام کیفیت صدا باحال باشه تا الکی هی بوف بوف بکوبه.ولی خوب اینطوری هم نشه که اصلا نکوبه(چی گفتم!!)ضبط ماشین هم JVC هست.از این USB خور ها.حالا نظرتون چیه؟
    مرسی

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها
    میخوام یه باند برا ماشینم بگیرم. نظرتون در مورد پایونیر Pioneer TS-6975 V2 چیه؟ کلا اگه تا 230 یا 250 تومان هم بشه خوبه.(ضبط رو قبلا گرفتم.فقط برا باند منظورم هست)منظورم با آمپلی بود.حالا به نظرتون با توجه به اینکه خود باند میشه دوروبر 130-140 تومان، با اون 110 تومان دیگش میشه یه آمپلی گرفت که رو این باند خوب جواب بده؟ فعلا تو فکر 2 تا باند کوچیک جلو ماشین نیستم.ولی احتمال داره در آینده اگه ماشینو عوض کردم بخوام برا اونها هم از این سیستم استفاده کنم.رو این حساب اگه بشه آمپلیش 4 کانال باشه که خوب میشه.بیشتر میخوام کیفیت صدا باحال باشه تا الکی هی بوف بوف بکوبه.ولی خوب اینطوری هم نشه که اصلا نکوبه(چی گفتم!!)ضبط ماشین هم JVC هست.از این USB خور ها.حالا نظرتون چیه؟
    مرسی
    سلام
    تو اين رنج قيمتي به نظر اس1يكر مناسبي هست.چون اين اسپيكر راحت درايو ميشه و نياز به امپ سنگين نداره. شما با يه پايونبر 3400 ميتونيد درايوش كنيد.
    امپ 4 كانال هم ميتونيد از GM6400F استفاده نمائيد.
    اگر خواستيد ميتونم با گارانتي اصلي براتون كمي ارزونتر تهيه نمايم. شما قيمت بگيريد به بنده PM نمائيد.
    در خدمت هستم.

3. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MEMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    IN HELL

پيش فرض

سلام
    ممنون از اینکه جواب دادی.من تو تهران نیستم.برا همین نمیتونم از شما بگیرم.ولی بازم مرسی.این باند 4 کانالی که گفتی حداکثر توانش 600 وات هست.ولی 5400F که 2 کاناله هست توانش 760 وات هست.این 2 تا باند 6975 V2 با هم با 2 تا باند که شاید در آینده بگیرم به نظرت رو هم چند وات میشه؟ این آمپلی به نظرت میتونه جواب بده؟ نمیسوزه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون از اینکه جواب دادی.من تو تهران نیستم.برا همین نمیتونم از شما بگیرم.ولی بازم مرسی.این باند 4 کانالی که گفتی حداکثر توانش 600 وات هست.ولی 5400F که 2 کاناله هست توانش 760 وات هست.این 2 تا باند 6975 V2 با هم با 2 تا باند که شاید در آینده بگیرم به نظرت رو هم چند وات میشه؟ این آمپلی به نظرت میتونه جواب بده؟ نمیسوزه؟
    سلام،خواهش ميكنم،وظيفه هستش.
    در مورد تهيه و ارسال هيچ مشكلي نيست.قبلا هم براي دوستان ارسال كردم با پست. هزينه زيادي هم نداره.
    درمورد توان شما بايد توان RMS رو در نظر داشته باشيد.
    6975V2 اسپيكريه كه راحت درايو ميشه.من نگفتم 5400،گفتم 3400
    هر كدوم از 6975 ها 80 وات هستند ولي به خاطر Sensitivity بالاش و برخي پارامترها خود ژاپن آمپ 3400 رو پيشنهاد داده.
    شما ميتونيد يه جفت كامپوننت سبك (حدود 50-70 وات )رو براي اين امپتون استفاده نمائيد.
    مثل JBL GTO 608 يا كلاريون مدل SRQ1621
    همه اجناس هم با قيمت مناسب(زير قيمت بازار )قابل تهيه هستند.
    تو اين سايت قسمت محصولات،هرچي مد نظرت هست ميتونيد انتخاب نمائيد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

حالا قیمت این باند چه قدر شده وآیا ارزش خریدن داره واز کجا بدونم که اصله؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranpanel.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

یه سریبه راکفور هم بزنید تو رنج 250 باند بیضی خوب میتونی بگیری از 9575 بهتر باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام یکی اینجا پیدا میشه به من کمک کنه که چه باندی بگیرم برای ماشینم؟
    6975 v2 یا 718 کنوود یا p963 jbl

lotfan shoma komakam konid
    bekhoda monadam to kharide ye bande monaseb baraye mashinam!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by mohamad skystar; 29-05-2012 at 13:18.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یکی اینجا پیدا میشه به من کمک کنه که چه باندی بگیرم برای ماشینم؟
    6975 v2 یا 718 کنوود یا p963 jbl
    lotfan shoma komakam konid
    bekhoda monadam to kharide ye bande monaseb baraye mashinam!!!!!!!!!!!!!!!!
    سلام امیر جان.اسپیکر خوش صدا،خوش ساخت و امتحان پس داده میخوای MXC 609 قیمت هم 218 تومن.110 وات RMS هستش.93dB هم سنسیتیوتیشه.یعنی با امپ زیر 100 وات هم درایو میشه.اگه بتونی آمپ سری M Line رو بگیری مدل ML 75.4 که اونم 380 تومنه واقعا عالی میشه صدات.تو خریدت شک نکن.
    اینم سایتش برای بررسی بیشتر.:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

salam be hame bache haye gol,omidvaram namazo roze hatoun ghabul bashe,man taze ba in sit ashna shodam va hanuz vared nisam,bache mikhasam bedunam,band Pioneer TS-6975 V2,bedune amp javab mide ya na,zabtamam pioneer deh p7150ub mikham komakam konid,nemikhamam ziyad kharj kardeh basham,montazere j shoma hasam

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

salam be hame bache haye gol,omidvaram namazo roze hatoun ghabul bashe,man taze ba in sit ashna shodam va hanuz vared nisam,bache mikhasam bedunam,band Pioneer TS-6975 V2,bedune amp javab mide ya na,zabtamam pioneer deh p7150ub mikham komakam konid,nemikhamam ziyad kharj kardeh basham,montazere j shoma hasam
    فارسی بنویسید.
    7150 پخش خوبیه ،جواب میده ولی تفکیک مناسبی بدون آمپ نداره و توی ولومهای بالا صداش دیستورت میشه.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •