سلام دوستان من میخوام روی لبتاپ asus a45v ویندوز عوض کنم ولی هرکاری میکنم که تنظیمات بوت را روی dvd بزارم نمیشه و با گزینه ی esc هم وارد تنظیمات بایوس میشه ولی معلوم نیست باید چکار کنم !؟
لطفا راهنمایی کنید ؟
با تشکر
سلام دوستان من میخوام روی لبتاپ asus a45v ویندوز عوض کنم ولی هرکاری میکنم که تنظیمات بوت را روی dvd بزارم نمیشه و با گزینه ی esc هم وارد تنظیمات بایوس میشه ولی معلوم نیست باید چکار کنم !؟
لطفا راهنمایی کنید ؟
با تشکر
سلام هنوز جواب نگرفتی؟
بنده هم با این مشکل مواجهم لطفا راهنمایی بفرمایین
در تنظیمات بوت آپشن محیط bios بوت شدن رو اولویت بندی کنید و تنظیمات رو save
کار سختی نیست...
شما برو به تب Boot از تنظیمات بایوس ، معمولا دو تا گزینه هست ! اولویت اول رو قرار بده رو دی وی رام بعد سیو کن و خارج شو
اگر تنها 1 گزینه بود دی وی رو تو دستگاه بزار و ری استارت کن بعدش که رفتی به تب boot بزن رو گزینه creat new ... و یه اسم انتخاب کن و یه سری جریانک ها رو رد کن به احتمال زیاد بوت دی وی دی میاد
اگر باز هم مشکلت حل نشد برو تو کلوپ همین مدل لپ تاپ و مشکلت رو بگو شاید کسی اونجا همچین مشکلی داشت و تونست راهنمایی کنه ولی اگه باز هم حل نشد همین جا بگو تا یه فکر دیگه بکنیم
Press “ESC” or “F2” to enter the BIOS setup
Under the “Boot” tab, enable “Launch CSM”
Under the “Security” tab, disable “Secure Boot Control”
Save the changes and exit
Press “ESC” or “F2” to enter the BIOS setup again
Under the “Boot” tab, the DVD drive and available flash drives will appear. Set the DVD drive as the first boot option.
Save the changes and exit
راه حل تغییر تنظیمات بایوس لپ تاپهای ASUS سری A45 - K45 - K55 برای بوت شدن از روی سی دی، دی وی دی، فلش دیسک و ... بصورت زیر می باشد:
در تنظیمات بایوس، گزینه FAST BOOT را DISABLED کنید.
در تنظیمات بایوس، گزینه LAUNCH CSM را ENABLED کنید.
اگر بایوس لپ تاپ مذکور دارای گزینه SECURE BOOT است آنرا نیز DISABLED کنید.
تنظیمات فوق را SAVE کرده و از بایوس خارج شوید و لپ تاپ را ری استارت کنید.
پس از بالا آمدن مجدد لپ تاپ، براحتی می توانید آن را از روی سی دی، دی وی دی، فلش دیسک و ... بوت نمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)