تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته و شهر کنکور کارشناسی ارشد 92 + نتایج نهایی +تکمیل ظرفیت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض ✔ انتخاب رشته و شهر کنکور کارشناسی ارشد 92 + نتایج نهایی +تکمیل ظرفیت

از اونجایی که نتایج اعلام شدن و هنوز تاپیکی باز نشده بود و من خودم کلی سوال دارم این تاپیک را باز کردم که از دوستان کمک بگیرند و دوستان دیگر هم سوالشون را همین جا مطرح کنند.
    من رتبم 2100 در گرایش های مهندسی فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک شدم امیدی هست شبانه قبول بشم؟ پیام نور و یا غیر انتفاعی چی؟ مجازی جریانش چیه؟
    ممنون از دوستانی که راهنمایی می کنند

2. این کاربر از navidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام ،می خواستم ببینم با رتبه 413 معماری کامپیوتر نمره 5200 و 824 هوش مصنوعی نمره 4337 کجا قبول می شم ؟ شیراز یا صنعتی شیراز رو میارم ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

سلام
    دوستان عزيز من امسال فوق مديريت ارشد كسب و كار يا همون MBA شركت كردم و رتبه ام شده 488، كه با توجه به شرايطم خوبه! چون من فول تايم توي يه شركت نيمه دولتي شاغل هستم و توي شهرستان هم زندگي مي كنم حالا سئولي كه دارم اينكه با اين رتبه و شرايط من گزينه بهتر از بين پيام نور و غير انتفاعي و مجازي كدومه؟ چون من تقريباً اصلا نميتونم كلاس برم و از طرفي دانشگاه هاي مجازي موجود دانشگاه تهران گرايش استراتژي و دانشگاه اصفهان گرايش بازاريابي و مالي و استراتژي و ... هست و ظاهراً مدرك اين دانشگاه ها بايد از پيام نور و غيرانتفاعي معتبر تر باشه به نظر شما چيكار كنم؟ در ضمن اگه كسي در خصوص گرايشها اطلاعاتي داره كه ميتونه مفيد باشه ممنون ميشم بگه اينكه كدوم بازار كارش بهتره؟ درس هاش جذابتره ؟ و ... و نكته آخر هم اينكه دانشگاه تهران واسه مجازي دو برابر ظرفيت پذيرش ميكنه و بعد مصاحبه داره كسي در اين زمينه اطلاعاتي داره كه اين مصاحبه چه جوريه و كي هست و ...
    مرسي از جوابتون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

از اونجایی که نتایج اعلام شدن و هنوز تاپیکی باز نشده بود و من خودم کلی سوال دارم این تاپیک را باز کردم که از دوستان کمک بگیرند و دوستان دیگر هم سوالشون را همین جا مطرح کنند.
    من رتبم 2100 در گرایش های مهندسی فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک شدم امیدی هست شبانه قبول بشم؟ پیام نور و یا غیر انتفاعی چی؟ مجازی جریانش چیه؟
    ممنون از دوستانی که راهنمایی می کنند
    از اون قسمت اول سئوالت كه چيزي سر در نميارم اما مجازي يعني اول ترم ميري دانشگاه ثبت نام ميكني بعد تو خونه با اينترنت در كلاس ها شركت ميكني! البته يه ADSL 256kbps ديگه واجبه براش البته بسته به دانشگاه هم داره يه وقت مي بيني ديگه كلاسي هم نيست تا آخر ترم كه باز ميري دانشگاه و امتحان ميدي و البته شهريه ترم جديد! كه تقريباً حول و حوش شبانه در مياد! حالا شما ميشه به من بگي اين پول واسه چيه؟!

6. این کاربر از lovelykid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز یه سوال خیلی مهم داشتم من اگر احتمال قبولیم توی یه رشته زیاد باشه تاثیری داره که اون را جزو انتخاب های اولم بیارم یا اخر؟
    منظورم را با مثال می زنم من شانس قبولی توی یکی از دانشگاه های غیر انتفاعی را دارم رفتم پیش مشاور به من گفت اول روزانه و شبانه ها را بزن بعد بیا اون غیر انتفاعی را بزن که اونجوری باید انتخاب 40 50 اون دانشگاه را انتخاب کنم حالا تاثیری داره اونو اول باشه یا 50؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

ممنون دوست عزیز یه سوال خیلی مهم داشتم من اگر احتمال قبولیم توی یه رشته زیاد باشه تاثیری داره که اون را جزو انتخاب های اولم بیارم یا اخر؟
    منظورم را با مثال می زنم من شانس قبولی توی یکی از دانشگاه های غیر انتفاعی را دارم رفتم پیش مشاور به من گفت اول روزانه و شبانه ها را بزن بعد بیا اون غیر انتفاعی را بزن که اونجوری باید انتخاب 40 50 اون دانشگاه را انتخاب کنم حالا تاثیری داره اونو اول باشه یا 50؟
    خب قبول شدن از بالا به پايينه ديگه! يعني سيستم از شماره يك شروع ميكنه بررسي ميكنه كه ميتوني قبول شي يا نه اگه شد كه هيچ اگه نه ميره سراغ شماره بعدي تا آخر! پس اگه شما 40 تا قبلي رو قبول نشي مياد سراغ 40 كه قبول ميشي

9. این کاربر از lovelykid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان منم سوال دارم
    رتبم در حدی نیست که امید به سراسری داشته باشم متاسفانه ولی احتمال قبول شدن پیام نور رو دارم.
    حالا سوالی که با توجه به آزمون آزاد پیش رو دارم اینه که آزاد یا پیام نور؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

دوستان منم سوال دارم
    رتبم در حدی نیست که امید به سراسری داشته باشم متاسفانه ولی احتمال قبول شدن پیام نور رو دارم.
    حالا سوالی که با توجه به آزمون آزاد پیش رو دارم اینه که آزاد یا پیام نور؟
    اول به رشته تحصیلی بستگی داره و دوم به وضعیت مالی شما! اگه رشتتون جوریکه بازار کارش خوب نیست و فقط میخای یه مدرکی بگیری یا الان شاغلی و مدرک واسه ارتقاء شغلی میخای همون پیام نور رو بخون بازم ولی اگه رشته جوریکه توی دانشگاه آزاد قرار یه چیزی یاد بگیری که بعداً به دردت بخوره و بشه ازش پول در اورد خب ارزش داره واسش خرج کنی اما در حالت کلی نظر من روی پیام نوره با این وضع کار و درامد و هزینه های دانشگاه آزاد و نوع مدرک!

12. این کاربر از lovelykid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام خدمت دوستان بگم که اصلاحیه دفترچه شماره 2 (ظاهرا یک سری رشته اضافه و حذف شده است و بعضی شهریه ها تغیر کرده است) در سایت سازمان سنجش آمده است
    با تشکر
    Last edited by kvhsade; 14-05-2013 at 19:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان.
    من رتبه 600 علوم کامپیوتر دارم.
    آیا امیدی به قبولی در دانشگاه های تهران و شبانه اونها دارم؟
    معدل موثرم هم 17.70 هست.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •