سلام من دو تا سئوال دارم
1- من نوكيا ان 90 دارم دونبال يه سري برنامه بدرد بخور ميگردم . 2- دنبال ول كام دموش ميگردم . آخه من مموريشو عوض كردم و اون رو مموري فابريكش نصب شده ( برنامهاي هست كه بشه برنماه نصب شده رو به مموري كارت انتقال بده )![]()
سلام من دو تا سئوال دارم
1- من نوكيا ان 90 دارم دونبال يه سري برنامه بدرد بخور ميگردم . 2- دنبال ول كام دموش ميگردم . آخه من مموريشو عوض كردم و اون رو مموري فابريكش نصب شده ( برنامهاي هست كه بشه برنماه نصب شده رو به مموري كارت انتقال بده )![]()
در ضمن کی ان 90 داره میخوام بدونم چه برنامه های نصب کرده ؟
من دارم. مموري را هم عوض كرده ام و 512 گذاشتهام اما دموي آن عوض نشده. من برنامههاي زيادي نصب كردم. برنامهي خاصي نداره. برنامههاي معمولي براي سري 60 راحت روش نصب ميشه. لازم نيست هي به اين و اون التماس كني تا برات برنامه بزارن. اكثر برنامههايي كه تو P90world معرفي ميشه روي N90 قابل نصب هستند.
1 - براي دانلود برنامه به تالار زير برو. همه چي هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - رم قديميو بذار رو گوشيت - گوشي رو وصل كن به كامپيوتر - برنامه رو بريز تو كامپيوتر - رم گوشي رو عوض كن - گوشي رو وصل كن به كامپيوتر - برنامه رو از كامپيوتر بريز تو گوشي.
يا يك رم ريدر بگير و باهاش كاراي بالا رو انجام بده
موفق باشي![]()
یه سئوال دیگه
چند وقت پیش تو تاکسی یکی از این عقدهای داشت با موبایل حرف می زید ( فکر کنم گوشی خالی میرفت) داشت برایاون کسی که باهاش حرف میزد موسیقی پخش میکرد این کار امکان داره ؟ با چه برناهمه ای ؟
با چه برنامه ای با کامپیوتر برنامه اهی نصب شده رو از رو مموری کپی کنم ؟ نوکیا فون بروزر هیچی برنامه پیدا نمی کنه ؟
قبلا 2 تا دمو توش بود یکی که الانم هست همونه که باید گوشی در گوشی رو برگردونی بعد مشخصات گوشی رو میگه . یکی دیکه هم بود که الان مشخصاتشو یادو نیست میتونید راهنمائیم کنید از کجا پیداش کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)