تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: لپ تاپ مهندسي تا 3 ميليون. hp 2314 se چطوره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض لپ تاپ مهندسي تا 3 ميليون. hp 2314 se چطوره؟

سلام دوستان
    من يه لپ تاپ تا حدود 3 ميليون مي خام . لطفا كمك كنيد. خودم نظرم hp2314 هستش. البته k56 هم انگار بد نيست اما با همون مشخصات hp هست و البته 400 500 تومان گرون تر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست گرامی
    به نظر من بهتره از برند IBM Lenovo سری z 500 انتخاب داشته باشید خیلی به نفعتون خواهد بود .
    من خودم یدونه با کانفیگ Core i 7 دارم از همین مدلی که گفتم . واقعا راضی هستم .
    رشتم هم کامپیوتره و با نرم افزار های مهندسی و بعضا سنگین هم باهاش کار میکنم . هیچ مشکلی نداره .

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه عجله نداری صبر کن در غیر این صورت یه نگاهی به hp envy m6 هم بنداز شاید خوب باشه!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست گرامی
    به نظر من بهتره از برند IBM Lenovo سری z 500 انتخاب داشته باشید خیلی به نفعتون خواهد بود .
    من خودم یدونه با کانفیگ Core i 7 دارم از همین مدلی که گفتم . واقعا راضی هستم .
    رشتم هم کامپیوتره و با نرم افزار های مهندسی و بعضا سنگین هم باهاش کار میکنم . هیچ مشکلی نداره .
    lمرسي از پاسخت اما z500 مشكل باتري و داغ شدن داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اگه عجله نداری صبر کن در غیر این صورت یه نگاهی به hp envy m6 هم بنداز شاید خوب باشه!!!
    به نظر شما تا كي بايد صبر كنم؟ من تا اول مهر بايد خريده باشم و همچنين مي ترسم دوباره دلار بره بالا و ديگه با اين بودجه نشه خريد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

lمرسي از پاسخت اما z500 مشكل باتري و داغ شدن داره
    اگه گرافیک زیاد واست مهم نیست از vaio میتونی انتخاب کنی،به نظر من تو داغ کردن بهترینه واقعا لپ تاپ هاش خنک هست،البته برندهای دیگم لپ تاپ هایی دارن که دمای خوبی دارن ولی من چند مدل از وایو دیدم و خودمم داشتم واقعا دماش عالی بود.درضمن من خدایی نکرده قصد ندارم برندی رو خراب کنم ولی سعی کن lenovo و مخصوصا Acer نگیری،چون دوستهام داشتن زیاد راضی نبودن،البته یه سری مدلهای خوبم دارن ولی باز من زیاد دلم راضی نمیشه.
    باز خودتم یکم تحقیق کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اگه گرافیک زیاد واست مهم نیست از vaio میتونی انتخاب کنی،به نظر من تو داغ کردن بهترینه واقعا لپ تاپ هاش خنک هست،البته برندهای دیگم لپ تاپ هایی دارن که دمای خوبی دارن ولی من چند مدل از وایو دیدم و خودمم داشتم واقعا دماش عالی بود.درضمن من خدایی نکرده قصد ندارم برندی رو خراب کنم ولی سعی کن lenovo و مخصوصا Acer نگیری،چون دوستهام داشتن زیاد راضی نبودن،البته یه سری مدلهای خوبم دارن ولی باز من زیاد دلم راضی نمیشه.
    باز خودتم یکم تحقیق کن
    يه وايو با كانفيگي در حد همين z500 يا 2314 قيمتي بالاي 4 تومن داره و من نمي خام اين همه هزينه كنم. خودم asus رو ترجيه مي دم اما الان asus با كانفيگ خوب و البته همون حدود 2.5 3 تو بازار نيست. مي گن hp مشكل درايور داره و آدمو خيلي اذيت مي كنه چون درايوراش گير نمياد

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر شما تا كي بايد صبر كنم؟ من تا اول مهر بايد خريده باشم و همچنين مي ترسم دوباره دلار بره بالا و ديگه با اين بودجه نشه خريد!

از یک ماه دیگه به تدریج وارد بازار میشه.حتما بخاطر این تحریم جدیده میگی آره؟

نگران نباش تا عملی شه 6ماه طول میکشه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

صبر کنی بهتره فوقشم نتونی بخری اونیکی ها رو میخری تازه جدید بیاد قبلی ها ارزون تر میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •