میشه با php یه کد نوشت که یه رمز قوی و رندم رو خودش درست کنه و نمایش بده بعد اون رمز رو تو یه فایل خاص که پسوند txt داره ذخیره ؟
میشه با php یه کد نوشت که یه رمز قوی و رندم رو خودش درست کنه و نمایش بده بعد اون رمز رو تو یه فایل خاص که پسوند txt داره ذخیره ؟
بله میشه، ولی آیا شما میخواید الان این کارهایی که گفتید به کد تبدیل بشه برای شما؟
این صفحه رو مطالعه کنید، اگر میخواید پسورد قوی تولید کنید، قسمت Stronger methods رو بخونید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدن با تابع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درون فایل ذخیره کنید.
من زیاد php کار نکردم
میشه کد آمادشو بدید بهم ؟ چند خط میشه ؟
از این اسمایلی "" هراس داشتم، ولی خوب اینبار مشکلی نیست.
انجمن کلمه ba*se64 رو فیلــتر میکنه. بخاطر همین میتونید از اینجا کدهای کامل رو مشاهده کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتقل شد.
Last edited by eAmin; 03-07-2013 at 10:15.
یه سری به این تاپیک بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگرم خواستید روش کارشو بدونید (یا مثلا اون توضیحات ویکیپدیا رو متوجه نشدید) فک کنم سایت phpacademy.org یدونه فیلم دربارش ساخته بود. آخرش منو به عنوان اسپمر بن می کنن از بس لینک این سایتو دادم![]()
دوستان واقعا ممنونم از راهنمایی هاتون.
با لینک هایی که دادید و پی گیری های خودم و مشورت با چند نفر دیگه مشکلم تقریبا حل شد
خیلی ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)