سلام خسته نباشید
من اطلاعات تولبتابم اینکریپت شده لطفابرای این بد افزاری کمک کنید ممنون
سلام خسته نباشید
من اطلاعات تولبتابم اینکریپت شده لطفابرای این بد افزاری کمک کنید ممنون
میشه دقیق بگی منظور از اینکریپت چگونه هست عکس یا توضیحات بیشتر فایلها چطوری هستند باز میشن یا نه درخواست رمز میکنن شورتکات هستند.......
دقیق تر توضیح بدید
با سپاس
سلام توضیح بیشتر یه عکس براتون میفرستم شمابررسی کنید چرابازنمیشه چون عکس ها وبقیه ی فایل ها حجم دارن اما بعد از اینکه یه پیغام خطایی روی صفحه ی لبتابم اومدوهرکاری کردم نرفت وراهی بلد نبودم جزتعویض ویندوز ،که باتعویض ویندوز اطلاعاتم اینکریپت شدندواجرانمیشن ممنون اگه کمکمکنید
عکس پیغام خطا
فایل خراب
یه ایمیل بدید تافایل روبرای بررسی بفرستم
سلام
اولا ببخشید که جواب شما رو دادم و الان هم دیر اومدم
دوما شما از اون روز تا دیروز پست رو ادامه نداید بعد که دیروز پست دوم رو زدید میخواید خیلی زود به نتیجه برسید همش 6 ساعت نشده میخواید جوابتون رو در پست سه بگیرید واقعا انتظار بالای دارید
باید منتظر بمونید که سایر دوستان هم بیان نظر بدن
بنده تا حالا این نوع مشکل رو تجربه نکردم و اصلا ندیدم پس نمیتونم نظر بدم
فقط تنها نظری که دارم اینه از ویندوز لایو یا یه لینوکس لایو یه تست بزن ببین چی میشه
بنده هم از سال تازه که شروع شده فکر نکنم تونسته باشم 3 شب پشت سرهم انلاین باشم اینقدر مشکلاتم زیاد شده که نگوووو
متاسفانه تو این خراب شبکه مشکلات ییشتر و بیشتر میشه و یه خوشحالی یا اوقات فراغت داره به افسانه ایرانی ها مبدل میش![]()
سلام
ببخشید اگه ناراحتتون کردم قصد بدی نداشتم ازبس که جواب نگرفتم واطلاعات لبیابم همین جور خرابه ناراحت بودم ببخشید
حالا اگه شما یه لطفی کنید این مشکلو بادوستای دیگه درمیون بزارید ممنون میشم یااینکه ادرس سایتی یاجایی که مشکلات بزرگ رو پیگیری میکنن بدید ممنون میشم
نه عزیز ناراحت نشدم فقط باید یه کم صبر داشته باشید این دوستانمون خدای نکرده اگه بلد نباشن نمیان همینطوری نظر بدن شما رو هی سرگرم کنن بلد باشن واقع میان کمکتون میکنن
این مشکل باید از نزدیک بررسی بشه
ولی میتونم واستون فقط بزارم مشکلتون رو از پاییه بررسی کنم ببینم حل میشه یا نه
در گام اول شما ذکر کنید که چیکار کردید اینطوری شده اطلاعاتتون اخرین کاری که با سیستم انجام دادید بعد اینطوری شد؟
دوم الان ویندوز میاد بالا و میتونید برید داخل سیستم؟یا این برنامه تحت داس اومده بالا؟
به نت همیشه وصل هستید در حین نصب ویندوز هم مودم به سیستم وصل بوده و در زمانی که این مشکل رو داشتید به نت وصل بودید و سایت خاصی رو میدید؟
یه بار بدونه اینکه مودم به سیستم وصل باشه با یک ویندوز لایو یا یک لینوکس توزیع اوبتونتو یا مینت و فدورا هرچیزی خلاصه فقط لینوکس لایو باشه برید داخل ببینید مشکل پابرجاست؟
ضمنا همراه لب تاب برنامه اینطوری داخل نبوده سریال نامبری چیزی؟
موفق باشید
سلام
البته من معمولا اینترنتم دایم وصله واین مشکل ازوقتی که یهو اون پیغام اومد روی صفحه شروع شد البته این پیغام طوری بود که نمیشد بری توی سیستم گاهی وقتا باکنترل شیفت ودلت میرفتم داخل واطلاعاتم سالم بود ولی باز اون پیغام مکرر میومد چون اشنایی نداشتیم وراهی برای حذفش بلد نبودم گفتیم بزا ویندوز روعوض کنیم باتعویض ویندوز اوپیغام روفت اما اطلاعاتم خراب شدوموقع تعویض ویندوز مودم وصل بوده وروشن الانم مشکلی بااطلاعات جدید ندارم وهمچی سالمه ودارم باهاش کارمیکنم اما اطلاعات ارزشمند قدیمیم اجرا نمیشن (حجمشون تغییر نکرده ولی مثلا یه عکس رو که باز میکنی هیچی نشون نمیده)
حالااز روش شما هم استفاده میکنم اما شما لطف کنید ایمیلتون روبدید تایه عکس که خراب شده روبفرستم بررسی کنید ممنون
نمونه اش رو میتونید همین جا بزارید
پس اگه اینطوری هست و سایزها رو نشون میده شما برو تمام تیک های مخفی رو در فولدر اپشن بردار ببین چی میشه
با اون کارهای که گفتم انجام بده در حالت سیف مود هم یه تست بزن ولی با همون ویندوز لایو ولینوکس یه تست بزن خیلی مواقع به کارت میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)